Happy new year!




Såhär ser jag ut för kvällen! Lösisar och paljettklänning. Lösögonfransarna är från Make Up Store, för långa, för mycket och fake, precis som mig! Nu ska det partas som aldrig förr!

Dirty little freaks


Mina nya örhängen från Accent. Fick dem och ett halsband gratis för jag tydligen handlat så mycket där, gillart!

Love of my life



Du är det bästa som hänt mig!

Fireworks

Idag har jag varit och shoppat i Sthlm på mellandagsrean med min kusin Ellinor. Jag hittade massor, även fast jag tycker rean var ganska så dålig. Men allt kanske redan tagit slut vad vet jag? Jag hittade en jacka, klännigar, tröjor och lite småkraffs. Är nöjd i alla fall!. Snart kommer Ida hit och vi ska åka till Coop och handla lite stuff till nyår. Mys.


Min nya mössa från Cubus


Don't stop believin'

Journey kommer till Peace & Love. That's it. Jag åker dit. Är värt att va sunkig i en vecka. Ses där.

Låg humor



Såna har låga och dåliga videos gör mig så underbart lycklig. Satt och garvade som ett as imorse åt dessa och även nu. Mamma tyckte att jag var hemsk. DETTA är humor. Tack Jonathan för att du skickade dessa (Inte han i bröderna Lejonhjärta alltså)

You know you love me


En väldigt jobbig dag har det varit. Låg halvt däckad i min nybäddade säng när mamma sa att det var dags för jobbet. Tog en rosenrot tablettt och hoppades på det bästa. Dagen var jobbig med huvudvärk och seghet, men behövde inte stå i kassan så mycket. Ida och jag hade planerat att dra upp till Sthlm på mellandagsrean men vi konstaterade nyss att vi pallar nog inte det imorn, vi båda behöver sömn. Får se om vi drar in till Södertälje eller nåt. Ska nog snart gå och sova och kolla på Gossip Girl som jag fick i julklapp. Eclipse sparar jag nog när Ellie kommer på tisdag, känns fel att ligga och dreggla helt ensam.

I puked emptiness

Juldagen igår började hemma hos mormor med massa mumisg julmat. Fick återigen massa fina klappar, bland annat en sjukt mysig morgonrock. Sedan fick jag skjuts hem av Paula till the hood. Duschade lite snabbt och skulle sätta på klänningen jag bestämt mig för att ha, MEN jag kom inte i den. Vart så himla lycklig. Fick ta jeans och vitt linne, som vanligt. Seriöst efter nyår blir det hårdträning.

Sen kom Ida hit sen alla boysen på föris. Vi missade bussen för André var segaste människan i världen, slog till och med sin vän Jon. Så vi lunkade tillbaka till den varma lägenheten och vart alla lilla otaggade på utgång. Sedan kom Sofie och Alex och häma några av oss och några tog bussen haha.
Sedan gick vi till Sinners men där var det dött så Ida och jag gick till 550 och betala 200 SPÄNN inträde. Värt och värt kanske det inte var, men vi hade roligt.

Idag vaknade man i Jons gäststuga och kände sig mysigare än någonsin. Senare fick man höra underbara historier om Andrés natt som gjorde min dag. Allt e bra. Förutom att jag ska jobba.


Andra dagen av julen

Idag är det juldagen, en andra julafton för mig och min familj för idag firar vi jul hemma hos mormor och morfar. Igår var vi ju hos farmor och farfar och det var nog den bästa julen jag haft på mycket länge! Jag fick så mycket bra saker som jag behövde så jag är supernöjd!
Fick bla. Volumemaster, skönhetsprodukter, klänning, kofta, strumpbyxor pengar och lösögonfransar. Glad tjej hej! Bilder kommer upp imorgon tror jag. Ikväll kanske man ska ut också, om man hittar nånstans att gå! Är så trött på Södertälje att de höjer priserna dubbelt så mycket, sjukt äckliga.

I wish you a very Merry Christmas

GOD JUL ALLIHOP! Nu är jag färdig groomad med fransar och naglar och rosa klänning, vem har sagt att julen ska vara röd? Nu ska jag iväg till farmor och farfar och mumsa massa julmat och mysa med klappar och nära och kära.


Panda Express

Nu är det dags för det årliga julbadet! Håret det stoppar jag i min fina nya badmössa från Urban Outfitters, för det är redan tvättat. God Jul på er alla!


Ni behöver inte säga att jag är råsexig, för det vet jag redan.

Mer jul ge mig

Dagen började med att man vaknade helt utsövd, kändes bra! Väckte också den som aldrig är utsövd. Underbar jag är. Sen åkte jag in till Södertälje och fick skjuts av Vira och Andreas till jobbet. Jobbade i 3 timmar i julstressen, dock gick tiden väldigt sakta, hm! Sen när jag kom hem träffade jag Jonathan igen och vi bytte klappar över ett glas julmust. Jag fick en behövd webbkamera som jag suktat efter, snuffe han är. Han fick ett halsband och en mugg med skägg på.
Nu borde man kanske gå och lägga sig eftersom jag jobbar 8-12 imorgon. Sedan blir det julfika hos mormor och sedan börjar ritkiga julafton hos farmor och farfar med kusiner. Känns som årets jul kommer bli riktigt bra!






Leker med min julklapp

Santa Claus is coming to town



Det gröna paketet är meningen att det ska se äckligt ut, det är till Vira och hon hatar Brysselkål.

Idag steg jag upp kl 10 och gick direkt till tandläkaren. Fick veta att jag kanske ska göra rotfyllning, GUD SÅ UNDERBART. För er som inte vet vad det är så kan jag ju berätta att man öppnar upp hela tanden och sedan använder man små knivar, som min kära tandläkare beskrev det, och så tar man bort hela nerven som sitter i tanden. Detta tar också oftast 3 timmar. Jag har smärtskräck, blodskräck och sprutskräck så lycklig tjej hej.

Efter tandläkaren åkte jag upp till Stockholm med pappa för att ha den årliga tradiotionella julshoppingen som vi delar. Gissar på att det är 6:e året i år? Jag hittade i alla fall massa klappar så nu är jag nöjd. Har endast kvar till kusin Ellinor, morfar, mormor och Paula. Åker tillbaka till Stockholm imorn med Ida och gör klart allt. Ska även bli -25 då, vad mys.


.


Love the way you lie


Ready for those flashing lights





Idag var det julavslutning i skolan, nice som fan! Började i aulan med teater, dans och musik. Det var fint och mysigt. Sedan hade vi fika hela klassen i klassrummet. Jag hade gjort grisar till alla i klassen, hoppas de blev glada. Sedan efter skolan missade jag André och Jon bussen så vi gick på stan med Frida. Jag hittade en klänning på Bikbok, den gjorde mig glad. Nu är jag inte asglad men blir kanske bättre när Bexi kommer hit snart?

Födelsedagsfest hos kusinerna






Igår åkte man till Örebro med mamsen och papsen för att Wilma fyllt jämnt, 10 år! Grattis! Bilfärden dit var jobbig, tur att jag hade datan och min sömn. Gnossade hela vägen tillbaka också. Sen när jag kom hem panikbakade jag pepparkakor till klassen.

Wait

Jag sitter här och väntar på mina två favoritboys som ska komma hit. Sedan drar vi vidare till Johanna och sedan tar vi bussen in till Södertälje som det ser ut nu. Jag hoppas på en finfin kväll idag. Ska även fira Sacke som äntligen blivit 18 och ska ha sin första krogrunda. Just nu är jag riktigt glad och taggad! På måndag slutar man skolan också, känns riktigt bra! Mums på livet.

It's time for Africa

Kvällen blev inte alls som jag trott att den skulle bli. Det vart en spontanutgång med bästa Vira och Linda. Gillar när jag är spontan. Körde all black i klädsel och hade även höga klackar för första gången på krogen. Vilket jag aldrig mer kommer göra om. Mina fötter är mos och svullna. Men jag ramla inte en enda gång! Stolt. I morgon blir det utgång igen då.


.

Helt jävla otroligt.

Samhällslektion






My religion is you

Dagen har inte alls varit något bra. Eller jo det var bra att jag, Amanda och Menge lyckades få ihop en reklamfilm till sist. Vi vart nöjda och Kjell vart nöjd, blir resten av skolan det? Återstår attt se. Dagen har inte varit bra för jag är så jävla less på vintern. Jag är less på att ha en ful fet jacka på mig, och fula feta skor. Jag hatar också att jag känner mig så sjukt otränad och orkar inte göra nåt åt det. Inga kläder sitter fint längre, orkar bara dra på mig ett par baggy jeans och en tshirt. Känner mig fet och ful, KUL. Oj fick in ett litet julrim där också, trevligt trevligt. Nu tycker väl alla att jag är en bitterbäver, men det är ju min blogg så bättre att jag klagar här än på någon annan? Nu ska jag fortsätta göra lussebullar och bättra på min kropp. Efter nyår ska jag bli fit. Mitt första nyårslöfte. Nice.


Langar in en bild på Niki, är inte värd att visas idag. HAHA fan vad emo.

Allt e kaos

Jag lagar mat och allt e kaos som vanligt när jag lagar mat. Allt ligger överallt och jag skiter i receptet. Har precis insett att det ska vara öl i maten? Nice att bli full på en tisdag?

That boy is a monster

Ida: Åh vad duktiga ni är som äter fullkornstaco
Jag: Eh nja, vi glömde dem i ugnen bara.
Ida: Jaha..
Jag: Tror du jag skulle låta mamma köpa fullkorn eller?



Fullkorn är shit.


We french kissed on a subway train


Torrshampo som jag kom hem med från Lee Stafford. Kostar 80 kr, dyrt men är prisvärt för det är det bästa.


Fransar får man aldrig för mycket av. Speciellt inte när man får 3 för 99:-


Don't look at me like that

Idag stannade jag hemma från skolan på grund av min underbara förkylning som vägrar lämna min sida. Sov sedan till halv 12 sen tog jag bussen in och skulle köpa min jacka, men ångrade mig. Fick hem fransar i alla fall, det får man aldrig för några av ! Ikväll ska jag vara med Idahoe.

A messy room for a messy girl

Dagen har varit sjukt jobbig. Vaknade klockan 6 av att det kändes som hjärnan rann ut genom näsan, riktigt mysigt var det. Pallrade mig ändå iväg till skolan. Höll på att dö av min förkylning på religionen och somnade nästan. Efter lunch hade vi sedan samhälle, som man kunde gå hem och jobba på, dock hade jag ju Italienska så stannade på grund av den och andra skäl. Sedan kommer man till klassrummet och det är ingen Italienska för mig för de andra hade prov. AWSOME. Och bussen gick precis också. Gick ner på stan och tittade lite på H&M. Hittade en jacka som jag tror var en killjacka, men jag gillade den ändå. Ska nog ner på stan imorn och köpa den.
Nu ska jag städa mitt ack så vackra rum. Senare blir det kalas hos Noel som fyller 10 år.


(det såg inte ut såhär, rev ner allt som var inpressat i garderoben och hällde ut allt i alla väskor)


She still gives a damn







Något som piggar upp mig i denna vinterkyla är denna lilla spillevinken. Beter sig som en kattunge ist för en 14-åring när han leker med sin nya leksak. Man blir ju nykär förtusan.

Control yourself woman


Såhär kan det gå om man är cranky, förkyld, bakat i 3 timmar och bara vill att skiten vara över. Har inte mycket estet i mig så det brukar mestadels leda till ilska när estet-grejer händer.

Cuddle up






Kan någon ge mig en fucking biljett till USA så jag kan köpa denna på Forever21? Mitt liv skulle bli enkelt då. Passar bra att gnosa in sig i när man är päckel förkyld som idag.

Jesus Christ superstar

Feting ovärd dag, eller inte helt ovärd men rätt så. Har ställt klockan på 9:15 för att åka en halvtimme tidigare till skolan för att köpa skinnbrallorna jag suktat efter, vaknar 10:35 av ett sms från André som frågar vilken buss jag tar. Försovit mig som vanligt. Märker också att hela min hals e fuckad, sjuk igen. Tack fick va frisk en vecka. Sen när man kommer till skolan har man religion nonstop i 2 ½ timme! Sjukt. Under de timmarna tittar vi på Jesus musikaler och snackar om Jesus. Efter skolan går jag ner på stan med grabbarna som käkar kebab och jag springer och provar skinnbyxorna, helt fel passform för mig tyvärr. Förkorta och supertighta. Får vål ge upp min dröm om skinnbrallor I guess. Nu väntar jag på att degen jäser, för jag bakar bullar till Noel som fyller tvåsiffrigt imorn. Grattis i förskott!

Like what I see

Har varit med Jonathan hela dagen idag. Det har varit mysigt. Har blivit sjuk också, mindre mysigt. Imorgon börjar man 12 och har religion till kvart i 3, hata religion. Har även körlektion också, men är sjukt otaggad just nu. Går ju fan inte att köra bil nu. Satsar på efter nyår tror jag. Låter bra. Nu ska jag ner och gnossa i sängen som förhoppningsvis fortfarande är varm. Peace Out.

True shit

I was so afraid of becoming you, I didn't even realize that I was

The pursuit of happiness

Åh vissa sms förgyller verkligen en dag som denna. Mikaela skicka sms och sa att min älskade skinnbrallor hade kommit till H&M nu och hon hängde undan dem åt mig tills imorgon. Med en pms som denna uppskattar man sådana saker. Tack Mikaela för att du räddar mit liv idag.

Eyeliner and all the rest

Helgen har varit topp-notch! I fredags vart det en grabbkväll på UB i Strägnäs och igår vart det en tjejkväll på 550 i Södertälje. Sjukt bra båda två på olika sätt. Var även på julbord igår, dock fanns det inte så mycket för mig att äta och sen vart jag förtrollad av äcklighet för jag satt mittemot julskinkan , och på den julskinkan satt nassen FOT kvar och stack rakt upp mot himlen, bland det vidrigaste jag sett.
Idag har jag hängt med Jonathan, vi har kollat på Prinsen av Egypten som handlar om Moses (MVG PÅ RELIGIONEN!!!!), The Dark Knight och bakat saffransscones. Tack Leila.








Du gör mig glad




Confusions

För att förtydliga vissa missförstånd så menade jag att jag inte hittade mina drömBYXOR, alltså ett par skinnbrallor jag ville ha.

Take a bite of my bad girl meat


För dig ska jag göra det tusen gånger om


Gick ner på stan för att hitta The Pants of my dreams (och en annans). Men såklart hade inte de de i Slöddertälje, chockerande. Lack man blir. Ville ha dem imorn när man ska på gig och grejer. Tröstade mig med dessa tre istället. Vad ska man ha på sig imorn nu då?

When he's looking she falls apart


Min middag. Man fastar ju lite eftersom imorgon är det pannkakor så jag måste få plats med hur mycket som helst! KÖTTAAAAAAA

Hello daddy hello mom, I'm your Cherry bomb


Efter morgonens försovning vart det endast en dag av deg. Jag och Jonathan såg The Runaways. Trodde den skulle vara bra men var endast...sunkig. Inte alls cool som jag trodde. Hm. Ikväll ska jag och mamma kolla på Beck och sen ska jag kolla över italienskan...

My mistake

Ooopps. Försov mig bigtime idag. Igår satt jag uppe för länge med religionen, så idag vaknade jag prick 08:43. Så jag missade min enda lektion idag. Kommer inte ens ihåg att klockan ringde. Buhuuu. Sov i alla fall ut till 11 sen har jag duschat och så. Kollar på Biggest Loser nu och väntar på att Jonathan ska komma hit.

RSS 2.0