Take a bite of my bad girl meat

Fin kille som skickar denna till sin tjej som är vegiterian. Kärleken strömmar fram! Btw äckligaste videon jag sett. Tackar dock, min fundering på att ge upp vegitarismen blev just till en säkerhet. HELL NO

Get up and go out, me and all my friends

Helgen har varit mysig. Fredagen spenderades med en fin kille som gör mig glad. Sedan lördagen jobbade jag hela dagen. Sen när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och fixade till mig tills mina gäster skulle komma. Det vart det vanliga gamla gänget. Kvällen var trevlig i överlag, men kände mig fortfarande lite sliten sen i onsdags... brukar ta några veckor innan jag kan recover från en kväll som den. Men det var trevligt att umgås med nästan alla bästa vänner. Idag snoosade vi till halv 2 när Andréman skulle hem, den finingen kröp ner hos Jon och mig som den lilla pojken han är. Idag blir det en classic segis dag á la Elin. Vilket betyder dega och äta onyttigt.


My babies

Har varit lite änslig de senaste dagarna eftersom mina solbrillor har varit borta. Älskar de för att de är lite småfula och älskar alltid ett föremål liiiiite mer om jag vet att minst 1 person hatar dem.



Burning Out

Gårdagens spelning var skitgrym! Börjar känna mig riktigt hemma i metalmusiken. Lovade ju att det skulle bli en öl efteråt. Det blev flera. Om jag sa att jag var fräsch nu skulle jag ljuga grovt. Men kvällen var galet värd! Skolan idag var tung. Imorn satsar jag på att va fräsch. Men nu är det dags för att kötta Samhäll.


En bild på mig och Jonathan GRISkuk. Beskriver väldigt bra mig igår


Like a g6

Nu ska jag iväg på spelning/tävling. Ska dit och heja på Pack of Pericide som den trogna groupie jag är. Blir någon öl efter tror jag. Nice nice.


Sweet dreams


Ärligt har ni sett något sötare?

Wibbly wobbly jelly shots

Sitter här och är värsta happy tjej! Igår beställde jag Jello, som jag ska göra jelloshots av! Fick formar av Kebabvira i julklapp och recept till, så det var bara jellon som fattades. I helgen ska det provas. Sedan upptäckte jag ett mail från min psykologi lärare att jag fått MVG i psykologi!!! Vart så sjukt glad. Fick ett mail förra veckan som sade att jag fick VG vilket gjorde att jag deppade ner mig, men sedan påminde jag henne om en kompletering jag gjort och då ändrade hon mitt betyg från VG+ till MVG-. Det lönar sig ibland! Imorgon ska jag på Andrés coola bands spelning med massa finisar. Det är ju lillördag imorn så kanske blir nåt roligt utav det.



Americas Best Dance Crew

Satt och kollade på Americas Best Dance Crew och satt och tänkte att jag tycker dans är ganska ointressant och jag har svårt att uppskatta ett dansuppträdande. Men nu vart jag faktiskt impad. Alla grupper skulle tolka en popvideo och de här fick tolka Bad Romance och jag tycker de var sjukt duktiga. Hatten av till dem.

Stilettos and broken bottles

Dagen började att jag vaknade i Viras säng, busig som jag är kröp jag ner där i natt. Råkade sätta på en skräckfilm som gick på Tv så vart rädd, sen hade jag inge lust att sova ensam. Inte för Vira var mycket till sälskap direkt med tanke på att hon somna 10 sek efter att jag kom in. Sedan snarkade hon och mumlade i sömnen. Hon är freaky att sova med, men jag var ju desperat så. Nu sitter jag och skriver mitt lovtal jag ska hålla på Måndag, jag har en bra början i alla fall. Får se om det håller i 3 minuter. Snart ska jafg åka och jobba alla fall, jobbar från 19-22. En sjukt onödig tid som lika gärna kunnat vara 3 timmar längre. Känns väldigt ovärt att åka in för att jobba 3 timmar. Men men, får betalt för 6 timmar så det är väl helt okej.  
 

Langar en rågammal bild i brist på annann.


Wanna know how I got these scars?

Kvällen vart bra, för André gjorde mig glá. Hejdå

Snuffle

Världens finaste kisse kryper ner i knät och pussar en på kinden när det verkligen behövs. Kul kväll!


I'm a little drunk and I need you now

Nu känns allt så underbart bra! Endast en lektion idag, sedan fick vi reda på att Geografin är inställd och även imorn vilket gör att provet är framskjutet fram tills tisdag! Och vi behöver inte gå på engelskan därför och psykolgin är slut för terminen. Igår låg jag och grät i soffan och idag ligger jag nästan och skrattar. Humörsvägningar? Kanske. Men det är ju trevligt att småsaker som att slippa en dag i skolan kan göra allt så bra. Jag är lätt att göra glad, kan ju va bra för vissa att veta. Dagen skulle va helt perf om jag inte skulle till tandläkaren och fixa mitt hål. Får välja att laga det eller göra en rotfyllning? Hmm. Efter det ska jag träffa Jonathan som jag inte sett på ett tag. Trevlig tjej jag kommer va, nerdrogad. Men det är väl så man ska va? Hähä

Word

Jag är sjukt cranky. Bäst att göra världen en tjänst och lägga mig och sova. Brukar bli bäst så.

More than that



Chillig dag. Går upp klockan tolv och fixar lunch. Sedan gick jag ut på prommis med Lady Gaga i lurarna. Idag var det sol och det var mysigt. Ikväll ska jag simma på sydpolen med Ida. Usch är arg över min helg, den ser inte rolig ut just nu. Jobb och plugg.

Fakk jo


Ovärd dag. Var i skolan hela dagen med endast en riktig lektion. Hade mina fjäderörhängen på mig, de var mysiga att ta på. Hade en klänning som jag aldrig haft förr och kommer aldrig ha igen. Ser ut som en gravid sjöko. Aldrig känt mig så fet. Hejdå

Loca loca


Dagen är väldigt ovärd. Kom till skolan, satt bara och snackade på TV:n. Fick dock veta att jag fick MVG i betyg, wiho! Sen nu har jag håltimme i 3 timmar tills handledartiden och engelskan. Men idag ska jag faktiskt laga middag till min kära familj. Blir nog nudel/qournwok. Mums

Lashes


Mitt nyårslöfte går inge vidare, som mina löften till mig själv brukar göra. Skulle ha fransar 1 gång i månaden, men har redan haft 2. Dock hade jag anledning i lördags. Var jättestressad eftersom jag fikade hos mormor som fyllde år innan jag skulle till Ida så jag hann inte sminka mig vanligt. Går 10 gånger snabbare att bara sätta på fransar. Men ska skärpa mig.

All you have to change is everything you are


Never give in





Hittade de här gamla bilderna på datan, eller gamla och gamla, snart ett år nu. Jag tycker de var söta på mig och David. Hängde mest med David igår och insåg då att jag saknat honom! Har inte träffats på ett tag på grund av skola och shit. Idag gjorde vi också hemgjord sushi, det vart mums! Ida kom och fick en smakbit också.

A new in the collection





Ännu en väska i denna snygga modell. Den är perfekt till alla tillfällen, skola, fest, shopping. Man kan inte få den i för många färger. Röd är den senaste.

Star wars

Insåg nyss att Luke och Leia är syskon. Insatt tjej hej! Trodde hela filmerna gick ut på att de var ihop.

Pink Extensions


Hittade bilden på Thildas blogg. Har alltid varit sugen på att ha en rosa slinga i håret ända sen Alex i OC hade en lila i sitt blonda hår. Dock har jag vart osäker på om rosa passar mig som är ginger, men denna brud på bilden bevisade att det gör det. Hon är ju lite rödlätt? Jag ska i alla fall testa! Ska börja med en extension från BlueFox, sen om jag gillart kanske jag färgar en. Blir nog coolt alla fall!

Thank you Jesus


Sitter här och väntar på att Idahoe ska komma hem från skolan för att vi ska åka och simma. Idag blir det 25 längder, wiho! Tänkte skriva ett feting inlägg om vilken shoppingproblem jag har för jag har tappat bort mina oöppnade strumpbyxor, som jag inte sett sen jag köpte den. Betydde tydligen inte så mycket eftersom jag inte packade upp de ens. Men eftersom jag hittade dem nyss så Idag vart jag lycklig också för jag klarade Religionen med ett ½ poäng! När jag fick provet tänkte jag, fuck det här klarar jag aldrig, men tänk så fel man kan ha. Tack Gud, you saved my ass.

Baby bump that track


Tanken på att plugga religion hela kvällen

Hilarious

Dagen börjar så bra att man försover sig 2½ timme. Min mobil ladda ur under natten så alarmet ringde inte. Blev så jävla arg. Idag var sista lektionen innan det feta religonsprovet i morgon. Hoppas han inte går igenom skitviktigt, men det lär han ju göra. Blä. Ledsen tjej hej. Håller på med min powerpoint redosvisning i alla fall. Den blir bra tycker jag. Ska duscha bort djungelhåret nu. Ska bli skönt. Hittade en fin bild på mig på min mobil igår när mitt hår var aslångt och blankt och fint. Vart ledsen.


How romantic

Väntar på att Jonathan ska komma hit. Idag tvingar jag han att kolla på den bästa och finaste romantiska filmen i världen. Klassikern: Brokeback Mountain. Men det är en hemlighet mellan oss...


Vilka små turturduvor. LOVE YOU

Rödrosig

Bjuder på denna hemska bild för att varna folk. Mitt ansikte är knallrött på grund av en ansiktmask jag köpte från H&M, deras egna märke. Den färgade av sig och jag vart helt grisfärgad i fejset. Inte ens puder hjälpte att täcka över det. Nog för att jag är rödrosig och varm annars, men detta var maskens fel.

Hello bible

Okej nu tar jag mig i kragen. Nu ska jag ta tag i den hemska religonen och lägga mig ner och läsa om Kristendom, Judendom och Islam. Var läraren tvungen att klämma in alla de tråkigaste i samma prov? FUCK

A living hell

Nu väntar 2 helvetes veckor för mig. Kommer ha äckligt mycket att plugga och kommer inte hinna göra saker som gör mig glad. Men jag ska kötta i veckan, promise. Ida har taggat upp mig för utgång i helgen och idag är de måndag, seriösa flickor. Men det kan nog bli roligt. Men nu ska jag fortsätta med Psykologin om jag ska ha det där MVG:et

Worst ever


Mitt hår innan dubbeltvätten igår. Det värsta jag varit med om. Går jag och lägger mig med lite blött hår i en slarvig toffs så blir resultatet: dreads. Inte kul att kamma ur. Man fick ju röka i lokalen i lördags så mitt hår drog åt sig all rök där inne. Luktade som någon gnuggat fimp i håret. När jag blötte håret luktade det sunkig uteliggare i hela duchen. Spydde nästan ner duschen. MYS!


Förnedring

Blev även en gång förnedrad av min 10-årig kusin. Skrev ett snuffigt medelande till han som är i Thailand. Tillbaka fick man: Måste du skriva PUSS?????
Dock tog han bort sin kommentar, han kanske kände att han gick över gränsen.


The result


Resultatet!
Jag vart faktiskt riktigt nöjd. Bättrade på ginger-heten lite med tradtiotionell sprayfärg i håret. Gillade som fan, funderar på att lägga en rödare toning. Fick komplimanger för klänningen under kvällen vilket gjorde mig rikttigt glad! Ingen fattade att den var hemgjord och frågade vad jag köpt den. Första gången jag får cred för nåt estetiskt. Är glad över att folk såg vem jag var också. Var rädd att alla skulle tro att jag körde framtidstemat: Prostituerad. Kul kväll!

Ginger Spice


Jag lite senare ikväll! Har inte riktigt bestämt mig om jag ska visa hela skrevet, jag får helt enkelt se vad jag känner för.

Love can do you like a shotgun

Filmen igår va grymmis, spännande att man nästan satt och sparkade i stolen framför som ett litet dampbarn. Idag simmade jag och Ida 20 längder, grymma bruds. Nästa gång blir 25 tihi. Idag blev jag också klar med min dress som jag ska ha i morgon på maskeraden, behövs bara ett sista rött band men det sätter jag på imorn, annars kommer jag inte i klänningen. Klänningen är blå i vanliga fall sen har jag tejpat med med massa lagrer med band.

Men vem är det jag ska vara?! Hoppas det är obvious...


Raise your glass

Snart tvingar Ida med mig till badhuset och simmar. Eller hon fråga och jag sa ja. Men det kanske är bäst på det viste så jag kommer i klänningen som jag fixat till maskeraden imorgon. TIGHT VAR DET HÄR. Får se hur många längder jag överlever, ska bli spännande.


Snuffigt

 
 
 
En vanlig onsdagskväll

Dygnet är helt uppfuckat. Gick och la oss 4 och gick upp 4, kommer fan inte bli lätt nät skolan börjar vilket är snart. Igår kollade vi alla all på Jackass 2 och 2,5. Insett att vi alltid ser så oromantiska filmer. Dock vem vill se romantikst skit som Pretty Woman eller nåt. Senare ska jag på bio med Idahoe, vi ska troligen se någon rulle med mitt ex Russel Crowe. Hoppas det blir nice.


The after pic


Det gick bra denna gång, inget grinanfall, wiho. Dock tyckte jag det vart kort meeeen... det var ju slitet så.


Get a haircut and a job



Nu ska jag iväg och klippa mig.

'

He's not the hero we deserve, but the hero we need

I'm so dead right now

Shit känner mig döende. Jag var ute och gick med Elvira förut och nu kom jag precis ur duschen. Allt är varmt och jobbigt. Min kropp känns förstörd, varför måste man röra på sig? Det är ju bara jobbigt. Men har fått något gjort av denna värdelösa dag, har inte gjort nånting egentligen.
Nåt om händer imorn är att jag ska klippa mig alla fall, vilket jag inte gjort sedan början av sommaren. Då klippte en kärring av halva håret och förstörde det och jag grinade i en vecka. Vi får se hur det går i morgon. Är lite nervös, men det blir säkert bra. Har fått planer för helgen i alla fall, maskerad! Älskar maskerader och klä ut mig. Dock har jag jobb i helgen, vilket suger. Nej men nu ska jag nog fixa naglarna och sedan fixa klart i mitt rum.

As we go on, we remember


Djungeln är extrem och måste fixas. Det som krävs är: Tvättningx2, inpackning, kammning och föning. Klockan 1 på natten. Men är det lov så är det.

The list

har: degat hela dagen
ska: vara med Jonathan
hör: reklam MTV
bär: lebbjeans med randig t-shirt
vill: se en riktigt bra film
känner: att jag är riktigt glad
drömmer: att alla små skitproblem inte existera, då skulle allt va PERF

Pappa gav mig nyss blicken "Sluta-kolla-på-trasiga-människor-på-MTV" (han syftar på The Hills etc). Men idag kollar jag på Life of Ryan
Jag la armarna i kors och sa: Han är faktiskt ingen trasig männiksa, han är en professional skejtare!
I got your back Ryan




Why can't we seem to get it together?

Idag vaknade jag 12:13, shiet. Mitt dygn är fuckat. Vaknde ju 11 igår och trodde klockan var 8. Idag vet jag inte vad som händer, nånting hoppas jag. Snyggade till mig lite för att kompensera för igår och för att jag ska ha en anledning att gå ut idag.  Shallow bitch? Absolutely!


Nyårslöften

Jag har aldrig haft ett nyårslöfte faktiskt. Jag älskade godis för mycket för att ge upp det för ett år för att få 1000 kronor av päronen när jag var liten, som alla andra barn gjorde det. Älskar läsk för myket för att ge upp det också. Och att börja träna är för jobbigt så det har jag heller aldrig kört med. Som sagt är jag inte bra på löften så i år börjar jag med ett mini-löfte:
Att inte ha lösögonfransar för ofta, mina egna har slitits bort på grund av min konsumtion. Har fått skäll av mamma och pappa att jag måste sluta, pappa utbrast till och med "Du är ju fan beroende". Sant att jag är. Me4n det är så roligt att exprimentera och prova på olika sorter för att se hur olika ögonen kan se. Men detta måste få sitt slut. Men kom övererns med Jon att jag får ha en gång i månaden. Okej deal.


My god why

Mamma mia måste ju vara den värsta skit som gjorts i films historia. Den gör inte baksmällan lättare om man säger så.

Oh it was a good year













Nyårsafton igår då! Faktiskt den bästa jag upplevt. För detta år var jag med alla närmaste och inga främlingar. Först var vi här hos mig, sedan vid tolvslaget gick vi ner till centrum och skålade. Sedan ramlade man hem till mig igen och festen fortsatte. Idag mår man som man förtjänar, inge bra alls. Har legat i sängen exakt hela dagen, har endast gått upp för att dricka vatten. Men kul hade man igår alla fall! 

RSS 2.0