New Year's Eve

Hejsan
Idag var jag och mamma och hälsa på pappa på sjukhuset eftersom han har slagit axeln ur led och väntar på att opereras. Det suger att han måste ligga och vänta på besked vad fan problemet är. Men jag blir faktiskt sur när han ligger där med värsta smärtan ever och det ändå som hjälper är morfin som gör att man blir hög. Nu missar han hela nyårsafton bara för det. Jag hoppas han blir bättre snart <3

Kvällen firas med Johanna och Caroline  m.fl och jag tror det kommer bli jättekul! :D

Pöss alla

Kitten

Åh jag ville bara lägga upp bilder på Simons pappa söta katt Eddie, en sån katt ( Norsk skogskatt ) ska jag ha när jag blir stor :)







My baby is gone

Hellllluuuu.

Jag tänkte berätta om gårdagen. Jag och elllie åkte nämligen upp till sthlm för att handla på mellandagsrean. Shit vad folk, men shit vad kläder :D Jag hittade massor och handlade upp hela lönen, ( STOLT). Jag köpte:

* Väska, topshop
* Chinos, BikBok
* Gula Jeans, BikBok
* Leopard kjol, BikBok
* Lång skjorta, Monki
* Stor Tshirt, Monki
* Strumpbyxor, Indiska
* Glas, Indiska.
* Rosa Jacka, HM

Jag är jättenökd med mina saker , men det vägde dock 10 kilo så inte så kul att bära omkring på  ^^. Sen hoppa jag av i södertälje syd där simon och hans mamma hämta mig. Sen åkte vi hem till han och åt middag. Sen visade jag simon alla mina nya saker, han vart nog lite impad tror jag. Sen tog jag 10 bussen hem, så var jag tvungen att säga hejdå till siomn som åkte till Norrland ;( Det var lite sorgligt. Han ska va borta en vecka så nu känner jag mig lite ensam allt. nej men nu ska jag och vira starta band i rock band.


Pöss

JUL

Jag tog lite julledigt från bloggandet ett tag :) Så här kommer update:

Pappa vira och jag shoppade i måndags, jag fick ångestatack för jag hade ingen julklapp till någon och jag hade ingen mobil så ingen kunde få tag på mig och jag kunde inte få tag på någon. Så då tyckte pappa synd om mig och köpte en ny mobil, hehehe. men den kosta bara 1500 , men den är fin ändå! Sen var jag inte på shoppinghumör

Sen dagen efter åkte jag till tälje med simon och köpte de sista julklapparna till folket. Medans jag var på stan köpte vira och pappa PLAYSTATION 3 OCH ROCKBAND!!! + Abba singstar :D .  Wiiiie. Jag ahr inte hunnit spela rockband än, bara singstar, men ikväll ska paps och jag starta ett band :) Coola va?.

I Julklapp fick jag : Nya ipod nano ( RÖD), saker från vickys secret, massa krämer , smink, väckarklocka, plånbok, mm, jag fick mycket användbara julklappar så jag är jättenöjd. Sen av Simon fick jag Joker tshirt från fcuk och ett silverhalsband.

Hoppas alla hade en bra jul, det hade jag i alla fall!

JULLOV

Tjoho!
Idag gick jag upp tidigt och duschade, sen gjorde jag ordning julfika till skolan som vi skulle ha med oss. Det var samling i aulan för de flesta eleverna. Dans, musik och teater klasserna hade gjort i ordning en julshow! Det var jätte mysigt att titta på och musik elverna sjunger grymt snyggt. Blir lite avis när jag tänker på hur det låter när jag sjunger i duschen...

Sedan när vi ska ut ur aulan ser man stora feta och massa snöflingor så jag utbrister :" ÅH titta siom det snöar" Sen pratar jag glatt och högt om hur kul det är med snö. Sedan börjar en lärare att gapskratta men det tänkte ju inte jag på, hon garva hela tiden när hon gick brevid mig. Sedan visar det sig när vi kommer ut att de har ställt en snömaskin utanför... besvikselsen var enorm och jag kände mig som ett nöt. Ja som trodde det snöa :(

BLIR DET NÅN SNÖ ALLS TILL JUL? Jag älskar ju snö :(

Sen fika vi i klassrummet och jag fick busskort och en biobiljett för jag var så duktig att vara med på öppet hus :D

Knäck

Juste, jag glömde berätta att jag och simon gjorde laktosfria knäck igår, eftersom simon inte tål mjölk. Det vart lite hysteriskt kan jag ju säga. När jag skulle häll den sista satsen i formarna råkade jag droppa skitvarm knäck rakt på simons hand :O. det gjorde nog ont för han kunde inte ens skrika ;D haha och eftersom jag fick panik så rikade jag droppa mej själv på handen och fingret. Så vi båda två sprang till kranen och sköljde :). Haha jag har nog inte känt en sån smärta på länge. Det var lite hemskt.

Men titta så fin den blev!  åh jag vill ha en systemkamera så man kan ta fina bilder, fast jag lär ju inte använda den så mycket men det skulle va kul. 


                    

Som ni ser suger min kamera :)

day off!

Hejsan :) Idag vart alla mina lektioner inställda, så jag är ledig hela dagen! Jag vet att det svider :). Så jag gick upp halv 11, haha simon fick gå upp halv 9 medans jag låg och mös i sängen , mohaha. Han börjar faktiskt typ 10-12 varje dag så det är inte så synd om han.

Men i alla fall. Nu tänkte jag äta lite frukost ( blä), och sedan tänkte jag göra klart den där jävla historian, varför fick jag den tråkigaste grejjen att skriva om? Habsburg liksom, vad e de?. Sen ska jag kl 2 åka in till centralen och möta simon och då ska vi in till hans syrra och handla på björn borg i barkarby. Eftersom hon jobbar där får vi rabatt, tihi. Jag ska köpa kalsonger till papi i julklapp. Sen i kväll ska jag städa mitt rum för pappa kommer hem och då äre ordning och reda som gäller. Han skulle nog kräkas av ilska om han såg mitt rum (A). 

Pusss

NY BLOGG!

Hejsan!  Som alla ser har jag en ny fin design på min blogg, tack vare min vän Jytte :) www.jytte.blogg.se

Idag har vira och jag bakat pepparkakor, sedan kom simon hit och hjälpte oss att ganera dem. Fint va? :D

                   


                                                                        Simon <3 Elin


Now it's time to pray for the weekend baaaaabe.

Hejsan :)

Väldigt behaglig helg om jag får sägat. I fredags var jag med ellie, min kusin. Vi hyrde film, jag hade fått för mig att the grudge 2 var asbra så vi hyrde den. Den sög Get. Senare på kvällen kom simon hem till mig och sov. Han hade med sig THE DARK KNIGHT!!!!. Det var najs det. Vi kolla på bonusmaterialet för vi skulle spara filmen till lördagen. Trist nog = inga joker special = trist. De visa typ hur de byggde batmans cykel, who cares?. Men lite coola saker fick man se som var rätt intressant.

Sedan på lördagen gick man upp tidigt , 12 (A), för att hjälpa på Noels 8 års kalas. Det var darth wader tema typ, usch star wars. Hjääälp vilka vildar killar är! Det var helt livat i huset , de sprang runt och slogs och skrek och hoppa och slängde runt paketen. Man kan ju hoppas på en tjej om man nu bestämmer sig för att skaffa barn, annars lär jag väl få ett eppelepsi ( ? ) anfall. Tacka vet jag mina kalas när jag var utklädd till prinsessa och alla satt i en ring och kolla när jag öppna mina presenter. Men jag tror nog noel var jättenödj, det var ett trevligt kalas trots vildarna. efter kalaset var det meningen att vi skulle på middag hos farmor och stöpa ljus ( tradition i släkten ). Men då ringde farmor och sa att farafra hade kräksjuka. : " Vill ni komma ändå? ". eeeh. NAAE. Fy fan med magsjuka.

Och sen idag var jag i sthlm och handla julklappar, jag hitta till farmor, mormor, mamma och simon, så jag är nöjd Nåt jag inte är nöjd med att en äckel gubbe tog mig på röven när jag kolla i in i skyltfönstret! Fy fan vad äckligt. Jag bara stod där helt oskyldig , och sen ba gör han så. Jag stod mitt emot ellie så jag bara börja gapa som en fisk, sen ba vände jag mig om och han fortsatte gå. Haha, sen vände han sig om vid gatans slut och glodde,  hahaha fyfan. Jag och ellie bara garva åt han, om jag inte vart i chock med gapande mun hade jag nog dampat. Nu pluggar jag samhäll, åh tack janne <3


                                                            


Grunge



Heeeej :>. Idag var det Lucia, mycket fint och vackert :). Sen hade vi lunch gröt, euw... Men jag åt potatis. Sen hade vi rast I½ timme och sen medieproduktion. Vi hade prov. Det gick OK :P.

Den här har jag gjort, det kallas Grunge vettuuu. Jag är sur på bilden som alla ser, Nu ska jag fortsätta i PS.
Pussss

Tuesday wednesday, break my heart

Helllouuuu.

Måndag: Jag försov mig så jag kom en kvart försent till skolan men det gick bra. Vi hade svenska direkt på morgonen och sen hade vi ingen matte så jag girlsen gick ner och käka på nancys( som egentligen först skulla va sushi, som blev kebab, som blev pizza som blev nancys). Det var trevligt. Sen hade jag japanska prov sista timmen. Jag kunde alla tecken utom ji ( ca typ 60 tecken ). Jag vart jätteglad att det gått så bra med tanke på att jag pluggat som fan typ varje dag på alla lektioner. Jag satt faktiskt och pluggade flitigt i söndags. sen på kvällen åkte jag till stallet och sen hem till farmor och käkade. Sen på kvällen spela jag och Petter ROCKBAND!!! Det är skitkul. jag sitter mest vid trummorna men jag spelade lite bas och gitarr också. Det är asroligt. :).

Idag hr vi hitills haft drama, väldigt segt. Sen nu har vi historia, men tror någon jag orkar arbeta? :) Not me . Sen ikväll har noel 8års kalas och sen kommer simon hem till mig. Nu ska jag maila Ida min sötis :).

Pusssssss

I can tell your purse is fake

Helllouuuu. Idag hade jag japanska på morgonen, jag kan typ halva hiragana ( det japanska alfabetet ). Vi har prov på måndag så jag ska plugga på söndag, annaars blire 3 omprov ( om inte mer ???). Som vanligt vart det lite konflikter på japanska lektionen, det brukar helt enkelt bli så. Men det var trevligt :D.

Sen hade vi NO redovisning, omg. Jag och Joanna gjorde bort oss totalt. Vi redovisa om helt fel ämne och vi började asgarva och garva igenom hela redovisningen, det var inte kul. Men det tyckte säkert resten av klassen ´med. Oscar nämnde bla att han bet typ sönder sin tröja för att inte garva, kul att någon fick nöje av våran pinsamhet ^^.  Sen hade vi medieproduktion och jag låg fett efter men jag jobbade jätteduktigt så jag kom nästan ikapp. Tyckte jag var fett bra. Sen efter skolan umgicks jag lite med simon. Idag är han i Spånga på fest typ, jag skulle följt med men ska jobba i morgon så jag orkar inte :). Håller mig i nykvarn idag. Nej nu ska jag kolla när bexi käkar kebab. Sen hyr vi film i guess.

Pöss



what I've dooooone

Ciao. Idag var det en jättebra dag, jag var faktiskt glad hela dagen, vilket är en ovanlighet. Men i alla fall. Vi hade idrottsprov så vi fick gå när vi var klara ( jag tippar på ett tredje IG, så alla vet vart de hittar mig den 12 Januari =omprovssalarna i wendela hebbe gymn.) . Men sen hade vi då 3 timmars lunch så det var soft. 

Sen hade vi svenska då jag tog min middagslur :) det var mycket behagligt att få slumra till lite. Sen hade vi engelska och då kolla vi sagan om ringen. Sen åkte jag hem med alexander och Bex. Sen hade jag julavslutning med ungarna på gympan och sen handla mamma jag och vira. Nu ska jag nog duscha om en stund :)

Pöss  

 
Alexander och jag var fett matchiga i måndags :) Fint hår har jag också? :D

too cool for school

Tjaba. Nu sitter jag i datsalen , jag och amandaaaa sitter och gör vår powerpoint presentation till Naturkunskap. Det är jag som sköter designen, det vet ju du IDA att jag äger på ;). Ganska soft dag tdag. Sovmorgon till 10, eget arbete på NO och sen typ sitta och prata på samhäll och sen satt jag och sjöng på matten :). Jag delar med mig av min vackra röst ofc :D.

Nu väntar jag på att simon ska sluta så vi kan åka hem till mig. Vi skulle ha gymmat idag, men vi tare på söndag ist. Jag är fett nervös, jag är så svag. Men jag fick i alla fall svar från Thaiboxningen så den 20 januari börjar jag och Joanna i det! :D jääälar vilka biffar vi kommer blir, passa er. Åh jag saknar snön. Det här vädret är sorgligt, mina skor blir blöta direkt , kul att gå med blöta fötter hela den. nej tacka vettja pudeersnö :) <3. Nu ska jag leta rätt på simon.

/  Elin aka; Maggan Cameltoe

RSS 2.0