Would you hold it against me?

Super dag idag! Klarade uppkörningen imorse och har varit tillsammans med en snygging i 7 månader. Allt flyter på...


The big day

Imorgon smäller det. Imorgon är dagen man gått och smygtänkt på i tre år. Imorgon ska man va glad hela dagen och va uppe i 24 timmar!! Kommer bli galet. Sista festen med världens bästa klass, nu kör vi fuckers! För imorgon tar jag studenten, fyfan vad jag är braI'm not a schemer


Har förberett till studenten som är om 2 dagar. Mamma och jag har köpt allt som behövs och det mesta känns fixat. Börjar bli nervös.

If you think this song is about you, it probably is


Dagens kläder, ny kjol från Monki och linne från Cubus. Konstaterade på bussfärden till skolan och hem med André att allt var svettigt. Nu ska jag mysa med SATC.

The last supper

Nu är det dags för Sista måltiden på stadshuset med alla avgående treor. Först ska vi i klassen göra våran banderoll till flaket. Jag har på mig mina killer lashes och min nya klänning från BikBok.

It's my life

Nej det är ingen bloppis, det är mina inköp idag! Went wild med kortet idag och köpte massor med saker. Tänkte what a hell, sliter på coop varje vecka så nu unnar jag mig lite. Plus att jag behövde faktiskt allt...


Kjolar
Cubus & Monki


Transparant
VILA & BikBok


Klänning med hästar
H&M


Dockklänning
New Yorker


Linnen
Cubus & H&M


Skjorta
H&M


Finklänning
BikBok


Långkjol och knasbyxor
New Yorker


Sommarklänning
H&M


Hotpants och linne
New Yorker & H&M


Underbyxor
Kappahl & Cubus


Småkraffs
Cubus, H&M & Monki


Dreamer

- I can tell you something, I sure missed you.
- Did you cry?
- No. But I did listen to hell of a lot of Sinatra.


About that

Har vart med Jonte i två dagar. Igår släpade jag ut han på piknik på IP. Det var trevligt, dock spenderade jag mesta tiden under en filt för det var hur varmt som helst och jag var fortfarande rostad från dagen innan. Jag gillar picknickar med personer jag gillar.

Hit meI fredags övingskörde jag med pappa och Vira ut till landet, det gick faktisk oerhört bra, många läskiga vägar jag klarade. Väl framma fikade vi med farmor och farfar och sedan tog jag på mig bikinin och la mig i solen. Vira joinade mig efter ett tag. Jag bangade promenad med Vira och pappa och fortsatte sola. Sen gick vi och badade i sjön. Det var underbart varmt i vattnet.  Bra bra dag.

Love of my life


Jävligt onödigt att människan dog. Jävligt onödigt

Summer time

Dagen har varit sådär, sådär dagen efter. Har letat efter föräldrarlösa ankbebisar med Ida och David, ätit glass och sedan kollat film. Dagen har gått relativt snabbt som tur är. Kvällen slutar dock inte som jag trodde.
Imorgon ska jag upp tidigt och köra ut till landet med pappa som ska fixa massa grejer där. Jag tar med min syster som sällskap i solen och till badet. Inviger bikinin första gången för i år med. Woho


Jag kan ge dig hela världen

If you are not moving forward, you are just standing still.


RSS 2.0