Usch med regn!

Hej :)

Idag hade jag sovmorgon till 10, så jag fick ta 9 bussen. när jag kom upp till telge hade bussen upp till skolan redan kommit så den var smockfull men jag klämde mig på. Så direkt när jag kom på och ställde mig i början av bussen tappa jag mobilen så den studsa på en tjejs fot och jag typ slängde mig nästamn ner och tog uppp den och skrek förlåt över hela bussen typ, sen när jag reste mig upp gick jag in i folket bakom som klev på bussen, en van dem var Jimmy från min gamla klass. Usch det var en tuff resa upp till skolan och jag var säkert asröd i fejjan hela tiden .

Första lektionen var NO, och det var rätt kul. Vi ska hålla på med ekologi. sen hade vi lunch, uäääk linssoppa= spya. Jag åt flingor ist. Jag har bara två lektioner på fredagar så den andra var Mediaproduktion och just nu har vi digitalt foto. Värsta roligt. :D. IDag fick vi lära oss lite om photoshop, det är asabra eftersom jag aldrig använt det förut. Vi skulle ta en bild på oss själva och klistra in den brevid kändisar, hehe. Det gick ju så där. Men jag och brad pitt  var så snygga tillsammans :) När jag sedan slutade gick jag ner till bussen med klassens nya tjej, som kom till skolan idag. Frida , Lindkvist tror  jag det var. Elin sjögrens kompis btw för er som känner elin ;) Det spöregande hela vägen ner till busse, hm och inge paraply hade man heller så jag kände mig döläcker. Jag ställde mig vid stationen så kommer elin och pernilla gående och elin utbrister nåt som : " Oj elin" jag ba har jag smink under ögonen, hehe aa, säger hon. Hm, men jag fick lite hjälp att få bort det ;). Sedan när jag sitter på bussen får jag sms från malin där hon frågar om jag är blöt. sen skriver hon " Tyckte så synd om dig, du såg ut som en liten blöt å söt  å ledsen å ensam hundvalp" . Haha jaa jag könde mig rätt ledsen eftersom jag var dyngsur och så frös jag .

Nu sitter jag och kollar på 10 things I hate about you. Den är så bra :) Söta heath <3 Ikväll ska jag nog ha lite myskväll med film och cola snören.

Ungefär så här ledsen var jag när jag stod vid bussen och vänta :(

Ungefär så här ledsen var jag vid bussen idag för jag var så blöt :(


Ny design

Hej :) Nu har ja ny design på min blogg så jag skulle få tillbaka min inspiration :) Jokern inspirerar mig.<3 TACK JOHANNA FÖR HJÄLPEN! <3.

men i alla fall. idag var en väldigt seg dag, höll på att somna på två lektioner, inte för att det var tråkigt men jag var såå trött. Hade många håltimmar det var skönt. Bytte mobilnummer med de flesta tjejerna i klassen med, roligt att alla har comviq med :D.  IDag hade vi engelska och historia, två av mina favvoämen. Samma lärare har vi med, Evangelos.   Det roliga med Wendela hebbe är att eleverna får typ bestämma va de vill vad de vill göra på lektionerna. Fett soft :D Om vi är onöjda med planeringar får man säga till så kan de typ ändra. Hehe. Åh fan vad skönt. Jag börjar 10 i morgon så jag får sova lite längre. NICE. Jag pallar inte att gå upp kvart i 7 när jag brukade gå upp kvart i 8 i 9an. Men aja. I morn slutar jag 2. Jag vet inte vad jag ska göra efter skolan, typ sova :) Vill hyra film, helst vill jag se Batman men den kommer dröja innan den kommer :( Får i alla fall glädjas till att min blogg är som Batman :D Haha. Okej nu ska jag sova. Godnatt :*



Mums

Hejsan :)

Nu har jag inte skrivit på länge, förlåt. Men i alla fall. I helgen var jag med folk och jobbade sedan på söndag. Det var trevligt i helgen tycker jag :). Igår var första riktiga skoldagen. Träffade framtida lärare. Tycker engelska läraren verkar jättebra! Kommer bli kul på engelska lektionerna känns det som.  Sedan slutade jag vid fyra så vira bjöd mig på fika på Tidermans, det var mums.

Idag hade vi första samhällkunskapslektionen :) Det var jättekul, vi had Janne som också är min mentor typ. han är jätterolig. VI fick typ skriva svar på ett papper vad vi skulle göra för saker . T. ex fick vi välja mellan en lyxresa, där man fick ta med sig vem man ville och göra vad man ville på resan, allt betalades , om man tog resan var man tvungen att dränka en kattunge medans dens 5åriga lilla flickägare stod brevid. Gissa vad jag vad jag valde ;D Men det avr faktiskt kul, för alla diskutera efteåt och så , sen skojade janne med alla. PÅ bilden skulle vi ut och leta efter nåt att måla av. Så jytte och jag gick till torekällberget och jag hitta rönnbär, nypon och en sten. haha, sen fika vi i cafeterian. Jag fikar där jämt, hehe.  Sen när jag sluta mötte jag vira på nancys, så växla jag in pengar till USA :D <3 och köpte block till skolan. Sen köpte vi kladdkaka på ICA, ( oh god ) jag kommer gaina som fan :)

Första skoldagen

Idag hade jag ställt klockan på halv 7 holy fuck säger jag bara. Men jag sov kvar till kvart i. Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning och åt frukost, :O mitt nya liv har börjat med frukost (Y). Det var trevligt, jag petter och vira åt tillsammans. sen fick jag rusa till bussen , och höll på att missa den för jag var tvungen att vänta på viris som skulle åka på min remsa. Hade u vart en bra början på första dagen. När vi kom fram till telge tog vi bussen upp till skolan , som var packad. Hm. Men men. Sen när jag kom  fram fick jag fylla i lite saker och fick papper och sånt, fick även busskort :D Yay. Har inte bestämt mig än om jag ska fylla på det till helg kort med, beror på om jag skaffar något jobb i södertälje. En jättesnäll tjejj från min klass satt och väntade så vi gick tillsammans till klassrummet, Jytte hette hon :)

Första lektionen var typ datakkunskap, men jag hade inge konto så jag fick sitta och glo på de andra, haha. Sedan skulle vi interjuva varsin kompis så jag interjuva Jytte. Sedan när vi var klara gick vi och åt lunch med några tjejer i klasssen. Det var asmånga snälla :) men det är dock bara 7 st killar, men jag hoppas på fler, kanske blir nån som börjar senare som jag gjorde. Maten var väldigt lyxig tycker jag, hehe . Eller asså man kunde välja på 4 saker typ. Mysg matsal också.

Senare när jag är på väg tll mitt klassrum känner jag hur min mobil vibrerar och när jag tar upp den läggs det precis på. Sen har jag fått sms av någon där det står att jag skakomma till matsalen för elvira har käkat fisk som hon är allergisk mot så hon ligger på golvet och inte kan andas :( jag skyndade mig dit men när jag kom låg hon reden på båren typ och är alldeles svullen och röd i ansiktetk, usch det var asläskigt. Jag och petter springer efter ambulansen men endast en får följa med , och den platsen roffade läraren åt sig. Stackars Vira. Men jag pratade nyss med henne och hon mår bra nu, så hon kommer hem i morn :). Jag ska ge henne nåt fint :)

Efter skolan gick jag bex och sjögren ner på stan och käkade på nancys, känns som jag kommer hänga där rätt mkt efter skolan , hehe. Jag köpte även en halsduk och mössa, hehe bra attt va ute i god tid, men de var så fina ;D Nu ska jag renskriva interjuven som vi fick i läxa idag, fan jag som sa till mig själv att jag inte skulle gå någon plugg linje...

It would be, it would be so nice.

Helluuu.

Idag hade vira kommmit när jag vakna. Ingen grekisk present till mig alls :O. Fast sen ringde hon wendela Hebbe åt mig , hon låtsades va elin hehe. Jag ville inte ringa. Jag ska börja Samhäll -Media i morgon. Jag orkar int eåka till strängnäs (A). Men aja. Jag vill till södertälje och jag tror det kommer bli skita bra. Sen kollade jag petter och vira på os. Hmmm. Ingen vacker syn. Men sen gick vi hem till Linnea och hämta petters plånka och sen gick vi till Gogos, jag ville äta nancys men det var ingen annan som ville så jag fick ge mig.

sen efter det åkte jag hem till Carru och vi prata och kolla top model :) Sen åkte jag hem för att städa och nu sitter jag och väntar på mat och så städar jag min garderob. Sen ska jag och bex köpa glass :) Nä nu ska jag städa. uscha.

Puss på er / elin

18 Augusti

Hejsan.

Klockan är 11 och jag är klarvaken, shit. Detta har inte hänt på ´länge. När jag inte har jobbat har jag legat till sängen till 1 vissa dagar. Sååå skönt att sova. Idag börjar många stackare skolan. Stackare. jag sitter här och försöker få tag på gymnasiegrejs, jag vill ställa mig på kö till Wendela Hebbe i fall att Thomas inte är för mig. idag vet jag inte vad jag ska göra , jag ska nog städa garderoben och resten av rummet. Jag känner för att spela gitarr, men inte så roligt för jag kan inte så mkt. Jag funderar på att leta upp en riktig gitarrlärare, inte för att du var jätte bra Sebastian :) Tycker synd om dig för att jag är lite trrög över msn, haha. Hoppas på hitta någon bra. Åh idag tror jag att jag ska gå och köpa Sushi med <3 Mumms jag var jättesugen igår när jag skulle sova och jag var rädd att suget skulle gå över över natten. Men det gjorde det inte. Och idag har Petter födelsedag, grattis 17 år :)

Hmm... Jag är lite ringrostig på att skriva inlägg, de blir inte så långa men ge inte upp hoppet snart skriver jag som en galning.  Puss på er / elin

Sista sommarlovsdagen för vissa

Hejsan! Nu har jag skaffat blogg :D Tack Johanna du är snäll som gjort den så fin :)

Idag  vaknade jag hemma hos Johanna.  Jag och Caroline kom dit igår med mat sen grillade vi :). Sedan kom det lite människor dit. Så vi satt på Logen på kvällen och det var jättetrevligt. Somnade vid typ halv 3 när OS var på. Sedan på morgonen vaknade jag till OS, haha. Jag var tvungen att åka därifrån och åka direkt till stallet. Det spöregnade. Usch det var jättekallt. Jag vart helt dyngsur. Blääää. Ikväll ska jag nog städa lite i mitt rum och packa upp massa väskor. I morgon kommer Vira hem från Grekland , jag har saknat henne. Jag är glad att jag har henne som syster, hon frå trösta mig lte eftersom idahoe har flyttat till staterna. Nu ska jag snart äta. I morgon börjar typ alla skolan, hehe jag tycker synd om er faktiskt (A)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0