Blir en lista...@ Postkodmiljonären
Det är faktiskt riktig kul, speciellt med tanke på att jag platsar väldigt bra där med tanke på att jag kommer upp till 10 000 varje gång, och idag till och med till 20 000! ( Förväntar mig att Rikard skickar hem checken snarast) Men anyways, det är roligt med frågesportar. Ett minus är väl att jag saknar Bengt <3, han var bäst!

@ Att Vira kommer hem på helgen
Ni som vet ju att min syster Vira går på skola i norrtälje ( ca 3 tim härifrån) och det känns värsta tomt utan henne. Det är jättetråkigt. Det känns konstigt när en man vart med hela livet frågar vad som hänt i veckan, det ska ju hon veta liksom. Men som sagt det är värsta bra att hon kommer hem på helgerna. Speciellt när hon får  saker från Make Up Store som hon ger mig höhö. Älskar samtal som lyder " Vad vill du ha från make up store ?"

@ Fucking Åmål
Världens bästa svenska film! Jag ser denna film som en verklig kultfilm som alla borde se. Jag såg den första gången när jag var 13 12 skulle jag tro och det blev snabbt en favorit. Jag och Olivia kollade alltid på den och gravade ihjäl oss och lärde oss alla repliker. Tur att simon köpte den i går, dåligt var att jag satte mig på den så fodralet vart knöligt...


@ Björnjakt
Jaa då var det detta med jakt igen. Okej jag kan väl erkänna att man behöver ta hand om älgarna för de skadar ju sig själva och människor om de springer ut på vägen, men björnar? Hur stor chans är det att en björn luffsar ut i vägen? Och de kan ju inte direkt sparka som älgarna gör med sina klövar. De har ju horn med. Jag håller med min pappa i detta ämne.  Citat av paps: " Det är väldigt konstigt att varje gång en jägare är ute i skogen så har han en bössa med sig och måste skjuta björnen i försvar" Håller med 100 %! Låt björnarna vara era krigsgalna bastards. Om ni nu stöter på en , klättra upp i ett träd som en riktig man ist för att skjuta ett oskyldigt djur jäkla fegisar!!!

@ Fjortisbloggare
Vad finns det att säga? Tycker det räcker nu och dem som verkligen kämpar för sin blogg, ( som Foki ) ska få cred. Inte dem som sitter och bråkar och tjänar tusenlappar på det, fett dåligt.

@ Idol 2009, igen!
Varför är det bara mesar som är med i år? Folk grinar ju bara hela tiden i år. Jag trodde det var ett sång program och inte ett snyftprogram. Asså till och med killarna grinar ju. Det känns som alla är så desperata att va kända så att om de inte går vidare i idol så är livet förstört, för de grinar ju som det vore förstört. Asså snälla någon, inser de inte att de blir inget av idol. Men visst folk kanske vill va med i high school musical musikalen som Kevin Borg, vad vet jag...


A happiness I never knew

Fööörlåt. Har inte uppdaterat på länge. Det har varit sjukt mycket i skolan, men jag har dött och återuppstått. Mamma har fixat stickpinnar till mig och ska börja sticka ikväll. Sen ska jag lägga mig tidigt. Förlåt tråkigt inlägg men är tröttt.
Talk to you later


Njut av bilden, kanske blir den sista på mig utan lugg . Är väldigt taggad på att klippa

FAN

FAN VAD JAG ÄR ARG!!!
SKOLANS DATA ÄR CP, MAN KAN INTE ENS KOLLA PÅ SENAST ANVÄNDA DOKUMENT. NU LIGGER MITT ARBETE NÅGONSTANS PÅ DATAN OCH JAG HITTAR DET INTE!!!!

Mama schwein!

Nu sitter jag i skolan duktig som jag är och skriver på mitt sam-arbete om grissjukan, förlåt svininfluensan.
Det går ganska bra, bättre än med octomom i alla fall. Idag har vart en rätt chill dag. Vi började med foto på morgonen, och vi fick använda jätte gamla fina kameror. De togsjukt snygga bilder och jag hade massor med inspiration. Det var jätte roligt och jag längtar som tusan tills jag får min egen kamera, då ska det ut och fotas!
Idag har jag träning också, idag har jag bestämt mig för att ge järnet. Idag har jag inte ont i fötterna, inte än i alla fall så nu ska jag verkligen köra och springa som en galning.
Kanske skriver något litet inlägg ikväll.


Oh boy

Eftersom jag har fått så blandande känslor angående min luggklippning så har jag bestämt mig för att försöka skaffa fram bilder från den tiden. Måste kolla med Ida om hon har några gamlingar. Hoppas på det så vi kan ha en liten omröstning :) Idag har jag pluggat ganska så duktigt, men det är en lång väg kvar folk!


          

Has she lost her mind?

Idag hade vi en "ledig dag", menande att vi skulle stanna hemma och plugga. Jo men visst. Jag försökte i alla fall. Sedan åkte jag till jobbet. Då hade jag en kund som jag var tvungen att snacka engelska med. Sen efter ett par kunder så hade jag en annan kund, som jag helst plötsligt började snacka engelska med. Och jag märkte det inte ens, jag tänkte inte alls. Jag tyckte bara att han var ovanligt trög när han inte fattade när jag sa "vänd kortet" fem gånger i rad. Men han förstod väl inte vad jag sa stackaren. Sen när han betalat inser jag mitt misstag och skriker " MEN GUD JAG HAR JU PRATAT ENGELSKA MED DIG! FÖRLÅT! " Helt sjukt att jag inte märkte det ens. Jag vart knallröd i ansiktet, och det var en skaplig kö bakom med människor som antagligen tyckte jag var dum i huvudet. Shit vad jag skämdes, men den stackars kunden verkade inte ta illa vid sig i alla fall. Satt och flinade lite av händelsen ett bra tag efter.

Ironisk händelse: Jag satt på bussen och lyssnade på Ozzy Osbourne som brukar bita av fladdermösshuvuden, samtidigt som jag stickade små babyrosa handskar.


Revansch!

Igår kväll vart jag supersugen på piroger så jag bestämde mig för att ta revansch och försöka göra om dem. (kolla äldre inlägg på mitt misslyckande)
I alla fall så ställde jag mig och bakade direkt när jag kom hem, och det gick som en dans. Förutom att jag råkade göra dubbelsats med tomatpurén , men det gick OK.

Samtidigt som jag bakade passade jag Niki när mamma lämnade Noel till träningen. Direkt när de gick så satte hon sig och pep som en liten kanariefågel. Till slut började hon yla av sorg. Väldigt kränkande och sårande. När mamma kom tillbaka sprang hon efter henne hysteriskt som om hon skulle försvinna igen.
Sista gången jag passar dig Niki!

 


Lugg?

Jag börjar starkt fundera på att skaffa lugg igen med tanke på att jag vill slita av håret varje morgon. Det är inte ens snyggt när det är nyduschat. Jag hatar det just nu och det känns som min enda utväg att klippa.
 
Vad tror ni?

( Och pappa du har ingen åsikt i detta ämne! )


'

@ Lön
Okej lön är väl alltid bra? Men jag känner extra passion för den just nu eftersom jag fick mitt lönesbesked, tack gud. Nej men det känns faktiskt som man behöver lönen mer på vintern för då måste man köpa mössor, vantar och halsdukar och massa varma tröjor. Och på sommaren så finns det så mycket saker man kan gör ute utan att betala, typ sola och bada. På vintern kan man typ bara gå å bio = 200 spänn.

@ Sushi
Jag älskar sushi. Jag äter det minst en gång i veckan för jag bor ca 100 m från världens godaste sushi. Det som är så bra med sushi är att man kan äta det hur mycket som helst för det är inte onyttigt och man blir inte så där äckligt mätt som man blir när man äter pizza eller McDonald's. Ni som inte provat, gör det! Sluta va så mesiga.

@ Feta halsdukar
På vintern är det så mysigt med en jättetjock halsduk. Den värmer hela kroppen när man har på sig den. Jag har flera stycken som jag älskar. Jag tycker också att det är skitsnyggt. En annan sak som är positivt med det är att man kan gömma iPod sladdarna i den och lyssna på musik under genomgångar i skolan.
@ England
Jag tycker verkligen England är ett tråkigt land. Vad finns där typ Big ben, wow...Sen regnar det hela tiden också, (som om vi inte fick nog med det här). Sen är det svindyrt också. Alla ba åh jag vill åka till London och shoppa, varför det? Man har ju ändå inte råd med nåt för det är skitdyrt. Sen kommer alla tråk kändisar därifrån. Som Jude Law och Kate Moss. Jude Law är världens offer som gör 15 åringar gravida typ och har värsta fjoll dialketen och Kate Moss som ser ut som en surpuppa hela tiden. Nej tack till England.

@ Idol 2009
För det första tycker jag den nya juryn är skittrist. Ge tillbaka Kirsthi för tusan! Man vill ju höra hennes halleluja moments och Daniels damp. Inte när Andreas sitter och spänner ögonen i alla stackare. Sedan har jag faktiskt ingen stor lust alls och sitta och titta på när Anders Bagge åker runt i Bullebyn och åker hem till folk och lyssnar på dem när de sjunger. Man tittar ju på idol för att se folk sjunga och göra bort sig. För lite auditions!

@ Älgjakt
Nog för att jag är livrädd för älgar är älgjakt en mycket dålig upptäckt. Man går runt i skogen och skjuter ihjäl vissas mammor. Hur hemskt är inte det? Okej okej, jag vet att det är till för att de inte ska springa ut på vägen, men vissa gubbar tar det ju bara som en lek. Typ garvar och skriker jippie när de skjuter ihjäl en och sitter sedan och flinar vid liket. Usch.


Lady Gaga
Ryktet säger att Lady Gaga är hermafrodit. Sant? Man blir ju ganska övertygad när man ser den här bilden. Men det kanske part of utstyrseln, med tanke på att hon har rätt weird klädstil.
Det sägs också att hon skrivit i sin blogg att hon är hermafrodit men inte sagt nåt eftersom det inte är en "big deal" för henne. Men men vi får väl se hur detta slutar...

 


Lady bugs

Nu är iPoden laddad med 700 nya låtar!
Pappa och jag satt och kämpade igår natt för att fixa den, med det helvettiga iTunes programet.
Jag har nog aldrig vart så arg som jag var då när vi höll på med det.
Massa fina svärord blev det , som inte ska tas upp här thank god.Nästa lön ska jag även beställa de här söta hörlurarna från gadgetgirl.se.
Tycker de passar bra till min iPod och kostar bara 95 kr
FAIL

Idag köpte jag massa ingredienser för jag skulle göra piroger.
Det gick värsta bra i början och allt gick som det skulle.
Det var på god väg att bli perfekt när den sista ingrediensen skulle i...den kinesiska soyan...
Det stod 2 tsk soya, och eftersom min syn verkar vara helt miffad så tog jag 2 msk soya.
Hela den underbara qournblandingen blev brun och såg vidrig ut och smaka vidrig.
Blev så besviken att jag grät.
Det var ju påväg att bli så perfekt!!!

Mmmmmmmm, fyllingen aka spyan


Fina eller hur?


Slutsats:
Jag kan ärligt säga att de smakade ungefär lika illa som de såg ut :)
Degen var dock god


Shopping cures depression

Jag var och köpte skolgrejer i fredags innan träningen.
Känns roligare i skolan om man har fina nya saker, så jag köpte massa saker jag behövde.

Allt rosa OFC!
Fan vad min kamera suger...


Beck

Kom nyss hem från Beck filmen.
Den var bra, precis som alla andra Beckfilmer. Väldigt mycket Gunvald i alla fall.
Det hade varit lite roligare att se det om han inte blivit värsta gubben och blivit skabbig.
Jag vart lite sorgsen. Nu ska jag spela KingKong :)

Före
 
Efter

Vad hände liksom?


Bio och käk med Ida

Jag kom precis hem från en regning fotbollsträning.
Det gick sådär, och den blöta tröjan som vägde 10 kilo gjorde inte saken bättre.
Jag vart uttagen till matchen på söndag också vilket var en glad överaskning.
Då kommer pappa vara där och kolla också, kul :).

Idag ska jag i alla fall åka in till tälje och se nya beck med ida! Det har blivit en liten tradition för oss att se svenska filmer på Roxy, andra beck vi ser där också. Hoppas den är bra, men det har lovats att Gunvald har en stor roll, yay yay. Vi ska äta på Bacinos innan också, är sugen på en toast.


Told you...


VAD VAR DET JAG SA!?
Tror ni på mig nu då? Är inte detta bevis nog varför vi människor inte kan känna oss trygga? Jag kommer i alla fall hålla mig undan svampplockningen i höst...

 

Make up store visning

Idag slutade jag 11, nice. Sen gick jag hem och spelade King Kong på XBox360 (Ett skäl varför simon är bra, jag har fått låna hans Xbox på obestämd tid yay!). Sen kl 3 åkte vi upp till Berns för att kolla på Elvira när hon gjorde visning för Make up store.

Min oufit:


Kameran sög( måste köpa ny!)men det får duga.

 


The only one I love

Idag började jag kl 8 med spanska.
Jag upprepar 8!
Men spanskan är rätt tolig har jag kommit på. Idag regnar det också, nåt positivt med det är ju att jag kan ha på mig mina rosa gummistövlar. Idag är det optimalonsdag också, hiss eller diss? Jag röstar för diss. Varför kan vi inte bara ha det som vi hade förra året, det funkade väl eller? Men det verkar vara så i skolvärlden, man måste ändra på precis allting, oavsett hur bra det är. Då menar jag då hur de ska göra med nykvarns skolor. Att de ska dela upp alla olika stadier i tre skolor. Det ska tydligen vara bättre enligt kommunen. Men vadå, jag gick i samma skola 10 år och jag blev ju normal?
Anyways.

Idag ska jag i alla fall upp till Sthlm och kolla på Elvira när hon går visning för Make Up Store.
Ryktet säger att det blir en goodie bag, hoppas hoppas!


RSS 2.0