High tech = NOT for me

Vem behöver kunna high tech när det finns killar som kan sånt? :)

Jag har suttit deprimerad och dampig hela eftermiddagen för att jag inte fattar Itunes och vill ha låtar till min Ipod. Blod svett och tårar gick det åt ! ( - blod och svett) Jag hade gett upp när min käre mor tippsa mig om petter. Sen när petter kom över till oss fick han sätta sig vid datan och ladda ner musik och lägga över dem till min Ipod. Nu är den fullproppad med musik, fast vi han inte lägga över alla låtar än. Det kommer någon annan dag. Känns gött att slippa lära sig sånt onödigt när det finns folk i sin omgivning som redan kan sådant.
Visst är jag snäll?

Pöss

Random dag

Hm. Jag gick upp halv 9, skönt <3.
Tog bussen med vira till skolan. Sen mötte jag beckz i centralen.
Vi gick till statshuset där vi mötte Joanna.
Där mötte Vi mats, vår vän. Nej men en man från Folkpartiet. Vi gjorde lite research till vårt arbete.
Sen hade vi tydligen ingen matte och samhället hade blvit framflyttat när vi hade vårt möte. Så vi slutade egentligen efter mötet. Soooooft. Men vi gick upp till skolan för att jobba ( yeah right ).
Vi käka lunch och sen satt vi och snacka och gick runt.
Sen åkte vi hem :) I kväll blire plugg.... bläääää. Juste träning igår Och jag är inte förlamad idag :D
Mirakel eller vad?



Återigen värk.

Hallå.  Thaiboxning igår! Fyfan, det var hemskare än den förra träningen. Eftersom vi är 30 pers i ett tiokvadratsrum blir det typ regnskogsvärme i hela rummet. Asså jag är en person som aldrig lätt blir svettig, men när man kom in i det rummet kände man typ att ens armar blev blöta. EUW. Asså det avr ju inte mitt svett, det var ju svett som avdunstat från andra personers kroppar... den här gången gjorde vi typ 500 situps. och jag hade redan träningsverk i magen, ajajaj. Fast det är så skönt efteråt när man går ut i kylan och man känner sig helst stolt och typ fräsch ( även fast man är indränkt i 30 andra personers svett).

Men idag äre ju inte lika kul, eftersom jag knappt kan gå för mina ben är helt möra. Hoppas min kropp hinner läka inan nästa träning på tisdag! Idag har jag ätit på stan med jytte kicki och joanna. Jag är typ trött på nancys :( tråkigt. Men roligast var på bussen när en kille somnat och hans år hängde ner på golvet, hahah fan vad jag garva.

Btw, jag hatar is. Jag halka omkull igår när jag gick till träningnen :(


Dead or alive

Hejhejhejhejhej. Nu har vi engelska i skolan och snart japanska förhör som simon och jag satt och pluuggade till flitigt igår. Vi var jätteduktiga tycker jag :) Vi kommer få mvg tror jag. Sen efter skolan ska jag ner på stan och lägga undan vinterstövlar och simon ska lämna in ett CV nånstans :) sen äre stallet.

I morgon gäller det! Första thaiträningen, jag är faktiskt rädd om jag ska va ärlig. Tur att joanna är med, annars hade jag inte gått ;) Hoppas jag inte skämmer ut mig eller nåt. Men jag tror det kommer att gå rätt bra , hoppas jag.! Nu ska jag jobba bye.

Ni är söta

Heeeeey babes!

Idag var jag mycket trött på morgonen, jag hann inte ens ta gympa kläder :( stackars mig. Jag som trodde det var kallt så jag tog värsta gympadojjorna sen när man kommer ut så äre snö på marken. Men jag hann inte springa i och byta så jag fick bli askall om fötterna :(  Sen hade vi äckelhistoria, det suger apa. Jag dör typ där. Asså vi gör bara saker för fördriva tiden. Sen hade vi rast och jag köpte en macka <33333 men den visade sig va bränd! Jag hade väntat hela lovet på en macka sen var den typ mörk för den vart  ungnen för länge, fail. Jag vart upprörd. Sen fick jag joanna bex och menge i uppdrag att GÅ till Ica maxi för att ta kort för vi inte var med på idrotten. Fan heller. Vi tog bussen ner till centralen och bytte buss och tog sen den som stanna precis vid ica maxi typ ;) sen tog vi bussen tillbaka, men jag och joanna hoppa av tidigt och gick långt. Power eller vad?

Och bara så alla vet så ha jag GÅTT upp till skolan tre dar den här veckan. Alla blir helt chockerade att JAG går upp. Typ: " GICK DU ELIN??!! " Men jag är stolt, jag känner mig bra när jag gör det, även fast jag typ dör av hjärtattack. I sommar kanske jag går upp varje gång vem vet ;).

Onsday

Tjao.

Onödig dag idag i skolan, typ inga riktiga lektioner bara tråk. Förutom matten kanske för då lyckades min grupp tigga åt oss att vi får sluta 1 timme tidigare på onsdgara, så jag slutar 10 över 1! Hehe, skönt eller vad, sen har jag sovmorgon till 11 så jag är bara i skolan 2 timmar, känn på den ;).

Nu sitter jag och passar Niki, min mosters valp som ni vet. Hon har blivit hemsk sen sist. Om man lyfter upp henne och gosar vrålar hon och morrar som en liten gris, och när man går biter hon en i tårna. Nyss hängde hon i min arm och bet allt vad hon hade. Jag trodde jag skulle förlora en  bit av mitt fläsk så jag fick lite panik. Det gjorde skitont!

På tal om smärta. En dag på lovet när jag skulle upp till sthlm med girlsen så satte jag mig upp i sängen på morgonen och satte foten rakt på mitt örhänge som låg på golvet och peka uppåt! Fyfan , det gjorde ont. Hela piggen åkte in och satt fast så mamma fick dra ut den när hon hörde mitt vrål. 


Den satt fast i min fot :(

Ett hatinlägg

Jag hatar när man får man ska veta provresultaten och då ska man ställa sig på ett led för att få vet, sen när det är sin tur får man gå fram och läraren viskar ut resultatet. Sen får man inte ens se provet och se vad som gick fel. Sen när man ska plugga till provet under lovet så finns inte ens papperna till provet på skolsidan . HUR SKA MAN DÅ PLUGGA TILL PROVET? Ska jag gissa vad som gick fel och sen gissa svaret . Sjukt.
 
You know you love me.

Yeah sure. Over and out!


Naw på Niki

Helllu babes!

I går var jag med girlsen och shoppade i sthlm, trevligt som vanligt med de läckerbitarna :). Shoppade loss som vanligt
:(. NO MONEY LEFT WHAT SO EVER!  Vira tyckte jag skulle skaffa hjälp mot mitt beroende när jag ville låna 200 till bion, men jag hittade lite cash i mitt rum so it all works out.

Åh idag kom lilla Niki hem till oss igen ( hon är här typ varje dag) För er som inte vet har in moster, som btw är min granne typ, har skaffat en jackrussel terrier. Hon är hur söt som helst och är jättebusig och har ett hetsigt humör men är så söt så det gör inge. Eftersom hon är valp och pua ( min moster) har ett busy liv behövs Niki passas ofta, good for me (Y). Jag och simon ska passa henne på lördag 4-7. Och i morgon ska vi på bio på Heron och se yes man, hoppas den är bra men jag har inte hört nåt dåligt om den än i alla fall.

seee you





Sötaste bäbyn

It's time to get it hot!

Hellouuu readers!

Men Hej. Hm okej update: Nyår var askul :D Hade jätteroligt med nytt folk och caroline johanna och mattias. Somna 4 så nu var i jetlag i ett par dagar efteråt, sov till 3 en dag, usch usch.

I lördags var det tjejkväll hos Jytte i sorunda ( nynäshamn typ ). Frida, amanda, Lisa, Jonna, Joanna och joannas kompis var där och vi hade askul. Vi spela Buzz ( gissa vem som vann?!!!) sen lite Wi, sen pratade vi flera timmar. Sen sov vi 6 pers i en 180 säng, haha jag frös nästan ihjäl på morgonen. Sen tog vi bussen hem vid 1.

Lite update om min pappa då, nu är han opererad och hans arm är som mitt lår och han har typ två armbågar p g a svullnader. Sedan har han även ett 30 cm långt blå/röd-märke på baksidan av armen som inte ser så trevligt ut. Han skulle ju egentligen åka tillbaka till Usa igår men han åker i februari/mars för att han ramla. Otur kan man ju ha asså.
 
På söndagen kom simon hem från norrland that bastard. Jag fick två lax, tack älskling <3! Haha nej men hans farbror har en fiskfabrik där så vi fick två i present, hihi så snällt så. Vi har vart hemma hos mig i två dar och kollat på film och så, det var mysigt :)

I morgon blire stan med girlsen tror jag :D hejdå alla!



Från nyår!

RSS 2.0