Talk trash

Uuuh. Idag vaknade jag ovanligt utvilad, det var underbart. Brukar vakna och grina när jag ska jobba men det avr inte så idag. Jobbade fyra timmar sen kom jag hem till ett rum där garderoben exploderat. Bokstavligt talat. Typ. Mamma och pappa hade slängt min garderob och byggt en ny. Så sen var det bara att proppa in alla mina käder. Och det var då det slog mig att jag har jäkligt mycket kläder.
 Klarar jag att inte shoppa kläder fram tills april?

The City

Nu är jag tillbaka från storstaden. Det vart shopping i massor, klänningar (ofc), jeansleggins, t-shirts, fransar och lite annat kul. Bilder på allt blir det i morgon för kameran laddar.






David ville inte ställa upp på bild, så ni får nöja er med hans mat.

We're going to STHLM baby

Idag åker david och jag och shoppar och jag känner att kortet kommer bli använt extremt mycket för har mycket saker jag behöver. Goodbye lön. Hello new clothes!


Dagens look
+ en gräslig vinterjacka som förstör allt

Though I keep searching for an answer

Lösögonfransar är jäkligt snyggt. Jag har så korta ögonfransar, kortare en killar. Varför är det så att killar ha långa fast de inte ens behöver. Jag var på salong och färgade mina och då sa tjejen "Åh vilka långa fina täta du har" Yeah right. Snacka om att hon vill ha dricks.
 Jag vill köpa masssor med olika och rolig. MEN det är dyrt i Sverige, i alla på Make Up Store och man kan ju liksom bara använda dem en gång, så hm. I usa kostar de 20 spänn, ska tusan köpa 50 par. Nice

 
Snyyyggaa




Give me give me

Åååh. Hittade just världens finaste väska i SOLO. Den finns på Accent, men hitta den inte på hemsidan men säkert i butik. Ska gå på stan lite i morgon så kanske ser den. JAG VET den ser ut som min rosa, men man kan aldrig få för många väskor. Mitt motto


Black hole sun

Här är mina naglar som jag gjorde och hade på mig för någon dag sen. Måste snart fylla på lagret med nagelsaker. En sak att göra i Florida i vår.
 GE MIG NU SNÄLLA?!




Under ombyggnad

Som ni ser håller jag på oach ändrar bloggen. Det går sisådär, vill ha en fin bild men hittar ingen Hm. Sen vill jag ha en bild på sidan men är inte så bra på design så vi får se hur det går...

Boots are made for walking

JAG VILL HA SKOOOOOOOR.
Jag är verkligen skolös just nu. Jag vill ha ett par snygga kängor med snörning, utan nitar.
Alla boots jag sett har nitar, jag vill ha ett par äkta hederliga LillaMyskor.
I helgen tvingar jag med Viris till Sthlm.


dessa groteska traskar jag runt i. Miffade av saltet är de med


I'm a racer car

Från Romme, till Spinning, till Ridning. Så om tre veckor så ska jag ist för att åka skidor så ska jag åka och rida med tjejerna i klassen. Haha grymt kul!
Sen ragga jag och mickis upp varandra i skolan idag som ridkompisar, får se om vi pallar trycket!


Älskling? FUCK NEJ

Får jag va ärlig snääälla? Ja klart jag får det är ju min blogg. Men jag måste bara få säga att det värsta jag vet är när man läser någons blogg som har pojkvän och ett ord dyker upp sådär titt som tätt. ÄLSKLING är ordet och jag hatar det grovt. Älskling kan finnas mer i inlägg en ordet ÄR. Jag hatar ordet älskling. Det är ju inte direkt att man kallar någon något ovanligt eftersom alla gör det. Ett inlägg som kan får kräkreflexerna att rulla igång kan lyda följande:

Idag var jag med älskling.
Älskling och jag åt mat.
Sen titta jag och älskling på film.
Sen sov älskling hos mig.

Stackars de killarna som inte verkar ha något eget namn?

The winner takes it all

2010 kör vi på Årets Lussekatt igen, Alfons. Och då vinner vi baby. Inget stoppar oss den är gången!


I wanna do bad things to you


Idag blir det visning på ett hus i Nykvarn som är sjuuuuukt fint. Mamma säger att jag inte ska hoppas. Men jag hoppas. HOPPAS HOPPAS HOPPAS

I'm going through changes

Jag och David har en jättepositiv konversation på MSN. 


DAVID säger:

 jag ser ut som en potatis

 en fyrkantig

eeelin' säger:

skulle lätt byta med dig

DAVID säger:

 lika bred som lång

eeelin' säger:

jag är värsta jätten, kan typ trampa sönder mina kompisar. Kul

DAVID säger:

eller inte

eeelin' säger:

jo

Nöjd med sig själv? Vad är det?


There's a new love in town

Usch vaknade alldeles nyss av att jag drömde att ett spöke kittlade mig. Jag vakna när jag höll på att dö av det. Fy vad jag hatar sånt. Vill aldrig vakna och sånt, är fortfarande lite shaky

Stealing when I should have been buying

Haha fick just världen roligaste länk av David. Höll på att skratta ihjäl mig. Kanske hemskt att garva åt men ändå.
Tänk liksom att ha vågat sig dit så händer detta.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/viktvaktarnas-golv-rasade-1.1026532


Dancing in the dark

Just nu sitter jag i skolan och "kollar" på en asskum film. Det har varit en assoft dag, typ inte gjort nåt alls. Och den här helgen har jag absolut inget planeat, SÅ JÄKLA SKÖNT. Inte ens plugg har jag.


En gammal skruttbild på mig som är 1½ sen gammal. Daaaammn


Schni scnha schnappi


Passar lilla snuffs för ögonblicket, för hennes moder är ute och roar sig. Ska nog ta med henne på långprommis snart. Behöver både hon och jag. Nice

I didn't know what to say when you called me baby



En bild till mitt fotoprojekt till skolan, som ska fortsätta bearbetas i morgon. Fun.

Pippi och Lilla Gubben

Efter kommentarer om min pippilikhet (som jagat mig hela mitt liv) så här får ni!
 
Pippi eller Elin?


Going down the only road I've ever known

Åååååh jag saknar sommaren! Nu är jag less på den här vintern. Det var roligt den första veckan, men nu vill jag faktiskt ha tillbaka värmen (klaga på förra vintern att det var för varmt, med det är väl min grej och klaga). Mne jag är less på snön för att varje dag är en fara för ens självsäkerhet. Vilken sekund som helst kan man bara falla ihop och bli förnedrad av allmännheten! Jag är livrädd för att halka, så hemskt.
Jag saknar att komma till skolan med shorts.
Kan jag få spola fram 4 månader please?


Come on feel the noice

Vad glad jag blev för alla "Elin-kämpa-vidare-det-blir-lättare-sen-och-du-kommer-inte-ångra-dig-kommentarer" !
Det var väldigt peppande och det var snällt. men jag känner faktiskt nu att det kommer gå bättre i skolan nu.
Jag får sluta att ha så höga krav på mig själv, och får nöja mig med G i vissa ämnen för det är ju huvudsaken. Nu har vi alla fall fått en uppsats i Naturkunskap om genetik och den ska jag satsa som tusan på.
MVG here i comeeeeeeeee...


I got you babe

Jag känner mig sådär riktigt deppig just nu. Det spelar ingen roll att jag harft en skitkul helg, för när skolan kommer är den lätt glömd. Skolan är ritktigt jobbig och jag känner ingen motivation alls. Jag täckte hela tiden på höstterminen "På våren satsar jag som fan" men jag gör det inte alls. Jag orkar inte satsa och jag är så omotiverad på allting.

Jag vill va en sån där duktig tjej som direkt när hon kommer hem från skolan sätter på sig idrottskläder och ger sig ut och springer 1 timme utan att stanna och pusta varannan minut. Och sen när hon kommer in så pluggar hon och gör klart alla läxor och sedan kan lägga sig med gott samvete.

Jag känner att jag har inget att se fram emot heller. För nu är jag i mitten på min skolgång, jag har halva gymnasiet kvar. Och jag tror inte ett dugg på att trean kommer bli så jäkla mycket enklare, för då har vi geografi och religion, geografi verkar sjukt tungt. Jag vill bara skita i allt och hoppa av. Men skulle ångra mig så jäkla mycket. Men känns som jag verkligen inte pallar mer. Vill bara spola fram hela 2an. Skulle va sjukt nice.
Skulle verkligen behöva Florida resan NU NU NU!!!!



Kan jag inte få vara såhär jämt? Vara glad och helt mig själv på sommaren. I skolan är jag bara tråkig och trött

Situationen är så sjuk

Efter en fest är jag alltid extra trött två dagar efter, vet inte varför. Sängen var extra gosig och skön just idag när jag skulle jobba och jag kände att jag hade verkligen ingen lust. Försökte ringa runt och byta bort tiden, men icke sa nicke. Fick "glatt" gå till bussen. Eller jag stampade som en tjurig unge som inte fick leksaken i affären. Halvgrina gjorde jag med, mitt morgonhumör är så underbart. Det gick ganska okej på jobbet. Var inte så hemskt som jag anat. Tog dock ut min ilska på utropargrejen , den saken man ropar på i högtalarna. En person kom itne till kassan på 4 gången en annan ropa så jag klampa dit och tog i för kung och fosterland. Skrämde säkert iväg hälften av kunderna med mitt vrål. Nu äre väl tänkt att jag ska plugga Sam, MEN JAG VILL INTE. Vill dö när jag tänker på det.

Annother runner in the night

Fredag igår då. Började med en lektion i skolan och slutade med en rolig fest i rönninge.
Nämligen Carros och hennes två kompisars 18-års fest.
Det var en rolig kväll! Tog buss och tåg med grabbarna och Ida.
När vi kom fram var vi de första , och jag hatar att va först då blir jag så blyg haha.
Men det var inget problem sen.
Det var ett riktig bra dansgolv och gjorde några misslyckade försök att dansa,
dansar alltid ca 10 sek sen tröttnar jag. Alla andra dansa så jag saknades nog inte :)
Som vanligt hade jag ingen kamera så inga bilder togs :( sry.
Blev bilresa hem också, bra slut på kvällen!
Roliga kvällar som denna borde upprepras
MEN TACK SOM FAN FÖR EN ROLIG KVÄLL CARRO!

Blinded by the light

Dagens tre upptäckter:

1. Södertälje är en liten stad där alla känner alla och snackar om alla.
2. Man ska helst ligga hemma och gosa när man är sjuk.
3. Hoppas inte för mycket.

Nu var jag nyss och hyrde Twilightböckerna på ljudbok, som jag planerat ett tag. Passade utmärkt idag eftersom jag kollade klart på Gossip Girls S2. Hoppas de är behagliga att lyssna på. En rolig upptäckt var att det så kallade "Ticksmongot" i Sommaren med Göran läser dem. Hoppas hon har fin röst.
Dåligt med dagen: Jag trodde typ att jag skulle få dubbla lönen vad jag fick.


Paparazzi

Igår kände jag nåt. Jag kände mig snuvig, men jag försökte låtsas som ingenting. Jag tänkte jag ahr int eont i halsen så då är det helt OK. Jag la mig tidigt med värmedynan och skulle sova bort det. Jag vaknar. Jag vaknar med halsont, OCH snuvan är kvar. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag får inte bli sjuk, får absolut nte bli sjuk. Har en mycket viktig event i helgen. Carros 18-års fest! Går abslut inte att missa. Jag knarkar nog Echinaforce, ska tydligen stoppa förkylning. Om jag ligger död vet ni vad kag överdosera med.

Call it a bad romance

Idag mötte jag Ida på stan efter skolan för att köpa present till 18-åringen. Shoppade lite saker medans jag väntade.








Kavaj från Vila

Sen ikväll blir det Paradise Hotell och nu ska jag bada.


Visste du...

Att jag vill - att det ska bli sommar
Att jag lyssnar mest på - min mamma
Att jag pratar - med Ida när jag är frustrerad
Att jag inte gillar - skolan
Att jag gillar att - shoppa
Att jag alltid kommer att - vara mig själv
Att sist jag grät var - när jag tänkte tillbaka
Att min mobiltelefon är - tråkig, ska skaffa ny snart
Att när jag vaknar på morgonen - znoosar jag en timme till
Att innan jag går och lägger mig - kollar jag på TV
Att idag har jag - varit trött, men glad!
Att jag just nu tänker på - att jag ska på stan efter skolan med Ida
Att i morgon kväll ska jag -Jobba :(
Att i morgon kommer jag - sova länge och sen simma
Att jag hoppas - att det kommer gå bra i skolan
Att jag verkligen vill - åka till Florida





Rökning dödar verkligen

Visste du att...
...varje cigg förkortar ditt liv med 14 minuter
...6 000 svenskar dör av rökning varje år
...förr användes nikotin till att förgifta ohyra
...en cigg innehåller 4 800 kemiska ämnen
...niktotinet från 4 cigg skulle döda om det kom direkt in i blodet

källa veckorevyn

Detta visste jag inte alls om cigarettter, jag visste att det ar farligt men jag trodde inte alls folk blir påverkade så här mycket. Så tänk efter before you light up!


Love me hate me say what you want about me

Just nu passar jag Niki för att hennes mamma är på bio och ser Instängd två, som jag måste se!
Hon har så tråkigt här att hon ligger däckad. Och Alfons sitter inne i Viras rum och mjaoar för att han är ledsen.
Ska nog ta ut Niki snart.
Anywaaaays, den här bikinin ska jag beställa från H&M. Längtar till att få ha den i Floridaaaa....



Finfin tycker jag

Naglar

Nu har gjort ordning naglar för dagrna framöver. Det svarta bortskavda hade suttit i 2 veckor så fick nog. Gjorde några annorlunda. Blev helt okej tycker jag


Färgstarka, odiskreta och glada, min stil kanske man ska säga


Alright, hold tight

Igår så skulle jag egentligen på 18 års kalas i Järna, men på grund av kyla och trötthet så stannade jag hemma i varma Nykvarn ist. Jag gick till Hallen och kollade på match med goda vänner. Sedan gick vi hem till jesper där det kollades på Time Out (det sämsta programmet in history) och dracks kaffe. Sen hämtade vira och petter mig för de var på väg hem och jag orka inte gå 1 kilometer hehe.

Sen idag kom mormor och morfar med semlor, mumsi! Sen peta jag på ljuset så det rann rött stearin på mammas vita duk och alla skällde på mig. Det vart lite dålig stämning ett tag men det vart bättre sen :) Idag har jag inga planer, blir nog must och chipskväll till robinson! yes

Julmust

Jag känner mig lite deppig, mest över att skolan börjar, MEN också över att julmusten verkar ta slut i landet. Vira var på två affärer igår och inga hade! Som tur var hittade Petter på vårt jobb i Fittja. Men jag kommer inte jobba först nästa vecka, då kommer den va slut! Jag kommer bli ledsen utan julmust, nu måste man vänta ändå till påsk. Som David sa idag när jag berätta nyheten:
David: Men vad fan, det är ju fan nu det är mitten på julen!
Jag: Nej den brukar nog vara på julafton annars


En lista

Namn: Elin Margareta Skoglund

Kallas för: Blöjan och Hamsterna händer väl ibland... Elina och Linnea av de på jobbet som glömmer

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: 6 i öronen

Tatueringar: Ingen

Längd: 1.77

Skostorlek: 40

Hårfärg: Orange

Fräknar: PÅ sommaren, lite i vanliga fall tror jag

Motto: Man blir som man umgås

Kär? Nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaa i ett hus

Tycker du att du är attraktiv? Ja det tycker jag väl

Dricker du? Ibland

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Just nu Just Glow

Vilken parfym använder du? Ralph Lauren

Vad är du rädd för? Ålder

Gillar du att tvätta? Aldrig provat

Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR! Bangar aldrig

Senaste…

Filmen du hyrde? Minns inte

Filmen du köpte? Minns inte

Låten du hörde: Bad Romance - Lady Gaga

Låten du laddade ner? Vet inte hur man gör

Personen du ringde? David

Personen som ringde dig? Noel

TV-program du såg? Las Vegas, euw

Person du tänkte på? Vira, eller asså beror väl på att tänka haha

Favorit…

Låt: Bad Romance är en favorit just nu

Sak att göra: Shoppa

Sport: Fotboll

Dryck: Must!

Kläder: Klännning

Film: The Dark Knight

Bil: Ford Explorer

Serie: Sex and the city

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? All the time ;)

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Bara tagen :(

Träffat någon från internet IRL? No way

Antal…

Gånger du varit kär? Två kanske

Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte

Hjärtan brustet på grund av dig? 1 tror jag

Tjejer du kysst? Ingen, villl inte det heller. No offense girls!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många, säkert 10

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Tre kanske hihi

Senaste…

Boken du läste? Som jag vill vara- Katarina Von Bredow

Personen du fick e-mail av? Michaela

Personen du fick brev av? Många år sen, kommer inte ihåg

Personen du fick sms av? Ida

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Vecka sen kanske

Saken du köpte? Trosor

Vad har du gjort idag? Vart i stan med Vira

Brukar du svära mycket? Jaa ganska

När stiger du upp på morgonen? Idag steg jag upp 12, vanliga dagar 7

Vad har du på dig? Strumpbyxor, klänning kofta

Vad ska du göra ikväll? Träffa kompisar

Vad är du allergisk mot? Ingenting

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Jaa

Kan du stå på händer? En kort stund

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark. Har inte förstått tjusningen med Håkan

Salt eller socker? Socker, Mums

Gillar du ketchup? Ett måste till korv och bröd!

Är du glad nu? Jag är nästan alltid glad!

Var du glad igår? Jaa :)

Vad dansar du till? I kissed a girl

Stockholm är… ? Fint

Göteborg är… ? Roligt med liseberg

Kan du sjunga? Jaa lite

Spaghetti eller makaroner? Mackisar

Land du vill besöka? USA, alltid


Ischoklad

Nej det var inte alls en femåring som gjorde dem. Det var jag! Fina va :D? Bara jag åt dem i familjen


Ännu ett verk av David

Konstnären David som tydligen inte tycker sina vänner duger som dom är utan tycker man måste redigera dem har skickat ännu en bild.

Jag blond och några kilo för lite och ida några kilo för tyngre. Tack David

Davids underverk

David tyckte han var väldigt snäll och omtänksam när han skickade en förbättrad version av mig som han själv gjort.

* Brunare
* Brunt hår
* Smalare
* Rödare läppar
* Tydligen var min klänning ful så att han ändra den med


David är verkligen snäll han. Fick mig att känna mig nöjd med mig själv.


Lee Stafford

Vill tipsa om ett skitbra torrshampo som jag köpte för några veckor sedan. Har provat de flesta Tony&Guy, Proffs, Björn Axen etc. Men Lee Stafford är det bästa jag provat. Man blir jäkligt vit i håret men det är bara att borsta bort. Ger även lite volym. Vet att det finns på Kicks och mitt jobb (delvis Coop). Är dyrt dock men när jag köpte var det rabatt så köpte två flaskor HEHE


Skynda då...

SKYNDA DIG OCH KOM. Jag beställde Gossip Gilr säsong 2 för några dagar sen och den skulle komma om tre dagar. Alltså snart. Jag fick ettan i julklapp och den kollade jag klart på mindre än en vecka. Den här gången ska jag försöka vara med sparsam.


No more tears

Har just kommit in från en iskall promenad med Snuffsan. Men det var bara att ta på mig ryssmössan, importerad från ryssland av pappa, och bita ihop. Idag försökte ajg byta bort min jobbtid men det lyckades inte så jag fick glatt jobba 6-10, men men dubbelt betalt för att bara sitta av tiden är ju inte så dumt.
En kille försökte dock betala mindre för godis än vad han borde, alltså han vägde det själv och satte på en lapp så det vart 20 spänn billigare MEN MEJ LURAR MAN INTE! Ägd vart han, men jag låtsades inte om nånting, vart roligare så tyckte jag.


Hallefuckingluja

Igår eller nåt kom H&M katalogen hem till mig. Massa skitfina saker som jag ska övertala mamma att vi kan beställa, ofc betalar jag med...




 Motto: Klänningar kan man aldrig få för många av

VILL HA DEM NU


Yes I've been black but when I come back

Upptäckte till min stora glädje alldeles nyss att Harry Potter 3 visas på treand idag kl 18. KVÄLLEN ÄR RÄDDAD! Den här dagen har varit seg och jobbig så nu ska det sitta fint med pommes, chips, must och värmefilt i sängen. Finns inget bättre

RSS 2.0