This is the life

Hejsan. Igår fick jag mail av Ida :D åh jag blev så glad, jag saknar den snygga bruden. Vill ringa henne men jag ska köpa ett telefonkort så det inte blir så dyrt så jag kan ringa.

Okej, idag hade vi drama första lektioen. Skönt att börja med typ lek tycker jag. Vi lekte lite med stolar typ, hehe. Sen hade vi drama övningar när mann fick en lapp och så stod det vad man skulle va fför person. Förra veckan vi gjorde typ nåt sånt, typ samma grej i alla fall, då fick jag spela rå bicth, haha askul. Och idag så tog läraren , bert heter han, han tog en lapp och läste sen peka han på mig och sa den här borde du ta. När jag fick lappen stod det typ att jag skulle va : personen tycker den är mycket bättre än andra, vill alltid stå i centrum, mktt stolt, högfärdig och fixar med håret och springer och sminkar och speglar sig och skiter i sitt jobb. Hahaha, och då tänkte han på mig :O Men det är kul att dryga tycker jag. Jag hoppas han bara tänkte på mig för att jag var bra på att spela bitch och inget annat :)

Sen hade vi håltimme i två timmar så jag gick ner med massa tjejer i klassen och Mattias och käkade på nancys, det var mysigt. Gick lite i affärer. Sen hade vi samhäll och hade powerpoint visning, jag sov typ hela lektionen, det gick inte att hålla ögonen uppe, jag vart rädd att janne skulle se och skälla ut mig, samhäll känns ju rätt viktigt eftersom jag går sam/media och att janne är min mentor. Sen  hade vi matte som sista och jag satt bara att garvade hela lektionen typ, tills jag ficik skäll av fröken :( flashback till björeksta tycker jag.

Sen slutade vi och jag gick ner med massa mot bussen. Sen ser jag bussen som går ner till centralen och skiker DÄR ÄR BUSSEN!!! Jag visste inte om jag skulle hinnna så jag tveka , så skrek andre att jag skulle hinna, så jag rusa och försökte få med mig bex men hon vägra . Sen slänger jag på mig bussen och sätter mig, sen åker bussen inte ner mot Centralen utan mot Hovsjö , fuck . Jag hoppade av nånstans där och får sms av bex : Fel buss? :) jag ringde henne då och fråga om alla fatta att jag tog fel buss, JAAAPP. Usch jämt jag. Så kom bussen som gick tillbaka till skolan och sen till centralen så jag åkte förbi alla i min klass så jag gömde mig. Åkte hem med sjögren och bex sen. Jag kolla på top model och ikväll äre ny säsong med :)

Puss snyggingar.

Sex and the city

Hejsan :)

Igår vare fredag och jag träffade carruu efter skolan på centralen och åkte hem tillsammans. Stackanrn var alledeles slutkörd medans jag var totalt hyper så hon frågade om hon fick sova medans jag prata, det gick bra sa jag, men hon sov inte hon vila bara. sen hoppade vi av vid henne och tittade på top model, bådas favoritprogram nästan :) Efteråt gick jag hem och keka tacos med familjen + petter. Senare på kvällen efter att jag softat ett tag gick jag ut med några av grabbarna. Träffade folk man kände såklart, som alltid i nykvarn. Gick runt, köpte godis och sånt. Blev så jävla kallt sen att jag fick gå in och hämta min vinterjacka , som jag ändå frös i, :O hm, den som jag ska ha i vinter med minusgraderna, hoppas man ju. Med tanke på sveriges cp väder lär det väll va 20+ i december. Nej jag hoppas verkligen på en kall, blåsig och SNÖIG vinter. Sånt är mysigt tycker jag.
Sen vid 12 gick jag hem, duscha för att tina upp och senare la jag mig i sängen med Loka och godis och kollade på Sex and the city.  Det var skönt att få vila , men sen koka jag ris vid halv 2 haha, jag har kommit i en ris period, jag älskar att bara äta ris :)

Idag väckte pappa mig vid 10 och frågade om jag ville följe med till landet och städa . No thanks, jag hade verkligen ingen lust,  fick dock väldigt dåligt samvete att jag inte följde med, men mitt rum såg ut som skit och jag ville inte lämna det så skitigt och sen kul att va på landet i spöregn och städa? Förlåt pappsen. Så idag har jag städat heeela rummet, och det är jävligt snyggt nu. Så om det är nån som planerar ett överraskningsbesök hos mig, kom nu för då slipper jag skämmas :) Det var lätt att städa eftersom jag kollade på S.A.T.C. sammtidigt.  Riktig bra serie. Nu idag vet jag inte vad jag hittar på, får se helt enkelt.

Puss snyggingar


Heaven is on fire

Tjao. Jag har inte skrivit blogg på länge så kanske bäst att jag skriver annars kanske mina läsare blir sura, om jag nu har några??!!

Men aja. Igår var en mkt seg dag, somnade typ på första och sista lektionen. Det var hemskt jobbigt, men resten av dagen var mysig. Efteråt åkte jag hem och sedan ringer vira från sandtorp och har glömt trcyka på stoppknappen i centrum, hm. Ja man vet ju hur hon är. Senare åkte vi hem till farmor och fikade och pratade. Sen när jag kom hem gjorde jag klart engelska läxan och kollade lite på idol och heroes med mamsen. Helt plötsligt blev jag arg över något, hm. Jag kände för att boxas så jag rotade fram min boxningssäck så idag sätter papsen upp den så jag kan boxas när jag vill. :D

Idag var jag inte i skolan i alla fall, vaknade med världens magvärk, usch. Så jag ringde till mamma som ringde till skolan och jag stannade hemma. Men jag gick upp klockan 10 faktikst så bakade jag cocosmuffins <3 De var asgoda, och jag åt många (A) sen kollade jag på sex and the city ett tag. Sen ville bex låna en film av mig men övertalade mig till sist att käka på grillen med henne, jag åt pommes. För jag åt ris lite tidigare, hehe. Finns ju inge goda tillbehör för mig som inte käkar korv och sånt. Sen hade jag och angelica  m. möte med Bamseklubben, haha. Det var lite småkul. Nu kollar jag på idol och väntar på att pappsen ska komma hem med skruvar till säcken :D Fortsätt läsa och kommentera tack! 

Puss snyggingar !

RSS 2.0