crying in the barn

Idag avslutades FN-rollspelet och jag höll även tal inför ca 140 pers. Är rätt så stolt över min insats. FN-rollspelet var inte alls så hemskt som jag trodde det skulle vara, det var riktigt rolig tom.

VARNAR FÖR KÄNSLIGA LÄSARE

Var i stallet nyss också så nu kommer jag vara handikappad. Hände också en mkt hemsk händelse där, som kommer att förfölja mig ett tag. När jag ska in och fixa hö hör jag plötsligt ett gulligt pipande och ser katterna skutta runt. Jag lyser upp och tittar på "sötnosarna". Sedan inser jag att det pipande ljudet kommer från en liten musstackare som djävularna har fångat. Förgäves springer jag runt och jagar den hemska katten för att rädda den lilla musen som skriker av rädsla och smärta. Men det triggade bara det vidriga odjuret. Han slängde iväg musen, fånga den, bet lite, rev lite jaga lite. You know the drill.
Så där stod jag på höskullen och storgrinade och såg på när den lilla musen dog.
Senare när jag står och borstar så ser man hur en till katt kommer intravade med nåt i munnen och alla stalltanter applåderar och ropar"Duktig Kisse". Självklart kommer katten fram till mig och sliter bort nacken på musen och lägger sig och mumsar. Sedan hör jag det underbara ljudet av hur katten tuggar på musens skalle gissar jag för det var som man knäckte en valnöt. När katten är klar ligger endast nacken och matsäcken, för den ska ni veta smakar tydligen illa.
Jag vill poängtera att det är kylig stämning mellan mig och Affe just nu. Jag är lite arg på hans släkte.

Arn

Mamma sitter skriker frågor hela tiden om filmen Arn. Bara för att jag såg den på bio för 3 år sedan kan jag tydligen hela filmen utan och innan. MEN DET ÄR INTE SANT! Sa till henne på skarpen nyss. Och jag påpekar att det var den hemskaste filmen jag sett på Bio. Tre timmar och jag höll på att somna. Eller nej föresten den hemskaste filmen jag sett på bio var nog Star Trek. DEN sov jag på riktigt på.

barbadaddy

Porrigt det låter på engelska. Växte upp med Barbapappa och jag saknar mina filmer :( Var vi tvugna att flytta och ge bort alla?! I det här avsnittet ser man i alla fall varför jag blev djurvän. Tack Barbapappa för att du visade mig rätt väg


pölsa det sitter 4 knarkare och knarkar i din soffa

Becks, säger:
ojdå, gissa vad jag ska göra nu (:

eeelin' säger:
haha ne vad?

Becks, säger:
äta pölsa :)

eeelin' säger:
euuuuuuuuuuuuuuuuuw

Becks, säger:
as gott :D

eeelin' säger:
inälvor euw

Becks, säger:
mumsssss,
"Pölsa eller med ett gammalt ord lungmos är en maträtt bestående av malet eller finhackat kokt kött, oftast inälvor av något slag till exempel lever och hjärta, lök, korngryn samt kryddor som peppar, kryddpeppar och mejram. "
HAHA

eeelin' säger:
hahahahaah fyyyfaaaan

Becks, säger:
skaru inte smaka då?

eeelin' säger:
fan heller


alltså finns det något vidrigare?! skulle hellre äta hundmat.


i drank too much of you

Idag var man uppsnoffsad i statshuset som representant för a m e r i k a s f ö r e n t a s t a t e r. Det var en rätt okej dag. Värre blir onsdagen. Idag kom min bikini i brevlådan yay! Men ingen bild får ni se när jag provat den. Vinterspäcket måste försvinna innan.


grease

Btw. Jag var och såg musikalen Grease igår på Göta Lejon, den sööög! Jättetråkigt vare. Men den var verkligen dålig. Huvudrollerna var Idol-Sebastian och Marie Serrneholt. Jag förstår verkligen varför inge gilllar henne i Melodifestivalen för hon har ingen utstrålning what so ever. Sebastian var enormt tråkig och o-snygg och hade ingen Danny-anda heller. De hade gjort om allt i hela musikalen så det var jättetråkigt. Höll på att somna ett tag där också.
En sak som var dålig också var att de använde otroligt grova ord, okej jag kan väl ett par jag med men jag tycker inte att det passade in i musikalen. De sjöng till exempel en hel låt om att Olla, eh? Det satt liksom 7-åringar där inne. Och som jag minns det sjunger de ingen låt om att Olla i musikalen. Nej den var inte bra alls. Inga bra låtar eller bra skådisar.
Besviken.

this is my life

Kom nyss hem från jobbet. Det var tufft för jag e sliten. Helgen spenderades med massa gamla godingar! På fredag var vi hemma hos Ida och chilla lite. Sen var vi hemma hos Jesper och mig på lördag. Det var en bra helg tycker jag. Idag ska jag bara vila och kolla på Grease med mammis.



Dagens träningstips



Eftersom jag tränar oerhört hårt och är väldig aktiv om dagarna så tänkte jag  därför ge er alla ett litet träningstips som jag kom på när jag vänta på bussen.
Om man cyklar mycket så finns det en sak man kan göra för att göra det jobbiga. Ta bort sadeln och ha endast pinnen. Bara att välja att få pinnen där solen aldrig skiner eller cykla som en sate. Bra va?

Ni som inte fattar ironi kan sluta läsa bloggen nu...

pucko? vad fan säger du?

Nu sitter jag och avnjuter ett ett vinglas med pucko. Vad vuxen jag känner mig. Jag var nyss ute med Djävulsråttan och David. Niki attackera en dam som var ute och sprang. Hon fick damp och skrek VAD FAN. Så nu mår jag psykiskt dåligt. Jag gör det av skäll. Nu måste jag skirva det otroligt tråkiga och meningslösa median. Sen blire Vampier Diaries! Yay.

i'm watching you



Idag klippte jag mig hos Angelica, jag klippte upp det lite och fräsha till det. Är nöjd! Handla sen på ica till mig och mamsen för jag ska laga mat. Några ungar kasta snöboll på ett tack så det skvätte på mig. Jag gav dem min ondaste blick någonsin. Det funkade för de sprang som små skogsmöss. På tal om möss så fick jag med en djävulsråtta på köpet från ica. Alltså Niki. Så nu är jag hundvakt

Idag blire lite plugg och massa svull.


you told me lies

idag på jobbet var det någon av mina kollegor som hade slängt min favvojuice i papperskorgen. Jag tog det som ett hot och är på min vakt i fortsättningen. Nu ska jag lägga mig och lyssna på Eclipse. Just nu är jag på Jacob sida för Edward är som en jävla farsa och vaktar Bella. Kontrollmänniksor-Nej Tack.

i got lost on the way

Idag är jag ledig och det är great. Jag sitter just nu och kollar på The Hills och dricker min nya favorit juice. Den är god och den gör mig beroende. Juste jag glömde säga att jag skriver min Medieuppgift. Det går rätt bra och är rätt tråkigt. I morgon ska jag klippa mig, men bara topparna eftersom håret ska bli ännuuuuu längre. Sen är veckan snart slut. Jag hoppas det blir en rolig helg.


throw your pennies


Min mineral foundation jag köpte idag, 150 kr. Ska mest ha den till fest och så. Affärtjejen tyckte defnitivt att jag skulle ha den ljusaste färgen, thanks...

here I go but I ain't the same



Idag när jag kom hem från skolan stod mina nya söta grannungar på tomten och småpratade lite. Då tänkte jag "Det finns verkligen hopp för det här kvarteret. De här små gossarna är ju underbara" Tills jag hör från 5-åringen "Sen så sparkar man in huvet på han HAHA" Jag blir så chockad att jag tappar ett brev från brevlådan och jag hör deras hånskratt "HAHAHAHA HON TAPPA" Sista gången jag ger de ungarna en chans. You're dead in my book.

you make me tired

Det är irriterande att det inte spelar någon roll att man lägger sig klockan 10 på kvällen. Idag var jag astrött även fast jag la mig jättetidigt. Varför är det alltid så gosigt i sängen på tisdagar? Men i morgon är en underbar dag, i morgon är jag ledig. Mums på det.

teeny weeny string bikini

Okej jag ljög.
 Det vart ingen stringbikini, men bikini vart det! Och en blommig klänning. Jag beställde från H&M via telefon för jag fatta inte hur man gjorde på internet. Längtar tills jag får riva upp paketet, det bästa som finns som Joanna skulle säga. Men allt ska sparas till FLORIDA!


peace and love people

Idag var en skön dag, ville ligga kvar och mysa i sängen men var stark och gick upp. I alla fall idag satt vi och pratade om festival. Jag TROR jag ska med på P&L. Men jag är ändå tveksam. Klarar jag av det? Eller kommer jag få panik och ringa och grina till mamma att hon ska hämta mig? Det som gör mig tveksam är att det är så snuskigt där. Tänk om någon välter en toa när jag är där? Tänk förnedringen att krypa ur. HJÄLP. Men jag ska samla styrka ända fram till Juni! Jag ska klara det. Med mina rosa gummistövlar klarar jag nog undan all spya, kiss och andra gosigheter. Men jag är taggad ändå för massa roliga människor ska dit och gaaanska så mkt bra musik!


+

= perfect fit? We'll see


slim sussie

All this stuff is making me old,
it's dangerous to live I am told, this planet looks so cute but it's cold
I need someone who's good someone who's true someone who's nice 
I need someone like you hallelujah my newfound lover


arton party

Igår var jag iväg och firade två flickor som ska fylla 18. Men på torsdag är de kvinnor haha. Det låter så stort att säga kvinnor. Min dejt var i alla fall David och vi åkte i våran Saab limousine. Yeah. Det bjöds på smörgåstårta och kladdkaka. Blev späckmätt! Det var i alla fall en jätterolig kväll med ganska nytt folk! Länge sen jag var i Nykvarn på fest. Vill tacka Julia och Johanna för en kul kväll och GRATTIS!


shop at top

Vira: Jag har blivit bjuden på VIP-kväll på Topshop och man får handla för 20 %
Jag: Får man ta med nån?!
Vira: Ja...
Jag: DU TAR MED MIG!!!
Vira: Okej...

Vad roligt det ska bli :) På torsdag nästa vecka, yay.


Vi får göra det vi är bäst på. Shoppa.

i am iron man

Dagen började med att jag fick rusa som en toke till bussen som alla dagar denna vecka. Och som alla torsdagar, fast jag har sovmorgon. Well well.

Jag tröstshoppade efter skolan för att det gick inte som jag ville med mitt engelska tal. Fick VG+ så får satsa som tusan på nationella om jag ska behålla mvget. Det vart den gröna väskan från Accent. Sen en plånbok, lösögonfransar och strumbyxor med stoooora prickar. Kanske inte går sönder lika lätt som de små prickarna...


min nya älskling


passion

Fast i ljusrosa


båda två eller en av dem. Det är frågan...


my darling you

Älsklings-Henke var med i Cosmopolitan. SKa åka till NY och gifta mig med han i sommar.

Vad är kvinnligt enligt dig?
Jag gillar tjejer som inte alltid har den där hårda fasaden (som jag ifc). Som min Therese, hon är självständig men samtidigt mjuk. Man behöver inte alltid var stark. JÄKLA HEARTBREAKER


det där kunde vart jag... :'(


Eclipse



åååååh. Jag vill se! Längtar faktiskt. Åhnej jag har blivit en av de besatta. Damn.

damn girl

Nej nu vill jag att något ska hända. Jag vill verkligen att nåt hejdundrade sjukt galet ska hända i mitt liv, alltså posititvt. Jag har kommit på att jag ska göra massa galna saker från och med nu. Jag vill att det ska bli en jäkla jordbävning , inte bokstavligen utan med mig. Jag ska göra saker utan att tänka, nu ska jag börja tänka på mig och göra saker som gör mig glad.
Jag tror Peace & Love är en bra början, jag ska inte vara en pryd längre och va rädd för skit. Galna smuts Elin here I come! Inte mer pryd och tråkig. Nu börjar det


manspojke

Efter mycket om och men slutade det med att jag och David satt och kollade på melodifestivalen inne på mitt rum. Vi hade tårta, chips och must, en perfekt kväll. Vi hejjja i alla fall på Salem, men såklart vann Anna, precis som tidningarna hade sagt. Tyckte inte om låten eller henne. Hon var inen speciell alls förutom att hon hade Converse på scenen.

Nu har jag i alla fall Eric Saades låt Manboy på hjärnan. Pappa och jag kom fram till att det hade varit roligare om han sjöng Manwhore i finalen ist. Haha, fatta svenska folkets chock. Lille söte Eric. Molly hade nog gjort slut med hani alla fall.

I was aiming for the sky

Nu har jag låtit dig förstöra för länge. Idag börjar jag mitt nya liv! Idag slutar jag lyssna och bry mig om dig. I'm done.




it's a record babyyyy

Tackar frida, kissie, thilda och alla för mitt läsarekord idag. Undra om jag var intressant och alla stannar? Troligen inte. Men det var i alla fall trevligt att få 10 gr så många som läste ens blogg. Jag hoppas det bli inte intressant helg i alla fall! I morgon middag med massa härliga brudar, blir nog en galen kväll om jag känner dem rätt. Sen lördag blire jobb och sen återstår det att se.


En gammal goding på mig när det var sommarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

it's a beautiful day

Idag har det varit en perfekt dag, här får ni se varför

*Sovmorgon till 10
*Vi hade redskapsgymnastik, äntligen något jag är hyffsad på
*Eng inställd, INGET TAL. Halleluja. Så en lektion bara
*Solen sken
*Jag och brudarna gick ner och käka Nancy's
*Sedan prommis med Idahoe och Niki

Inget gick fel idag, får det verkligen vara så?

Men dagens absouluta höjdis är att jag gjorde veg-pyttipana och den smaka precis som vanlig. Började nästan grina av lycka. Pyttis är nåt jag saknar enormt!


gaga ohlala

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Vi prata om att Lady Gaga skulle komma till Sverige snart och jag blev väldigt intresserad. Skulle lätt betala 500 spänn för att se henne. Men nu såg jag att datumet är 5 maj och då är ja i Florida :( lite besviken är jag faktiskt. Ber till gud att hon har konsert i Florida när jag är där...


Åh jag vill skitgärna gå. Fan datum asså.

you show us everything u got

Idag är en bra dag. En ledig dag. Eller nästan. Solen skiner och helst vill jag ut på en lång prommis med någon. Men jag måste skriva klart mitt tal till engelskan. I morgon ska jag hålla tal om Ku Klux Klan. Hjälp. Läskiga gubbar alltså. Jag hoppas det går bra för mig alla fall. Sen ikväll blir det jobb. Bläää men slutar halv 2 imlorn så då är jag happy.




i don't wanna miss a thing


Idag fyller min mammis år, grattis! Så ikväll ska vi äta grekmat med mormor och co.

Igår gick jag och hyrde tredje Twilightboken, alltså ljudbok. Man har ju hört om folk som är beroende av det, att jag aldrig förstod varför. Men jag vet inte om jag är det. För det har liksom blivit en ritual att jag lyssnar varje dag, det har inte gått en enda dag då jag inte lyssnat. Jag lyssnade tom när jag kom hem kl 3 efter Jyttes fest, okejrå jag är nog beroende. FAN

i think i am going blind

idag var första dagen i skolan, inte så jobbig men ändå jobbig. Hade matteprov och under provet kände jag mig väldigt irriterad, don't ask my why. Höll på få världens tourettes anfall. Ni vet att man bara vill HELVETESJÄVLASKIIIIT£#%¤%##". Som tur var höll jag mig.
Jag grinade också nyss till grey's när en kines körde ihjäl en tjej, så nu har jag ont i huvudet. DAMN YOU HORMONES.


tsatsiki

Åååh. Idag när mamma och jag handla var ja en snorunge och tiggde åt mig Tsatsiki! BÅDA filmerna. Well actually så var det en dubbel utgåva och kosta 40 kr så det var inte så farligt. Första filmen myser jag med ikväll på min 32 tum tv i sängen. Åh längtar. Men först måste jag göra klart gubbuppgiften, men det går faktiskt ganska så bra.


så söt, min gamla kärlek

god gave rock and roll to you

Min rock outfit igår på Jyttes partaj i sorunda. Jag körde den klassiska rock stilen med svarta brallor och vitt linne haha. Synd bara att frillan han dö innan bussresan var slut. Det var i alla fall riktig kul igår, tack Jyttan!


is this the end or the beginning?

Jag vet att jag varit dålig på att blogga. Bad of me. Men har inte suttit vid datan så mycket senaste dagarna. Rätt skönt att skippa den.

 Var på bio i söndags i alla fall och såg Wolfman med mamsen, den var bra men väldigt sorglig tycker jag. Det kan faktiskt vara synd om varulvar. Mamma och jag köpte oss varsin Tom och Jerry påse också. Kommer ni ihåg den? Den påsen där man fick lite av varje i. Kommer ihåg lyckan på lördgarna när man var liten och låg och mumsa på den under tv-bordet.

Just nu sitter jag och kollar på Sagan om konungens återkomst med Noel och Niki. Han ringde i morse och sa "Jag kommer till er sen. Och snuffs. Hejdå" Ikväll blire jobb med :( jobbigt men bra.


RSS 2.0