2009

Årets höjdpunkt? När Ida och jag träffades första gången på 10 mån på Times Sqaure
Årets bästa kommentar? Jytte: Åh vad tror du jag kommer få av honom? Bex: Förmodligen ***
När jag var som lyckligast? I USA när jag shoppade varje dag...
När jag mått som dåligast? Jadu, oktober var ju the month of the year
Har du förändrats i år?  Massor
Din största framgång? Tjänat massor med pengar. Katching!
Vad önskar du dig inför nästa år?  Att jag ska va skitduktig i skolan
Är det någon som du tappat kontakten med, men hittade tillbaka till i år? Nejjj
Är det någon du tappade kontakten med i år men vill ha tillbaka? Jo det är klart
Vem har du kommit närmast i år? Mamma
Började du hata någon i år? Ja det gjorde jag nog
Vem har påverkat dig mest under året? S
Hur tror du nästa år kommer bli? Bra hoppas jag
Varför tror du så? För att allt kan bli bättre än detta skit år hehehe
Är det något du ser framemot till nästa år? FLORIDA
Nyårs löfte: Träna, försöka att inte handla så mycket, spara pengar


Såhär såg förra nyår ut, hur kommer det se ut i år?

Kropps smör

Just nu har jag massa body butter att använda. Jag fick tre st i julklapp, nice! Fast Kokos hade jag innan så den måste jag göra slut på först. Så nu kommer kroppen vara riktigt fettig i några år om jag ska hinna ta slut på dem. Skönt att inte behöva köpa på ca 3 år :)


Coconut, Papaya och Wild Cherrie


Sex and the city 2

Idag har jag jobbat 6 timmar, jobbigt! Men såklart nice med cash. Jag såg nyss trailern till Sex and the city 2. Om jag ska säga så här, jag är inte thrilled. Får inget grepp alls om handlingen? De reser bort igen? Någon ska gifta sig precis som i den förra. Jag ska självklart se den, men jag tror att denna är ett desperat försök att få den lika bra som ettan, vilket jag inte tror kommer hända.


Vad tycks?

Och Josephine... SKINKAN VAR SKITGOD! In your face...

Nya naglar

Igår när jag tittade på Harry Potter ( <3! ) så gjorde jag mina naglar. Men idag trillade de av för att de har suttit i fyra dagar nu. Ska fundera om jag ska sätta på nya till nyår. Vill inte se överstylad ut.


Julklapp

Jag ville bara visa klänningen jag fick i julklapp av Vira. Den är köpt på Weekday och märket är Cheap Monday. MEN var på Weekday igår och såg att det var halva priset på den, de sätter ner alla kläder efter jul. Så nästa år har vi bestämt att vi ska inte köpa kläder utan presentkort!




Mulan

Jag önskade mig Mulan i Julklapp, och det fick jag. Nu ska jag äta min Vegitariska julskinka och kolla på Mulan med Ellie!




Mellandagsshopping

Ursäkta dålig uppdatering, men har varit så upptagen med att riva upp paket så har ej hunnit. Fick många önskade julklappar som jag kanske visar någon gång.
Idag var i alla fall jag och Ellinor , min kusin och shoppade på mellandagsrean. Jag hittade massor med saker och det var massor med folk. Jag hittade en underbar jacka på Monki, men när jag stått i halva kpön som sammanlagt var 30 meter, insåg jag att den inte var på rea utan kostade 800:- det var too much, jag blev ledsen.
För att citera Jonatan i Bröderna Lejonhjärta: Hur kan man vara så usel.


Weekday


JC


Topshop
Min nyårsklänning, men den måste sys in...

Brittany Murphy

Brittany Murphy dog i söndags morse. Hon fick hjärtstillestånd och hittades i dushen av hennes mamma. Hemskt! Jag tycker det är skithemskt när man läser om folk som hittar sina barn döda i duschen, det är så vardagligt. Inte tänker man på när ens barn går och duschar att det är sista gången man pratar med den? John Travolta hittade även sin son död i duschen.

Jag tycker i alla fall det är oerhört synd att Brittany är död. Hon är en av mina favoritskådisar och jag tycker hon är skitnsygg. Hon är inte sådär självklart snygg och det är det jag gillar med hennes utseende. Jag tycker också hon är välidigt bra skådis, hon är bra på att spela dramtisk och hon är så äkta. Min favorit med hnne är Sin City. Hon hann också medverka i Sin City 2.
Blir det en Oscar för henne som det blev för Heath Ledger?


Hon bakar några med socker på

Igår skulle jag lägga upp bilder på allt jag köpt. Mne blogg.se krångla så får göra det en annan dag. Nu sitter jag och väntar på att Ida ska vakna så vi kan baka. Jag vågar inte ringa, för jag lyckas alltid väcka henne och det är jobbigt. VAKNA IDA! Har bett hennes lille grannpojke david springa över och knacka på hennes ruta så kanske hon vaknar.


Pulkamys

Jag var nyss ute och åkte pulka med min gamle gode vän David. Vi åkte två gånger och krascha brutalt sista gången så vi vart rädda och bestämde oss för att fika. Oboy och pepparkakor! Det var ritkigt obehagligt i backen, hemskt också att barnen var modigare än oss!

We'll shut it down

Kvällen är räddad! Tackar Josie och hoppas på en trevlig kväll ikväll! Ska leta kläder och ha på mig nu.

Over and out.





Avatar

Idag har storfilmen Avatar premiär. Regisören är James Cameron, regisör till Titanic, Aliens och Terminator. Han har tydligen arbetat med Avatar sedan Titanic blev klar, alltså 12 år. Tänk att arbeta med något i 12 år och bara chansa på att folk gillar det? Filmen kostade även 350 miljoner dollar att göra. Filmen handlar i princip om ett krig mellan två planeter skulle jag tro, jorden och Pandora. Och på Pandora lever det typ smurfar som bor i regnskogen. Sen skickar jorden över en rullstolsbunden kille som ska låtsas vara en av dem, alltså en Na'vi. I slutet verkar det också som att han måste välja sida...

Jag är nog ganska så facinerad av filmen och tycker att den verkligen borde ses. Tror det kommer bli en riktig klassiker, och eftersom Titanic och Terminator gick strålande så varför inte denna? Bara storyn håller vilket jag kanske tvekar på lite. Hoppas bara det går bra, annars tycker jag synd om James som slösat 12 år på sitt liv. Men tror folk kommer se den oavsett om man hört att den är dålig. Det ska i alla fall jag.






En snöig vinter blev det

Idag när jag kom till skolan var det 4 st som var på lektionen och vi kollade film och på nästa lektion fikade vi. Kändes väldigt onödigt att kliva ur en varm säng för att komma till skolan då alla andra var insnöade. Har tänkt på en sak, varför chockas Sverige av att det snöar i december och allt läggs ner? Borde man inte kunna hantera snö efter ha levt med den i flera tusen år.

Idag var jag med på skolans egna Tv-program. Jag ser typ förlamad ut i ansiktet.


All I want for X-mas...

Elins önskelista 2009

1. Botox (Jag har rynkat pannan så mycket hela tiden vilket har resulterat till att jag fått en rynka på heltid. Inte så kul att se ut som man rynkar åt pannan åt folk hela tiden)
2. En trisslott med vinst på 10 mille
3. Tandställning

Plånböcker

Jag får ofta frågan " Hur många plånböcker har du egentligen? " Jag har nu räknat dem och de är 21 st. Jag vet inte vad det är med mig och plånböcker. Det är nog som med Carrie Bradshaw och skor, som med mig och plånböcker.

 

 

 

 

 

 

 

 

  


21 plånböcker och 4 portmonäer, kan det bli 100 på en livstid tro?




Mysterier på Greveholm

Jag håller på och städar mitt rum, som jag inte hann klart med igår. Men när jag är klar med det ska jag värma lasagne och lägga mig i Viras säng, (eftersom hon är den enda med VHS i sitt rum) och sen ska jag kolla på Mysterier på Greveholm! Kan inte bestämma mig om den var den bästa julkalandern eller Pelle Svanslös. Fast jag måste nog säga att Sunes Jul är den bästa av alla! Skrattar fortfarande lika mycket till den.

Men du...? Då vill jag va älg. Älg?


Vego Julskinka

Min skinka är här!
Idag kom pappa hem med två små vegitariska skinkor. Den är även helt ekologisk. Skinkan är köpt på goodstore som ligger på skånegatan i sthlm. Den är ju gjord på mestadels av soja och skinkan kostar 80 kr st. De ska tydligen smaka likadant som vanlig skinka. We'll se about that. Har ju inte ätit skinka på tre år...


JULSK*NKA
( fast utan rumpa )


Haha fick en liten chock när jag såg Sk*nkan, men man ska inte dömma efter utseendet!


Neutrogena visibly clear

Jag ville bara tipsa om denna ansiktstvätt från Neutrogena. Den är faktiskt skit bra. Man kan använda den som daglig tvätt och mask. Efter bara några dagar när jag använt den var min hud mycket bättre. Jag har provat de flesta produkterna och den här är den bästa. När man sköjer av den känns det som ansiktet blir helt täckt i snö, det blir alldeles iskallt. Kostar 65 kr. Prova den!


Pepparkakisar

Just nu har jag precis bakat klart pepparkakor till klassen på julavslutningen. Jag var så underbar att jag erbjöd mig att göra till alla. Alltsammans tog två timmar så jag hoppas alla uppskattar dem!




Söderköping

Slänger upp lite bilder från när vi var i söderköping där vi bodde på hotell för mamsen och pappsen har varit gifta i 20 år, grattis på det. Söderköping var en stad med mycket gamla affärer upptäckte jag. Vi blev tipsade om en skoaffär som var sveriges bästa. Tyckte mer att Ica Maxis skolavdelning höll måttet bättre.


Fin fryst rörelse jag fick till där, hoppas min fotolärare läser detta





Har alltid varit lite små besatt av änder


Lägger upp den här bilden för höll på att skratta ihjäl mig av den




Södertälje posten

I onsdags blev jag Kevin och Mathilda interjuvade av SP om energidryck. Jag lät ganska klok tycker jag. Lägger upp bilden eftersom jag aldrig vart i tidningen...


Födelsedags kort








GRATTIS NOEL!

 Idag fyller världens coolaste kille och världens bästa kusin NOEL 9 ÅR!!! Grattis Grattis.
Bakar bullar till han nu.


Today's happenings

Idag när jag kom hem passade jag Noel min 8-åriga kusin, (som fyller 9 i morgon) eftersom Paula var ute och gick 2½ timme med stackars Niki. Vi spelade TheSims2, kollade Hanna Montana och pratade om livet. Han berättade även att han ska spela Arne Weise i julspelet i skolan, vilket jag ser fram emot att se. Ska bli riktigt spännande.

Efter efterfrågan lägger jag upp bild på mig i nya jackan


Fina grisstrumpor har jag med


Story of my life

Idag vart den tråkiga tisdagen ( rätt onödiga också ) genast roligare när Veckorevyn låg i brevlådan. Även fast tidningen inte är jätte rolig så är den nog min favvotidning i sverige. Tycker den är bra för att det är bra blandning av skvaller, relationer och mode. Det är mycket mer min stil av mode i VR än i Solo. Idag var det också en lång interjuv med Kenza, den var faktiskt riktigt intressant det var  I USA är nog min favorit tidning InToucyh, som är en skvaller tidning.


Veckans upphetsande planer

Måndag: Plugga natur/ grina av ångest

Tisdag: Plugga Idrott & Spanska/ grina av ångest

Onsdag: Plugga Matte/ grina av ångest

Torsdag: Plugga foto/ grina av ångest

Fredag: Lär ju få plugga svenska eftersom jag är upptagen i helgen=grina av ångest


Mitt jag under veckan...


Stand up

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you




Cookies

Mina kakor blev klara för ett tag sen. Det såg ganska så mörkt ut när jag skulle få ut dem ur formarna. Men sen kom jag på ett knep och fick ur hälften. Sen fick pappa ut resten. Yay.


Ledsen kaka

Just nu är jag lite ledsen. Jag hade ju snackat med en tjej via blocket att jag skulle köpa hennes rosa jacka. Men nu har hon slutat höra av sig till mig. Vad gjorde jag för fel :(?
Jag som gått runt och fantiserat och pratat om jackan, sen kanske jag inte ens får den. Hoppas hoppas!

Just nu sitter jag och väntar på mina kakor som är i ugnen. Alla säger att de är hopplösa att få ur formarna, men jag ska lyckas!


Vego Julmässa 09

Just nu ligger jag och tjurar för svikarVira har slagit till igen. Hon lovade att vi skulle gå på den vegitariska julmässan så jag kunde köpa den vegitariska julskinskan. Hon svek. Ska nog vara sur på henne hela dagen :)
Jag får väl åka upp och köpa den i butiken goodstore.

Precious

Att inte han vart årets lussekatt i LT är ju skandal.


Shakespeare - Att läsa eller att icke läsa?

Usch jag har lite smått ångest. Måste läsa en hemsk shakespeare bok den kommande veckan. Mdsommarnattsdröm heter den, säger ju liksom allt hur töntig den är. Förstår inte hysterin kring Shakespeare. Han skriver ju bara fjoll böcker. Jag kommer ihåg när jag var liten och jag var besatt av Bamsetidningar. Då kommer jag ihåg ett avsnitt när Bamske, skalman och lilleskutt tog skalmans tidsmaskin tillbaka till shakespeares tid. Den läste jag inte, för redan då tyckte jag att shakespeare var trist.

Oh yeah give me what I need

Idag var det en seg dag, men den var inte så jobbig. Typ bara att sitta och lyssna på alla lektioner konstigt nog. Inget arbete alls. Sen efter skolan tog jag tåget upp till Sthlm och mötte mamsen. Jag bytte min jacka till en större storlek idag ( har ju såååå biffiga armar nu för tiden ). Är jätteglad över den och hoppas jag kan få använda den imorgon om det inte är för kallt. Sen åt vi på en pasta resturang i Gamla stan, det var trevligt.

Nu sitter jag och kollar på Tila Tequila, mitt gamla besatt program som jag inte missa ett enda avsnitt av. Det ger så många trevliga minnen med det. Roligt är det också. Snart blir det dusch och Desperate Housewives!


RSS 2.0