Happy May


Nu ska jag alldeles strax till Sacke, igen! Idag ska Valborg firas, trevligt trevligt. Idag får ögonen vila från fransar, hur fan ska det gå? Känner mig rädd, osäker exposed...Taggar för en mysig kväll. PUSS


Big spender

Idag har varit en enormt bra dag! Den började inte bra för den började med en svag baksmälla men det vart bättre senare. Mamma och jag tog tåget till Eskilstuna däär vi mötte mormor mfl för att gå på den årliga loppmarknaden de anordnar där. I början var det rätt segt, men senare började jag hitta fler och fler saker. Jag hittade två jackor, en prickig kläning och filmer. Senare åkte vi in till stan där det också var loppis. Hittade en skinnjacka, en precis sådan jag letat efter de senaste månaderna, och den fick jag för 100 spänn! Är galet galet galet nöjd! Kläderna ligger i tvätten så dem kan jag inte visa på bild. Hittade även lite småkraffs på stan sedan.



Bikini köpte jag på MQ. Har nu en svartprickig och en rödprickig bikini

Solbrillor och skärp från gina tricot


Evening comissioner

Idag firar vi att vi satt på mössan! Helkul dag med en fin klass. Nu ska det ut och firas. Det blir föris hemma hos Sacke och sedan vidare till 550. Idag passar jag på att ha jättekonstiga ögonfransar för att Jon är hemma tihi. Vilken buse jag är.


Nyinköpt klänning från HM

Nu köööööööör vi

Idag är det mösspåtagning och tävlingar mellan alla klasser! Vi i Media är militärer. YEAH. Idag ska vi kötta. Woho


Life is a party, and you're invited

Idag var man ledig vilket var skönt. Gick upp onödigt tidigt för jag trodde det var någon i lägenheten så jag  sprang upp ur sängen och öppnade ytterdörren och kollade igenom alla dörrar och vrår. Jag hittade ingen. Och jag hade redan börjat tänka på att jag skulle dö en månad innan min student. Borde man söka hjälp?
Lite senare gick jag ut och motionerade med David. BEACH 2011!! Nä snarare Beach 2013. Efteråt var jag seg som fan. Däckade i soffan lite senare och sov en 1½ timme. Fan så tragisk man är.

Har insett att det kommer bli mycket fest de senaste veckorna, vilket är kul! Det gör en glad.

Fredag: Mösspåtagningsfest på 550
Lördag: Valborg, inte 100 vart man ska än
Onsdag: Studentskiva
Fredag: Andrés spelning på UB.

Mycket planerat, vilket jag gillar. Jag gillar att ha saker att längta till.


Carrie Bradshaw, were the fuck have you been?

Jag har suttit och berättat för min mamma om min egna tidning som jag ska göra i skolan. Detta är den sista uppgiften vi gör i tidning så nu gäller det att satsa! Speciellt nu när det vi ska göra ändå är rätt så roligt! Jag ska göra en tidning inom Mode & Skönhet, tänkte att det var bäst att ta något man är intresserad av och hyffsat bra på. Jag har många bra ideér tycker jag, nu gäller det bara att verkställa dem! Måste åka upp till Stockholm i alla fall för att få det material jag vill ha. Är lite småtaggad faktiskt.


It must be just like living in Paradise



Skolan nu känns jobbig. Inte det att vi har masssor av göra, utan man blir mer och mer påmind att man inte är ett barn längre. Varje dag hör man "Snart ses vi inte mer". Alltså VA NEJ. Kan vi inte bara gå ett till? Jag är inte redo att börja jobba. Jag är inte redo att plugga 3 år till på högskolan. Jag vill va barn och sitta och larva mig och skratta åt youtubeklipp i skolan. Jag vill inte ta studenten och sedan bli seriös och jobba varje dag. Känner mig irriterad, förvirrad, orolig, rädd, exposed, onyfiken på livet som ligger framför mig. Blir lite crankylicous på att Jon pluggar idag igen. Vill va med han. Weh.


Alice in wonderland




Har precis vart och hälsat på Linnéa och Daniels lilla bebis Alice! Så sjukt underbar liten tjej som bara låg och snuttade på sin napp. Skrek gjorde hon inte heller och det gör hon tydligen aldrig. Sover hela nätterna gör hon. Hoppas mina barn blir såna. Men det lär ju inte hända!

The easter bunny

Igår var jag hos mormor hela dagen på påskmys. Vart alledels för mycket godis och mycket mat. Blir hårdbatning nu till studenten, annars kommer jag flåsa som en gris när vi "springer ut".


Midsommarkänsla!


Brasan senare på kvällen.

Everybody jump, JUMP



Ikväll ska Ida firas för att hon fyllt 19. Jag ska dricka Pink Panther och ikväll har jag på mig min jumpsuit, det är ju sommar vafan!

You are demons

Hahahahahaha roligaste jag sett. Tänk på det nästa gång ni lyssnar på Lady Gaga, ni kommer hamna i helvetet. SEE YOU THERE!

 

Wink wink

Bästaste syster kom hem från USA. Självklart bad jag henne fixa lite ögonfransar, eftersom de är sjukt billiga och snygga där, och självklart fixade hon det. Bra som hon är. Vart 5 par, behövdes. Lagret som jag fyllde på för ett år sen är typ slut :( buhuhu. Tur är åker ju mamsen och papsen dit i sommar och fixar lite fler. Hihih vad bortskämd och hemsk jag låter hhihih. Men begär ju bara lite extra hår liksom?

Fick även 3 urfina klänningar också, varav en kan var studenklänning!!! Har dock iten bestämt det än...

Kortfattad morgondag

Jobba kl 11.
Träffa Vira på stan kl halv 4.
Träffa pappa kl 4.
Köpa iPhone.
Åka hem.
Va med Jonathan.

Låter som en nice dag!

Judas


I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby

Har haft Lady Gagas nya låt Judas på hjärnan hela dagen. Vart ägd av min pappa igår när han hört den innan mig... grym är den i alla fall. På samma sätt som Born this way, blir den bättre och bättre ju mer man hör den. Sitter och funderar lite smått vad jag ska på mig på Idas kalas på fredag. Kanske hittar nåt nytt på stan imorn.


The pink panther


Jag vet att jag sågade Rosa Pantern i ett tidigare inlägg, men man kan ju alltid göra egen! (ni som inte ser att det är en drink på bilden är dumma i huvudet)

2cl Vodka
2cl Likör 43
2cl Grenadin
6cl Mjölk

Let the sunshine in


Det är ganska skönt att bara slappa på lovet ändå, sol, balkong,  bok och wok!

I heard our buddy's the DJ

Vaknade halv 12 idag som inte var planerat, hade satsat på halv 11 men men. Solen strålar precis som de senaste dagarna, gillart! Det är nästan så att man vill ta cykeln till Hökan för att ta sig ett dopp men man ångrar sig nog när man stoppar foten i. Idag vill jag hitta på något kul eftersom sen jobbar jag två dagar i rad, varför tackade jag ja... Men den här veckan ska jag i alla fall möta pappa och fixa EN IPHONE. Min mobil är inte i det bästa skick just nu, den stänger av sig, är ful etc. Ge mig en iphone med ett rosa skal, hejdå.


I'm not loose, I like to party

Oj vad dåligt det går med update. Jag ber om ursäkt. Det har vart en soft helg i alla fall. I fredags var jag på UB med flera gosisar. Det var en helt okej kväll med dyr dricka som jag insett var ovärd att köpa. Rosa pantern var inte så underbar som jag trott. Lördagen vart en dag på balkongen med en grispojke och solen! Jättefin dag tycker jag. Senare på kvällen vart det jobb, sedan vart det Inglorious Basterds med Jonet. Söndagen innebar jobb hela dagen lång och sedan fick jag sällis av han den där igen. Har suttit och käkat frulle på balkongen varje dage denna helg, så fräknarna ploppar upp här och var. Yay. Väldigt bra helg med en väldigt bra kille! Får se vad lovet bjuder på. Ska jobba 2 dagar sedan vill jag på bio och åka till sthlm.


Man ska aldrig underskatta en trevlig gungbrädatur! Dock vart det inte mycket sånt denna helg tyvärr.

I can't stop staring in those evil eyes

Dagen var en sjukt bra dag! Började dagen med en chill filosofilektion. Sedan gick vi ut och solade. Sedan kom vi på att vi borde dra till Torekällberget och kolla på djuren och så. Så jag, Frida, Mickis, André, Jonathan och Alexander promenerade över vägen dit. Vi kom alldeles lagom till att de skulle släppa ut killingarna för första gången i hagen, som föddes i lördags! Sjuuuukt söta. Såg ut som kattungar, vart så kär. Sprang runt och kollade och klappade alla djuren som jag brukade göra som barn. Mysig rast! Efter skolan satt jag kvar och jobbade med projektet med min grupp. Imorn är vi klara för gott. Fan vad skönt! Imorgon ska jag även åka in till Strägnäs för att gå på 50-dagarsfesten på UB med nära och kära. Är sjukt taggad, komer nog bli dönice.

Så här vart jag sist efter att jag vart övertaggad på UB. Får se hur det går denna gång.

Is your punch line just a joke?

FN-rollspelet är över. Ångesten över. Pressen över. Nu är bara roligt kvar i skolan typ. Det är nu man ska njuta! 2 månader kvar. Vill inte sluta skolan. Vill inte bli vuxen och ta egna beslut. Fan låt mig va barn. Övningskörde i alla fall idag, vilket gick super. Nu är det bara horteorin kvar. FUCK. Annars är allt ganska så bra! Träna imorn måste jag göra med.


Don't know about your brain, but you look alright


Dagen har vart bra. Övningskörde jättemycket med mamsen, det gick asbra. Fan ge mig lappen bara. Sedan har jag suttit och skrivit mitt tal tills imorn som jag ska hålla för ca 200 pers eller vad det nu är. Liter nervig är man ju.

Två elefanter balanserade...


Brukar inte va ett fan av blödiga filmer. Men älskar Reese Whiterspoon, har inget emot att glo på Robert och tycker Christoph är en grym skådis så vill defnitivt se den här filmen på bio ASAP.

And party everyday

Studentskivan igår var jätterolig! Först var vi hos Kicki innan och senare drog vi till TheStrip och åt middag. Några höll tal och vi fick "Klassens..." medlajer. Skitroligt! Dansade lite under kvällen och hittade en ny favvodrink, Rosa pantern. Kl 2 kom Rebeccas pappa och hämtade oss och då var man lagom trött.

Inatt sov jag dock inge bra alls. Drömde jättemycket otrevligt och vaknade flera gånger. Drömde om människor som sviker, och drömmen var så verklig att man till och med kände slaget i magen när någon man bryr sig om sviker en och man kan inte göra något åt det. När jag vaknade efter det kändes ingenting bra. För om det kändes så hemskt att bli sviken i en dröm, vad händer då när man blir sviken på riktigt?


Hopeless



-You are too much for me Ennis, you sonofawhoreson bitch! I wish I knew how to quit you.
- Well, why don't you? Why don't you just let me be? It's because of you Jack, that I'm like this! I'm nothin'... I'm nowhere...

Unconditional


- Ah, apart from the smoking and the drinking, the vulgar mother and... ah, the verbal diarrhea. 
- No, I like you very much. Just as you are

Confirmation


-Tell me I'm the one.
-You are the one Carrie.

Never let you fall apart




Nu åker jag hem till Vira och grattar henne för att hon fyllt 21. GRATTIS KEBABEN!!

Let's play a Love game

Har kämpat med en skitsvår "boss" i Uncharted två kvällar i rad. Man ska döda någon konstig Yeti/Bock. Mamma vart orolig för att jag vart så upprörd för jag klara den inte. "Är det verkligen bra för dig att spela så agressiva spel så här sent?". Men i alla fall, efter att ha försökt döda saken ca 30 gånger (överdriver inte) gav jag upp och tänkte låta Jonathan klara den. Han klarar den på första försöket och han har aldrig spelat spelet. Kände mig otillräcklig och sämst. Okej nu äre i alla fall besvisat att tjejr är sämre på Tv-spel. Fan.


Grattis David som fyller 19 år idag! Fin bild valde jag med.

RSS 2.0