This is the life

Hejsan. Igår fick jag mail av Ida :D åh jag blev så glad, jag saknar den snygga bruden. Vill ringa henne men jag ska köpa ett telefonkort så det inte blir så dyrt så jag kan ringa.

Okej, idag hade vi drama första lektioen. Skönt att börja med typ lek tycker jag. Vi lekte lite med stolar typ, hehe. Sen hade vi drama övningar när mann fick en lapp och så stod det vad man skulle va fför person. Förra veckan vi gjorde typ nåt sånt, typ samma grej i alla fall, då fick jag spela rå bicth, haha askul. Och idag så tog läraren , bert heter han, han tog en lapp och läste sen peka han på mig och sa den här borde du ta. När jag fick lappen stod det typ att jag skulle va : personen tycker den är mycket bättre än andra, vill alltid stå i centrum, mktt stolt, högfärdig och fixar med håret och springer och sminkar och speglar sig och skiter i sitt jobb. Hahaha, och då tänkte han på mig :O Men det är kul att dryga tycker jag. Jag hoppas han bara tänkte på mig för att jag var bra på att spela bitch och inget annat :)

Sen hade vi håltimme i två timmar så jag gick ner med massa tjejer i klassen och Mattias och käkade på nancys, det var mysigt. Gick lite i affärer. Sen hade vi samhäll och hade powerpoint visning, jag sov typ hela lektionen, det gick inte att hålla ögonen uppe, jag vart rädd att janne skulle se och skälla ut mig, samhäll känns ju rätt viktigt eftersom jag går sam/media och att janne är min mentor. Sen  hade vi matte som sista och jag satt bara att garvade hela lektionen typ, tills jag ficik skäll av fröken :( flashback till björeksta tycker jag.

Sen slutade vi och jag gick ner med massa mot bussen. Sen ser jag bussen som går ner till centralen och skiker DÄR ÄR BUSSEN!!! Jag visste inte om jag skulle hinnna så jag tveka , så skrek andre att jag skulle hinna, så jag rusa och försökte få med mig bex men hon vägra . Sen slänger jag på mig bussen och sätter mig, sen åker bussen inte ner mot Centralen utan mot Hovsjö , fuck . Jag hoppade av nånstans där och får sms av bex : Fel buss? :) jag ringde henne då och fråga om alla fatta att jag tog fel buss, JAAAPP. Usch jämt jag. Så kom bussen som gick tillbaka till skolan och sen till centralen så jag åkte förbi alla i min klass så jag gömde mig. Åkte hem med sjögren och bex sen. Jag kolla på top model och ikväll äre ny säsong med :)

Puss snyggingar.

Kommentarer
Postat av: E

Smidigt. Din val!:)

2008-09-09 @ 17:45:54
Postat av: iiiiiiiida

hahahaha :D

2008-09-09 @ 19:29:44
URL: http://idalinderbrandt.blogspot.com
Postat av: Olivia

bara du som lyckas med sånt ;D

2008-09-14 @ 19:07:39
URL: http://oliviabroms.blogg.se/
Postat av: Anthe

Händer mkt på denna blogg:P

2008-09-20 @ 08:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail?: (publiceras ej)

Din Blogg?:

Du tycker?:

Trackback
RSS 2.0