you really like my limousine

Idag Idag har det varit en bra dag. Vi har bara haft softa lektioner. G i svenska och G i S P A N S K A. Can you believe it? Jag kan fan inte. Nu sitter jag och väntar på två tussar som ska komma och krypa ner och kolla på skräckis med mig. Det är David och Anni som kommer. Mys! Det blir Instängd 2.

Bild från Staaf i lördags


don't stop believing

JAG ÄR KLAR MED SAMHÄLL. Jag är lycklig som in i hell! Nu är det bara median kvar, ska göra den idag så får jag vila imorn. Helgen kommer blir bra tror jag också! Livet är bra


not sure what it means

Idag började dagen kl 7 med att hoppa på bussen, det var dags för spanska! Det var tydligen prov, morr. Men det gick bra och om jag skriver en uppsats om vad lycka är för mig över helgen blir det troligen G. Lycka för mig är att jag aldrig mer i livet behöver ha spanska. Efter skolan gick jag och fika med tre brudar. Bra dag idag tycker jag.

Köpte en plånbok på stan också. Den är rosa och mycket fin tycker jag.

Accent, 199 kr

she's a killer machine

När jag fråga mamma vart hon helst ville att jag skulle pierca mig, i tungan eller i en krumelur i örat Då svara hon: Men du kan ju inte ha piercing. Du är ju en liten prinsessa.
Fan jag vill ha en cool piercing.


Bilden har Bexi tagit. Duktig tjej

working hard to get my fill

Jag har nu sittit 1½ timme EXTRA i skolan för att göra klart massa skit. Jag är nu helt klar med Foto, nice! Nu ska jag bara idag göra samhäll (mitt bästa, mer kan man ju inte begära?) sen måste sista uppgiften som är Media vara inne på fredag. Undra om man kan smöra för Åsa och få lämna den under helgen? Hope so.

Jag blir deprimerad på jobbet, chefen ger mig tider som hon vet att jag inte kan ta. jag kan inte jobba lördagar till 10 för att ingen kan hämta mig. är det svårt att fatta? Tydligen. HATAR jobbet. Dööööööööö...

my fat friend, but i like you

DAVID säger:
att komprimera filer för att sändas och packas upp på en finare plats
kuk
har du slängt dom?

eeelin' säger:
slängt vad
hahah jaaa de var ju äclikaaa

DAVID säger:
kakorna
nej fan jag ville ha dom
haschkakorna

eeelin' säger:
de smaka röv

DAVID säger:
nej
jag gilla
ta upp dom så kommer jag och hämtar
eeelin' säger:
vi har knytit ihop påsen

DAVID säger:
knyt upp den
fan elin jag sa ju jag ville ha
men du var för desperat till att sälja dom på gården till allla barn

eeelin' säger:
men jag tänkte inte på det. Tänkte bara på hur dålig jag var

DAVID säger:
fan dig
ta upp dom nu

eeelin' säger:
men de är borta david FATTA NO MORE

DAVID säger:
neeeeeeeeeeeeeeeJJJ
dom ska bara vara borta när dom ligger i min mage
annars inte

eeelin' säger:
släpp det nu fetto

DAVID säger:
käften nej
jag kommer och hämtar nu


some will win, some will loose


Idag bestämde jag mig för att jag ville baka Jitterbuggar. Visst ser de goda ut?


Såhär såg mina ut. Behöver jag tillägga att jag slängde skiten?

we're the best fuck the rest

Juste. David och jag cykla typ 3 mil igår. Fan vad  R E S P E K T till oss. Men man fick serious asspain må jag säga. Vi cykla och fika i alla fall.











i'm your biggest fan I'll follow you 'til you love me


Min nya rosett, Forever 21

Jag hade den för första gången i skolan idag. Folk har glott, bitchblickat och viskat. Men det säger jag KISS MY ASS till. Jag älskar den.

loving you is cherrypie

ALLTSÅ SHIIIIT.
Älskar den här killen. Hur grym får man va? Jag fick gåsudd över hela ryggen och DET händer inte ofta. Tänk att va 12 år och vara så där duktig? Varför kan inte jag vara ett begåvat barn?


HAN ska jag gifta mig med!

any way you want it? okey

Idag mötte jag älskling vid tåget. Jag hade med mig picknick till älskling. Sen satte vi oss och åt kakor. Jag och älskling hade det jättemys. Åh vad jag älskar dig älskling <3




up and down the boulevard

Igår när jag var ledig åkte jag och mamma runt och fixade lite grejer. Jag bytte saker och köpte saker.

Jag kom hem med tält och gummistövlar. Peace & Love är räddad!



if we ever meet again


Idag åt jag middag klockan 16:15. Det vart sushi.

Det bra med att äta middag tidigt: Man slipper vänta på middag länge
Det dåliga med att äta middag tidigt: Jag har nu småätit massor i 6 timmar typ.


Nu lyser ängarna av sommarens alla blommar

Jag behövde skriva av mig för det känns som jag redan tjatat ihjäl mammi. Jo jag har fått nått upsessive med tights. Jag hittade ursnygga på Vila idag. Men de var lite stora. Så måste åka till Sthlm. Ska nog fixas på Torsdag.

*Byta jeansdressen imorn
*Lämna tillbaka leggins (torsdag)
*Köpa Vila leggins.


we're not living in america

Jag tycker om mitt nya nagellack. Det är orange.
 

Forever 21, ca 30 kr


Fullmånen lyser som var den av glas

ojojoj jag har varit slarvig. My bad. Men jag har kämpat med en Jetlag och upppackning så datan har fått vilat. Men nu e jag back! Känner mig taggad att blogga.

Idag gick jag på stan med Frida och Kicki efter skolan. Södertälje var en bra shoppingstad, även fast jag inte behövde något av det jag köpte. Det vart:
* Röd klänning (HM)
* Hatt (HM)
* Jeansbody (HM)
* Tshirt (Carlings)
* Strumpisar (BikBok)

Tyvärr blir det inga bilder på sakerna för Virisen har tagit kameran till Väddö. Next time!

PS: Jag har vart ute och cyklat 2 dagar i rad. Poäng till mig!



Oh Sherrie I'm in loveeee

Nu är jag hemma! Egentligen borde jag sovit en hel natt, men jag kan inte sova på plan. Jävla långa ben... Ni korta har det bra. Men det fanns skojsiga filmer på planet, sen kan man alltid reta Vira ett tag. Det funkar några minuter. Men nu är jag hemma i alla fall. Jag måste dock rensa ur min garderob på massa om jag skå få plats med allt. Nooooooooo! Jag orkar inte packa upp nu heller, jag har packat upp alla nya klänningar. Resten får vänta för jag vill ut! Orka att man måste ha jacka på sig, har inte använt det på 2 veckor. KOM SOMMARSVERIGE.

PS. Det som är dumt är att jag är inte brun alls i fejset utan på magen av alla ställen. Den kommer ju inte synas först i Juni typ. Damn. Vilket problem!

would you like some whipped cream?

Ett hotellrum, en flaska sprutgrädde, en 17½-åring och en 20-åring.





Hoppas inte folk ser mig allför annorlunda


and all the money honey

Jag sitter just nu på hotellet i Fort Lauderale. Idag har vi legat vid poolen, men man klarar bara av ca en timme sen är man död. Efter det gick vi till spaet och Viris och jag färgade ögonfransarna. Det var en liten tant som gjorde, och hon hata typ vira för hon var "a blinker". Mig älska hon för jag låg som det snälla barnet jag är med uppspärrade ögon. Det vart fint.

Imorgon ska vi till ett mall som ligger i närheten. Jag har lite pengar kvar att spendera. Tackar gud för att lönen kommer så fort jag kommer hem. Nu funderar jag på om jag ska sola lite till vid poolen? Låter bra.

i'm in miami bitch

Nu är jag i Miami, det kanske man förstod? Jag ligger och gosar i sängen på hotellet. Snart ska vi boka någon busstur runt Miami, efter vi bokat ska vi till Miami Beach! Min bränna har nästan lagt sig, men måste ha 30 SPF på benen. Men resten är good to go.

Igår stannade vi på ett mall på vägen hit. Jag hittade inte så mkt men köpte en byxdress och lösögonfransar för 7 kr. Sjuukt. Sen kom vi till hotellet. Vira och jag shoppade lite på Collin's Avenue. Jag hittade väska, två par skor och en kläning. Klänninen och ett par av skorna hittade jag på Urban Outfitters där det fanns massa fint. Dock nästan lika dyrt som sverige. Jag tycker dock Miami är lite otäckt. Läskiga människor och läskig trafik. Yes I'm old...

oh heeeeell no

Nämen hejsan. Hoppas jag inte förlorat mina läsare? Jag är ju faktiskt på vacay. Anywaaays. Jag sitter nu på hotellrummet, rödsprängd som en kräfta. Jag kan inte gå normalt för mina knäveck är helt sönderbrända. Det hände igår när vi var på stranden, som ligger över gatan vid hotellet. Jag somnade på mage, men var endast i solen i två timmat och jag är knallröd. Sådär röd att folk glor på stan. Idag var vi i ett mall och shoppade. Folk glodde på mig och viskade till varann "Oh that poor girl". En gubbe bakom mig och vira sa: "You have to do something at that sunburn girls. It's pretty bad" Jag fnissa lite och sa "Yeah I know..." Men helst hade jag sagt "BITE ME" eller "Fuck off", men han ville väl va snäll. Jag har känt mig som ett missfoster hela dagen, så jag tröstshoppade! Det var bland annat:

* Rosa uggs (gäller ju att samla på sig inför vintern!)
* Hatt
* Shorts
* Klänningar (ofc)
* Vita linnen
* T-shirts
* Lösögonfransar

and so on and so on.

Vi var också på Universial Studios häromdagen. Det var roligt, men sjuuukt varmt. 37 grader hela dagen. Jag mådde sjukt dåligt hela dagen pga värmen, nu klagar jag inte men det var verkligen hemskt. Efter varje tur på en karusell fick vi ta paus med vatten i skuggan. Det var i orlande vi va, och nu är vi i fort lauderale. Imorn drar vi vidare till Miami! Nice. Sen har vi inte bestäm hur det blir sen.

Sjuk grej btw. Igår såg vi en snubbe som var ute och gick med sin gula orm över axlarna. Sött.

Nu kollar jag på min absoluta favvo serie Teen Mom, fortsättning på 16 & pregnant. Och ikväll senaste avsnittet av the hills yesyeysyes.

Ha det bra alla hemma. XOXO


RSS 2.0