första advent!

Yo.
I fredags var jag och simon på heron och såg Twilight, den var inte som jag hade tänkt mig :(vi hade hoppats på en skräckfilm men den var ju värsta romantisk typ, inte min stil alls. Men det var mysigt ändå . Vi åt på pizza hut också :D. Sen köpte vi godis och åkte hem och kolla på film och sov. Sen på lördagen skulle jag upp och jobba så roffsimon låg kvar och sov när jag fick åka och jobba :( fy vad orätvist.

Sen på jobbet hämta mamma och vira mig och vi skjutsa vira till pershagen sen åkte vi till mormor och hämta julstjärna och jag lämna bullar. När mamma och jag gick från bilen till mormor vart jag rädd för varulvar och började springa ikapp mamma för hon var så hetsig. sen såg jag en buske blåsa och blev jätterädd och samtidigt skrek mammma BÖÖÖÖ och jag ramla framlänges, och mamma ramla över mig så jag skrapa upp knät :/ haha.

Sen åkte vi hem och jag duscha och sen kom simon när jag duscha. Så när jag kom ut ur badrummet  var det knäpptyst i hela huset så jag gick in i mitt rum och då hoppa simon fram bakom dörren och skrek :O Jag var skiträdd och ramla återigen och skrek som en liten bebis gris :(. Det var jättesorgligt. Sen kolla vi på exorcistesten :)

Pöss

Ny jacka och ny ( okej gammal ) mobil!

Hej igen, jag skulle bara lägga in en bild på nya jackan, efter request och sen en bild på min mobil som jag ska ska prova att ha ett tag :) Jag trodde den var trasig men den funka visst :DJacka från JC

'caaaause you had a bad day.

Okej. Dagen starta inte bra. Jag försov mig och sen sprang jag till bussen så jag höll på att spy. Men i alla fall. Jag satt med Bex på bussen. Sen när vi kom fram till centralen och jag skulle ta 751 upp till skolan upptäcker jag att mitt busskort är borta :( jag tappa det på bussen !! Fan vad damp jag fick. Sedan fick jag smyga på 751 för jag hade inget busskort. Jag vart ledsen hela dagen. Men Jag fick låna Alexanders busskort, värsta snuffigt. Så jag kom hem i alla fall.

Sen hade vi lite lektioner och sist japanska, vi fick tillbaka proven. Jag fick 18/100 :) IG ofc, uch jag är hemsk. Kul att jag har två omprov som jag måste göra dagen innan skolan börjar, trevligt trevligt.  Men jag är lite glad för jag var inte sämst på  japanska, vissa skrev faktiskt bara sitt namn.

Sen gick simon och jag och letade jacka till mig på stan, hittade en röd fin ( varm???) på JC. den kostade 1000 men var nersänkt till 500, jag var lycklig. Snart ska jag ut i stormen och prova om den e varm. Nu ska jag duscha,

Pöss

Helg <3

Hej :) Okej nu ska jag faktiskt börja blogga igen på riktigt.

Okej. Jag var sjuk som fan i fredags så jag stannade hemma och gjorde färdigt sena arbeten ( usch jag kände mig loserig) jag brukar faktiskt alltid lämna in i tid. Men de hann bli klara under dagen i alla fall. Jag hann också se Xmen :). Senare kom Vira och Simon hem från skolan. Då börjar vi göra oss ordning , för vi skulle på en i Simons klass 18 års fest, som underbart nog var i Nykvarn, fett skönt att slippa passa buss och skit. Sen keka vi och sen gick vi. Fyyy kallt det var! Jag höll på att dö. Vi mötte folk från simons klass i centrum som inte hitta i nykvarn , så jag fick va guide, hehe. Det hölls till i oxvretenstugan så det var en bit och gå ( tycker jag i alla fall, men jag är ju lat ). Men vi kom fram till slut.  Först vart det presentöppning sen typ dans och sånt, men jag dansar inte (A) I alla fall inte när det inte är folk jag känner ;D. Fast det var tre tjejer från min klass i alla fall :).Men sen i alla fall satt simon och jag nere i hallen typ och simon försökte guida vägen dit med mobil, gick inte så bra. Men då kom Olivia , malin och Sabina :D Jag vart jätteglad, för då vare nån jag kände :D Jag baa OLIVIA :D. Det var roligt att catch up ( kommer inte på på svenska). Sen fick jag och simon gå ut och leta efter folk som inte hitta till festen , men de hade inte kommit så vilse i alla fall.
 
Kvällen var asrolig och vi gick hem typ kl halv 1. Vira och petter hade kompisar hos oss när vi kom, men simon och jag åt mina amerikanska pannkakor som  vart över under dagen sen gick vi och sov. Somna typ 3 ._. Sen kl 6 vaknar man av nåt, och jag kommer på att alfons nog är fastfrusen ute på balkongen så jag släppte in stackarn som var i chocktillstånda, hehe. Sen kl 7 sätter mammas hemska väckarklocka igång. Men petters kompis stängde av. men sen ringde den igen och man hör: MEN VAD I HELVETE, haha jag höll på att garva ihäl mig, men det var nog trötthet. Sen somna vi om och gick upp kl 1 <3.

Sen på kvällen åkte simon och jag hem till hans pappa och åt middag , åh han hade världens finaste katter, jag dog typ :). Sen åkte vi hem och titta på 10 orsaker att hata dig , min älsklingsfilm . Sen sov vi. Och idag har vi bara tittat på film och vilat.

ber om ursäkt för långa inlägg, men det vart en hel helg på ett inlägg så det blir mycket. Lovar att nästa blir kort.


RSS 2.0