cry baby

Update: Jag fick ett annat gråtanfall för ett tag sen. Över mitt hår. Men min pappa fick mig att se det från den ljusa sidan. "Var glad att du åtminstone har hår". Tack för perspektivet pappa :)


good words


Dränk dina sorger i skratt


just get back up

Undrar om Gud är arg på mig eller nåt. Allt går inte riktigt som det ska just nu. Och då tänker jag inte bara på mitt hår. Man kanske skulle konfirmerat sig ändå. Det är tur att man riktiga vänner som jag gillar.

get real sweetheart

Dagen började inte så bra. Jag klippte mig på en billig frisörsalong. Tanten klippte dubblet så mkt som jag ville = not so popular. När jag kom hem storgrinade jag. Jag ringde till mamma och grät över mitt hår. Sen grät jag lite till och lite till. Sedan sa mamma basicly åt mig att "Get real det är bara hår". Jag brukar lyssna på mamma så jag bet ihop och åkte iväg till coop med Ida och skaffade mig jobb där. Dagen var inte så farlig. Jag har nu insett att det är bara hår, men ändå det var aslångt...

Och sist: Det är skitgott att hälsa smulorna längst ner i chipspåsen direkt ner i munnen.


all the crazy shit i did tonight

Jobbet idag var tufft. Jag fick lära upp två nya i kassan, samtidigt. Eftersom jag är en person med kort stubin och hemskt dåligt tålamod är jag inte en särskilt bra lärare. Det var mycket "Fan då" "Skit" "Åh jävlar". Stackars de barnen.

 Sen när jag kom hem kollade jag på brölloppet, de som snackar om att vi ska ta bort monarkin är bara avundsjuka för att de inte är kungligheter. Det var asfint och nu vill jag gifta mig. Drömmer om att Carl-Philip kommer och handlar hos mig imorgon och han blir askär i mig och vi gifter oss.

Sen mötte jag Ida och David på videon men vi hitta inget så vi drog in till stan och hyrde där ist heheeeeeee. Vi hittade en asläskig om en flicka, så Ida fick skjutsa hem mig. Snart SKA jag har köris. v29-31 ska jag köra hela dagarna med Aschur. GOOOO!!!


Hope my boyfriend don't mind it

Idag hämtade ida mig med BILEN. För hon har ju tagit körkort den duktiga tjejen. Vi åkte till badhuset och simmade 30 längder, jobbigt som fan. Vad väger mina ben egentligen?
Sen åkte vi till stan och åt lunch och sen skjutsa hon hem mig i spöregnet.

Vem behöver en pojkvän med körkort nu? ;)


fat, single and ready to mingle!

David: Jag är hemma 9, ska vi cykla då? :)
Jag: Orkar inte
David: Tänk på hakan
Jag: Hatar dig. Okej vi cyklar

Efter hemska bilder/videos tagna nerifrån har ett nytt liv börjat.

Out on the street for a living


Riskettan klar! Nice med att ha det värsta klart. Idag har jag hunnit sola lite och vart ute med Niki. Sen senare ska jag göra syntest (lovar att jag får brillor) och ikväll blir det jobb!

Promise i'll be kindBaby you'll be famous
Chase you down until you love me


shout it, shout it, shout it out loudPicknick idag med David och Ida. Jordgubbar, körsbär och donuts (david alltså, inte jag, lovar)

you like my 7inch leather heels


Dagen har varit en bra dag. Jag och ida började med att simma 24 längder på sydpoolen. Vi köpte 10-dagars kort med. Läckra vi kommer bli. Sen åt vi på stan och sen gick jag till körskolan. Det var rätt okej att sitta och lyssna, lärde sig rätt mycket. Tillbaks i morgon och köra riskettan.

not sayinh she's a golddigger

Jag känner mig konstig. Uttråkad och lite depressed. Varför? Ingen aning. En sak jag vet är att mina ögon har varit blury hela dagen. Det är nog ögonfranslimmet som förgiftat dem. Blir säkert blind. Nis. Nej men seriöst de 'r blury. Jag har varit trött hela dagen. Utan anledning. Eller undrar om kroppen känner av att det är sommarlov och vet att den kan koppla av? Interesting...

Imorgon blir det i alla fall Dannis student i Eskilstuna, och sedan KISS på stadium. Yaaaaaaaaaaaaaaaaay!

fuck is the magic number

Första dagen på sommarlovet. Inte den bästa med tanke på:
1. Det regnar.
2. Jag lyckades halka i poolen igår, med kläder, med mobil.

KUL. Hatar mig själv. Jag e störd

come on rude boy

Idag var det skolavslutning. Den var kort men bra. Jag fick en kram av Janne i alla fall (huvudsaken)
Efteråt gick vi på stan en kortis. Jag hittade två hårsaker. Söta.


Lindex, 65 kr sammanlagt

the song remains the same

Då har man joinat körskolan då. Det var väl dags vafan. Nu ska det köttas. Hoppas min körlärare är snygg. Doubt it.


Jag typ snart

Break the leaves


Den skulle sitta utmärkt i min garderob. Borde man köpa?


why

Helgen har inte varit bra alls, olyckor och massa dåligt i Nykvarn. Varför ska sånt hända? Jag beklagar till alla de som blev drabbade i olyckan i lördags morse. Sådant borde inte få hända.


i think i love you

Har haft en asbra kväll med massa gosiga grabbar. Fotboll, bad och tårta. Kan det bli bättre?


man kan ju inte ha klänning när man kör fotboll, blev shorts från Forever 21


muuuuuums

We're on our way, no turning back


Ledig dag idag. Dock första onsdagen man kunnat legat hemma med gott samvete, för Spanskan är slut och jag har G! Känns jäla bra alltså. Idag har jag varit och klippt gräset hos Farmor och Farfar. Det var jobbigt, men it paid off. Sen ikväll blir det hard work work. Fan. 

keep it real

A lie is a good story that someone ruins with the truth


I know you are jelaous of meDet här är min nya pojkvän. Han spöar sönder nazister och skjuter ihjäl Hitler och vi är kära. Jag älskar han.


små lätta moln

Nu sitter jag bara i skolan och sitter. Jag vill hem nu. Jag sitter bara och väntar på att folk ska bli klara och det är inge kul. Jag måste för tusan mer på stan och byta mammas armband och lämna filmer och massa jobbigt. Kul att gå på stan ensdam. Jag ska nog göra det på trosdag ist... men filmerna måste ju in.

Igår kollade jag film med Anni och David. Två roliga människor som man blir glad av. Idag ska jag även cykla med David också, kommer bli jobbigt. Men är ett måste. Man gick ju upp i USA om man säger så...


RSS 2.0