goodbye my lovers, goodbye my friends

Snart åker jag. Jag är nervös, jag är glad, jag är spänd och är sugen på att leva the american life igen! I usa är där man mår bra, där finns ju allt man vill. Vad alla än säger om landet så älskar jag det. Nu har jag i alla fall packat väskan och är nästan redo att åka.

Det bästa med resan att jag äntligen får vara med vira, hon e ju aldrig hemma nu förtiden. Direkt när hon kommer sticker hon över till en kompis. Så nu får jag äntligen ha henne för mig själv! Ta massa fula kort och skratta åt dem, bli uppspelta över allt mums, prata om amerikaner utan att de fattar nåt, sitta och prata om att vi ska shoppa i hela tiden så pappa blir irriterad. Det är så våra amerikareser oftast brukar se ut. Bävar dock inför planresan. Vira e alltid så tjurig på planet och ska bara sova. OCh då med öppen mun så jag måste stirra in i hennes gap. Mys!

Det första jag ska göra är att ta en fet kaffedrink, det jag längat efter sen Juli. Jag har lovat Becka att blogga minst varannan dag så att hon överlever, eftersom min blogg är hennes allt :) känner mig viktig. Kommer sakna alla mysiga i skolan, och lilla affi förstås. Den gamla gäddan. Nu ska jag fortsätta packa i alla fall. Vi åker till arlanda och sover på hotell och äter på e4baren idag. Muuuuums. PUSS


langar in en sån där halvful bild på mig.

the darkness that we know

En ledig underbar dag. Jag vaknade kl kvart i 8 och var super pigg, och det kändes bra. Jag gick upp och la ig i soffan direkt. Jag kollade på Biggest Losers avsnitt från igår. Jag är fortfarande upprörd över att jag missade det i måndags. Det verkade ha varit ett bra avsniitt. Mina hatobjekt åkte. Men men, nu har jag i alla fall ställt in på vår inspelingsgrej att Biggest Loser ska spelas in varje avsnitt när vi är borta, nice.

Sedan låg jag och solade en timme på balkongen så jag var alldeles knallröd i ansiktet och massa nya fräknar hade poppat upp som små champinjoner i skogen. Sen har jag ätit hela dagen också, duktiga mig. Men sedan gick faktiskt jag och David ut med Niki 1½ timme idag. Niki har varit olycklig hela dagen för hon har PMS, så hon har pipit och pussat mig hela dagen. Hon är ledsen för att hon inte har en kille stackaren.




this time baby

Idag var det en solig och fin dag, det gillar vi. Det ska tydligen bli sämre väder men det skiter ju jag fullständigt i eftersom jag DRAAAAAAAAAAAAAAR på fredag. Måste packa känner jag, insåg det typ igår att jag åker snart. Ska endast ha med mig tre klänningar och trosor, sen får USA stå för mina kläder. Längtar längtar längtar.

Jag hade utvecklinsstördsamtal nyss med Jan, det gicm väl hyffsat . Samma saker man pratar om som man gjort sen 1:an: Lotti, Matten och Spanskan.

Veckan ser sjukt soft ut

Onsdag: Endast handledartid = Ledig för min del hehe
Torsdag: Prov 8:30 slutar efter det, sen stallet.
Fredag: Take Off.

 
Bilden på mig har Frida tagit.

an ego woman who loves fashion


mina två nya böcker som sammanlagt gick på 70 spänn. Det gillar jag. Tar nog med båda två till Florida. Synd bara att de väger så mycket. Måste ju få plats med massa kläder på hemvägen. Jag har nog inte fattat att jag åker på fredag! Det är sjukt. Jag kommer gråta av lycka när jag stiger av planet. Halleluja.

i'm bulletproof

Idag satt jag, Kicki, Josse och Frida vid maren och glassa med glass. Det var soligt och mysigt. Vi fick en vän också. Först hette han Svanis, och sen hette han Falcon. Han gillade mig och han var fin. Jag dela med mig av våfflan.





Snygga brudar. Frida fick jag ingen bild på för hon satt inte still.


all i wanna do is bicycle

Alltså shit? Jag sitter just nu och tittar på Tyra Banks show och konstaterar att det är den värsta talkhowen i världen. Tyra försöker härma Ellen och dela ut pengar. Men Ellen har ju roliga tävlingar som folk får va med i och vinna saker. Men nu skulle folk typ kyssa varandras fotsulor. Hur kul är det? Äckligt är det bara. Och sen i slutet springer hon runt och slänger pengar så alla tjocka tanter slänger sig på varandra för att nå pengarna. Alltså?
Jag tycker det var väldigt pinsamt och sorgligt. Tyra borde hålla sig till att modella, om ens det...

role the dice

Jag satt på sushin med Vira när David gick förbi. Jag gjorde världens fulaste min åt han genom fönstret. Ett sms kom.

David: Ful du är
Jag: Du har ju blivit värsta fet :S
David: Men ändå är ja fortfarande smalare än dig.
Jag: Fuck heller. Jag e skitsmal. OCH sexig.

Shit vad jag ägde han alltså. Helt sjukt

say why does cecilia lind cry?

uuuuäää. Mår inte bra just nu. Bävar inför 1 timmes bussresa med massa skumma dofter som är överallt. Hjälp. Måste sitta nära utgången och va nära att springa ut, om vi så är vid Almnäs eller nåt. Igår var de party@sorunda! Det var nice tycker jag i alla fall. Vi förfesta hos Jytte med Balladen om Fredrik Åkare med Corren (mitt val). Sen drog vi vidare till Sandras fest.  Åkte hem med två grabbar och en fridelin. Blev pommes på mcdonalds mmmmm. Mumsi. Var hemma 10 i 2. Skööönt.

Jag har inte bloggat på hela helgen. Jag hoppas Bexi (mitt största fan) har överlevt helgen.

i'm so fricking pissed

Kom precis hem från stallet där det var U N D E R B A R T. Vädret sög och det snöstorma äcklig blöt snö. Sen när jag ska rida i ridhuset är Goliat halt så det är bara att pallra sig ner till stallet. Ensam. Tänkte på vägen ner "Åååh nu ska du få morötter din stackare för att du e skadad".Då blir Goliat galen och springer brevid lilla mig. Tji fick jag. Sen rasar det liiiiiiiiiiiiite snö från en transport och han blir helt vild och hoppar och skuttar och drar omkull mig. Jag landar på arslet. I leran. Där det är dyngsurt. Och grus. Springer iväg gör han också. Galen blir jag. Nu är vi ovänner.

Varför lyckas alltid en vit häst slänga ner mig i gruset så jag skrapar upp arslet? Har ett två år gammal ärr på julskinkan , och nu lär jag väl få ett på bakändan.




Min mamma fick i alla fall ett fint sms när jag var fly förbannad: "Hästjävlen vart rädd och slängde omkull mig på gårdsplan och sprang iväg"


oh won't you take me home

JAG VILL BARA ÅKAAA NUUUUUU. Till Florida alltså. Det e ca 3 grader ut i slutet av April? Alltså jag blir arg OCH LEDSEN. I tisdags vare sommar och nu är det vinter igen för det snöar. Rebecca fråga mig idag vad ska du göra där egentligen och när jag berätta längta jag som fan. I alla fall så ska jag:

* SHOPPA (viktigast)
* Sola & Bada
* Dricka starbucks (minst 1 om dagen)
* Äta amerikanskt snacks
* Gå på Universial Studios (nöjesfält)
* Titta på alligatorer som ligger och badar och myser vid vägkanten
* Äta donuts
* Ta massa onödiga kort på typ träd med min systemis


 













I mean like really love me?

Jag är lite sugen på att läsa Gynnings bok. Speciellt sugen när den kostar typ 30 spänn på jobbet hihi.


brush my teeth with a bottle of jack

Usch idag har varit en jobbig dag. Bröjade klockan 9 och hade en timmes lektion. Sedan hade jag håltimme till kvart i 3! Det e helt sjukt. Men var på stan och så och åt men ändå. Tänk om jag legat hemma och myst i min sovsäck ist? Det hade varit underbart. Och idag ska jag jobba buhäää ;( Vill inte. Men I guess om man vill ha pengar sååå...

thats' just my nature



Skola idag då. Vi gjorde inget som vanligt. Men Janne berättade om Projekt Arbete och Jytte och jag har typ bestänt redan och vi är sjuuukt taggade. Yeah. Och idag blir det stallet.


thanks mom

Fick just ett jättebra tips av min mamma.

Jag: Jag får skitont i bena när jag sitter på dem.
Hon: Sitt inte på dem då.
Jag: Thanks.
Hon: You're welcome.

Vad skulle man göra utan sin mamma?

gingers do have souls

Idag var det en otroligt bra dag. Jag vaknade väldigt pigg, ovanligt. Vi hade hålistimme, så vi gick ner några stycken för att äta. Vi skulle sitta på maren men vi kom på att det var ganska så kallt. Kanske var lika bra så för vid maren finns det livsfarliga och blodtörstiga fåglar, och Frida är livrädd för birdies. Det är så roligt att se Frida som i vanliga fall är jättemodig och kan gå fram och snacka med främlingar, skrika som en liten flicka så fort det kommer en fågel flygande/simmande. Jag tycker i alla fall om fåglar. Det får mig att drömma tillbaka på den gamla goda tiden då vi hade vår hönsfarm. Miss you HönaPöna, Tjorven, Pullan, Blixten, Toffsan och alla ni andra <3

Efter Nancys besöket åkte vi upp till skolan och solade innan natur. Och nu sitter jag här. Jag tar paus ifrån att läsa om Oliver Äckelungen Twist.

 
Det lönar sig att sola på rasterna. The freckles har börjat komma


you are the one




Mannen i mitt liv. Always have, always will.

happy b-day bitch



Nu ska cykla till henne (e för lat för att gå) och ge henne en present för hon fyller 18 idag. Och jag är alldeles säker på att hon mer än gärna väntar tills augusti tills hon går ut på krogen.

Harry potter goes mean girls


David skicka den till mig och jag satt och garva högt. Ensam. Kände mig lite psyko, men det var värt det. Man fattar den bara om man sett Mean Girls btw

shut he fuck up, zombiewoman


Nu hör man ett sånt där himmelljud, ni vet "HaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaah"
Anyways. Jag köpte den här klänningen idag. Söt va?

just pull the trigger

Var i Eskilstuna idag på loppis! Har vart på den en gång förut och hittade maaaassor. I år hittade jag dock inte så mkt men det blev 4 saker.


Coola brillor 5 kr. Tanten sa: Ska du ha på dig de nu?! Jag fnissa: Jaaaa


Plånbok 5 kr


En till plånbok 15 kr (äkta jag vet)


Solisar 5 kr

Total summa: 5+5+5+15= 30
Hur fan kan jag ha IG i matte?

when you came in the air went out

Jag låg och kollade på True Blood i soffan och Vira kom och störde. Vi började slåss om sovsäcken. Hon sparka och jag rev. Det var ett vilt slagsmål, precis som på 90-talet. Till slut använde jag min vikt mot Vira och hon skrek. Mamma hade fått nog och stoppade fighten. Hon sa "Nu tar jag den här så får ingen ha den" Men sen delade hon upp den. Alltså hon drog upp dragkedjan. Då vart vi två snälla barn igen.

get a grip

Kvällen ser ut följande att jag ska träffa Olivia och Becka på finresturangen kl 19:30. Självklart ska jag va fint klädd. Det är ju Nykvarns bästa resturang for crying out loud. Ska käka sallad som vanligt. Sen ska vi kolla på skräckfilm hos mig. Paranormal Activity som det ser ut nu. Jag hoppas den e bra och läskig! En skön fredag. och i morgon ska jag på loppis i Eskil, yay. Hoppas jag hittar något roligt.


i wanna be a wild one

Idag har det varit en bra dag. Den va lugn och man behövde inte arbeta. Som hela denna vecka varit. Inte gjort nånting. Soft. Mitt hår har dock varit fuckat hela veckan. Intressant va?


you smoke all my weed man

En vän som alltid finns där.

DAVID om you'll find us in the hudson:

du är fan störd

 DAVID om mauvaise romance:

du kan inte franska om du tror det

 DAVID om happy easter:

fan va äcklig elvira är om hon har binnikemask


Får så snälla kommentarer av David att jag nästan blir rörd. Han vet verkligen hur man ska göra en bloggare glad.


i want you back

Come back.. Come back.. COME BACK (med samma desperata röst som Rose i Titanic)
Nej men seriöst. Jag vill ha tillbaka Vit magnum, jag åt den glassen hela min barndom och den är underbar. Sen så tar GB bort den ur glasslådan och kommer med någon ny äcklig som har jordgubb i sig?
Detta är verkligen sveriges problem. Man ändrar nåt som e bra! Man ändrar en glass som har allt och gör den sämre? Jag blir lack alltså. Har inte vanliga vit magnum kommit tillbaka innan sommarens slut kommer GB få ett mkt argt brev av mig


kom tillbaka!

so baby take my hand and be alright

Världens underbaraste dag idag, jag e ledig och solen strååååålar. Jag gick upp klockan 10 och hängde på låset på bibblan med Becka. Jag lånade Oliver Twist. Jag måste läsa 60 sidor om dan i 5 dagar om jag ska hinna. Så nu har jag legat i solen och läst/solat i ca 2 timmar. Otroligt skönt med två feta kuddar och en gosig sovsäck. Djävulsråttan är här också och vi ska snart hämta Noel i skolan och sen äta pannkakor.


get mine, and you get yours

Jag vill sitta i solen och va sådär patetiskt kär




asked me if I needed a ride



Varför? Varför vill man se ut så där? Jag blir verkligen frustrerad av sådana människor. Jag tyckte verkligen att Heidi var skittsnygg innan detta. En av de snyggaste tjejerna i H-wood. Varför förstör hon sig med att lägga in 5 kilo skit i kroppen? Hon ser ju inte klok ut. Och kissie t.ex. Jag trodde hon bara spelade dum i huvet, men hon e antagligen seriös när hon gjorde K-kupa eller vad tusan det är. Dem lär ju inte kunna ha vanliga kläder, utan måste specialbeställa kläder för deras tuttar är enorma och resten av kroppen normal. Hemskt. Vad tycker deras föräldrar undrar jag? Hade det vart mina barn med basketbollarna hade jag skämts.


my life would suck without you

Fail 1: Jag, Alex , Frida och Menge satt på fotolektionen och flamsa lite. Sen skulle jag lägga upp mina fötter på en stol och då tog min klänning vind och flög upp utan min reaktion. Sen upptäckte jag att mina knallrosa trosor med vita hjärtan på syndes, och att alla sett dem så skrek och skämdes. Alex och Frida skratta av förvåning. Jag skämdes så jag bestämde mig för att fly och hoppade upp. DÅ syntes trosorna for real. Klänningen hade fastnat på ryggen...sen visade det sig att de inte hade synts första gången, men defnitivt andra gången.

Fail 2: Bibblan var stängd igår. Och idag stängde den 5 och jag stannade i södertälje och satt och slappa vid maren med Frida så det hann stänga. Och jag måste ha en bok till svenskan.

Fail 3: Alfons började hulka och skulle spy haha så jag fick panik och ropa på mamma och mamma skrek att jag skulle flytta han från mattan. Dock vågade jag inte så affe spydde ner hela mattan! Mamma vart arg.


passion

Det känns jäkligt bra att jag kommer dricka såna här varje dag i 12 dagar om 18 dagar. Och går jag upp 5 kilo är det fett värt det.


we're running with the shadows

Var ute på 1½ timmes promenad med Ida. RESPEKT. Fan vad grym jag känner mig. Vi bestämde oss att vi ska börja cykla också :-). Det är bra för då får man inte ont i fötterna hihi. Men vi ska seriöst börja nu, det är inte bara snack. FIT FOR FIGHT BEACH '10. Cheezy jag vet.


Hiding somewhere in the night



Jag gick långsamt hemåt,
hemåt den kvällen.
Skulle jag få se han igen?
Hjärnan värkte,
hjärtat värkte,
Skulle jag bli hel igen?

you'll find us in the hudson









min lördag i 4 bilder
(orka inte lägg upp flera)


 

baby I ain't foolin

Idag har jag varit duktig och jobbat hela dagen. 7 timmar , respekt. Jag lyfte tunga saker, pengar och muskler i ett. Nice. Nu sitter jag med en Granatäpple mask i fejjan. Jag hoppas den är bra. Vill ju inte ha en allergisk chock som jag fick en gång så hela fejset svullna upp och vart kräftrött.

Imorgon blir det mera jobb och sedan förhoppningsvis en rolig kväll! Ikväll blir det myskväll med mammis.


streetlight people

Mitt nya beroende: Biggest Loser. Top Model släng dig i väggen, jag har gått över till den andra sidan.

Jag älskar programmet! Hela den här veckan har jag sett alla avsnitt och jag e helt fast. Jag tycker det är värsta coola programmet där vissa går ner 6 kilo på bara en vecka! Det är galet, och de är duktiga. Jag tycker det är skitbra att de tar tag i det. Jag blir riktigt berörd haha patetiskt nog. Idag försökte mamma stänga av TV:n när jag titta och jag sa ifrån. Hon nämnde nåt om att jag hade issues.

Det roliga var att förut så fattade jag inte vad Biggest Loser innebar. Jag tänkte: Varför skulle man vilja bli den största losern? Det är väl inge kul. Men sen kom jag på att det betydde den största förloraren av kilo hahaha...långsökt namn tycker jag.


another runner in the night

Jag har nu kommi hem från Naturhistoriska Riksmuseet. Vi var på cosmonova, men filmen var inte så bra. Tror alla slumra till minst en gång. Den var ju fin och så men inte så mkt action. Sen åt vi pannkakor, de smaka precis som skolans!!! Underbart. Nu ska jag snart iväg till stallet. Duktig jag e som tränar så hårt hela tiden. Beach 10 here I come...

drugs are easy

Under lovet har jag handlat ganska mkt, både bra och dåligt tkr jag. Jag var i SKLHM med norepore. Jag trodde jag hade money på kontot men när vi kom till Topshop vart mitt kort nekat. Jag spelade dum som jag gör i kriser och säger att min bank en knasig men jag visste mkt väl vad the problem was och sa att jag kommer tillbaka för jag skulle minsann ha de där två klänningarna. Så vi rusa till bankomaten och som sagt, no money. Kusinvitaminen var snäll och lånade mig pengar för mitt sjukliga beroende. Vad är det med mig?! Jag behövde itne ens klänningarna och jag hade inte en pengar? Vad är mitt problem.

Var i telge igår och köpte ännu mer saker. Under lovet har jag sammanlagt köpt:

*Röd klänning
*Blå klänning
*Prickig klänning
*Mönster strumpbyxor
*Vanliga strumbyxor
*Randiga strumpbyxor
*Nagellack
*Fickspegel (vars lucka e hård som sten)
*Saltvattenspray
*Diadem


above the noise and confussion

David sa: Gör den här posen (sen visa han)

Vad tycks? Lyckades jag? Nej.


you know you want us







Vi är modeller. Och skitsnygga.

mauvaise romance


Je veux ton amor et je veux ton revenge
Je veux ton amor


hey soul sister

Jobbade idag, började 9. Jobbigt som tusan! M&P hämta mig för vi skulle kolla data, men jag bestämde mig för att önska mig en när jag fyller 18. Man vill ju ha så mkt det går till FLORIDAAAAAAAAAAAAAAAA.

När vi var på mackedonken parkeringen stod vi brevid en bil där det stod: "En arbetande flatcoated är en lycklig hund". Jag och pappa garva och jag sa: Försöker de övertala sig själva att deras hund är lycklig eller? Pappa var uppmärksam och såg en pappa och son komma mot bilen och blev tyst. Jag fortsatte dock håna skylten. "Vår hund ÄR FAKTISKT LYCKLIG" Märkte att det var deras bil när jag fick sura blickar från gubben och sonen. Ooopps.
Men sätter man den skylten på bilen får man skylla sig själv.

with canon you can



















Nore och jag var lite artsy och tog lite kort på väg till f&f.


heaven or hell

Efter 4 rättersmiddag hos farmor drar jag ut. Ciao




happy easter

Idag är det påskafton. GLAD PÅSK. Jag fick nyss mitt påskägg med godis och rosa underkläder, yay! Idag ska jag till Skärholmen med Nore och sen blir det påskmiddag hos Farmor och Farfar där vi ska leta ägg, hihi.

Sms från Vira: Jag fick nyss ett hyseriskt utbrott och börja grina för att jag tror jag har binnikemask.
Vi har en väldigt speciell realtion Vira och jag.

kjellis


Jag vill bara tacka denna underbara människa som har gjort den absolut bästa videon i världen. Den hette Nyduschad, och detta är hans senaste mästerverk. En hälsning till MIG och Bexi och Jytte...

RSS 2.0