Hejsan :) ...

Hejsan :) Jag ursaktar sa mycket mitt tidigare inlagg. Ni som kanner mig vet att jag blir arg nar det inte blir som man tankt sig och nar man suttit och skrivit ett jattelangt bra och roligt inlagg och det forsvinner , blir man ju lite ledsen.

I alla fall,  nu ar Jag i New York och halsar pa pappa. Jag sov typ hela flygresan hit, det var nice. Jag vira och petter har en egen lagenhet och det ar soft = man kan slanga alla kassar pa golvet nar man kliver in och man behover inte stada =).  Dagarna har sett ut att shoppa hela dagen lang! Nu har vi varit har i 4 dagar ioch jag har shoppat varje dag. Jag och petter har tavlat vem som shoppar mest, jag leder alla dagarna och som jag ser det nu har jag inte gjort nagra daliga kop alls. Stovlar, klanningar, tshirtar, massor :D jag ar mycket nojd. Men nu are ju ocksa sa att jag kom hit med 575 dollar ( ca 4500 kr) och alla pengarna ar slut :'(. De tog slut idag och jag fick varsta svimattacken, de var hemskt. Sa vare nar jag shoppa i florida for typ 500 spann pa en affar, da borja benen vajjja och det snurra i huvet. Precis sa vare idag. Mren jag tog ut pengarna som jag fick av lonen sa jag klarar mig alla fall, fast igentligen skulle jag forsoka att spara de pengarna till julklappar, men men jag hinner nog fa en till lon innan jul =). 

Vi var ocksa pa IHOP ( International House Of Pancakes) haromdagen. Jag at vafflor ( jag hatar svenska vafflor men amerikanska ar mumsiga) Och da fragade personalen vad vi hette for det var vantetid sa vi sa vad vi hette och satte oss och vanta. Sen hor vi efter kvart att de ropar " Lolo party of 5 " Ursakta men hur kan Skoglund bli lolo?. 

Sen har jag hittat massa bra filmer, Rockstar <3, 10 orsaker att hata dig, En riddares histora ( Heath filmer) och sen hannibal, som vi ska se ikvall om viris orkar. 

Sen igar kvall prata jag med IDA :D <3. Forsta gangen pa 2 man , forut prata vi typ varje dag, Det avr precis som de brukar, forutom att vi typ inte visste nat om varnadra langre kandes det som eftersom vi beratta om vad saker som vi brukade veta om varnandra :( Men vi har ju mailat lite och sa tidigare och last varandras bloggar Men jag ska ringa i morghon igen sa nu hinner vi catch up lite i alla fall =) Hon hade det bra i alla fall och de var mysigt att prata. Men som sagt nidag har jag kopt telefon kort som det kostar 5 cent per minut att ringa sa da hinner vi prata lange :D. Sen prata jag med Simon igar ocksa, men jag fick inte prata lange alls for pappa for det var fran hans mobil :(. Men ska ringa han med i morgon :) <3

Imorgon tror jag vi ska aka in till Centra lpark o ga typ, hm, jaaa motion ar ju inte min grej direkt men de kan ju va mysigt. Men nu ska jag ga men hare bra alla puuuuuuuss


...

MEN ÅH FAN! Jag hade skrivit ett jättebra inlägg, men så blev det raderat. KUK. Nu är jag arg. Men aja, hejdå i morgon åker jag till USA och jag kommer sakna Simon .
PUSS alla, ses om en vecka.

Ungefär så här ledsen var jag vid bussen idag för jag var så blöt :(

You wake me up

yo.

Nu har jag skickat ännu ett mail till min bästis Ida Linderbrandt, som flyttat till USA för er som inte är så insatta :)

Idag var jag skittrött, det började typ på draman när jag spela knarkmorsa, då skulle jag va sliten och trött och köra sprutor i armen, sen höll tröttheten i sig. Käka lunch med simon , virus och petter och hans kompisar. sen hade vi samhäll och det gick inte bra för mig där. Vi hade genomgång om hur kungen och reinfeldt hängde ihop och jag satt längst ner i hörnet så jag trodde att jag kunde slumra till en stund utan att Janne skulle märka. Sen sover jag en stund typ sen vaknar jag typ av att det blir knäpptyst och janne är tyst t o m. en börjag typ joanna puffa på mig och ba elin vakna. Då sätter jag mig upp med ett ryck och känner mig som kanrkmamman igen rufssigt hår och små ögon. Janne står där framme och ser lagom road ut och de flesta i klassen tittar :( Sen kommer janne fram till mig och lägger en bunt papper som jag ska skicka runt, jag tog det som ett hot att jag varit stygg. hehe. Jag höll mig undan under dagen så han inte skull kunna skälla ut mig :) hihi.

Sen hade jag matte och eng och sen sluta jag :). Jag avr duktig och gick ner från skolan till stationen med Lisa och amanda, duktiga mig. Där vänta simon på mig och vi åkte hem till mig. Sen käka vi hos farmor och nu ska jag ju igentligen plugga men jag vill inte svika mina läsare redan :)  Men nu ska jag plugga i alla fall :)

Puss

 Sötnos :)

The morning I wake up, before I put on my make up.

Hej trogna läsare , om jag nu har kvar några???

Idag försov jag mig, det var för  sängen var så skön <3 Men jag kom bara 10 min försent. Hade svenska, fick reda på att jag fick MVG- på vårt grupparbete om socialism :D Ligger bra till i svenska och samhäll nu eftersom det var ett gemensamt arbete. Hihi.

Fick sen resultat på matte, G som vanligt. Men men, ingen ide att jag försöker låtsas va bra på matte, det går ändå inte ;).
Idag var första Japanska lektionen också :) Haha fett skönt för mig, dagen jag sluta på spanskan hade de världens svåratse prov, hehe. Japanska var assvårt, men det var roligt att lära sig nått nytt och skriva fina tecken. Kan i alla fall några tecken i japanska alfabetet. Men Simon fick hjälpa mig lite, hehe. Jag hoppas det kommer gå bra för mig där i alla fall :)

Sen slutade jag och Simon men jag skulle vänta på Bex som sluta en och en halv timme efter så Jag och Simon fika på Bacinos eller vad det hette ( gamla waynes ). Det var asmysigt där, jag ska fortsätta gå dit. Jag köpte te som kosta 20 spänn. Sen slutade bex och jag och hon åkte hem. Sedan åkte vi till stallet och johanna kom dit och prova. Det var mysigt, men asmörkt :( Tråkigt att det ska bli mörkt, och snart ska man ställa om klockan, fan. Jobbigt. Kommer va mörkt när man går hem från skolan. Snart måste jag börja packa till USA, åh jag längtar ! Men kommer sakna <3. 

Nu ska jag fixa lite och kolla igenom vad jag ska ha med mig till u.s för jag är upptagen på onsdag :) Puss

RSS 2.0