Bad choice of word



De här två sakerna, som är en byxdress och en kjol fyndade jag på H&M igår för 150 kr. Jag och Jonathan tog bussen in som på den gamla goda tiden. Jag hittade även en korg som jag ska ah till mina locktänger och sånt där. Nödvändigt? Aa.
Det är sånt här man hittar på nu när man är arbetslös. Åker till stan och sånt. Jag vill verkligeeeeen ha ett jobb! Sitter i detta nu och söker allt jag kan komma över. Hag tycker verkligen om att ha något att göra om dagarna.

You need an ace in the hole

Idag sov jag ut ordentligt efter helgens bravader då jag bara fick 4 timmar sömn. Jag sov till 1 idag och var nog världens tråkigaste tjej. Åkte sen och jobbade 3 tim på Coop. Har insett hur tråkigt det är att inte plugga eller jobba heltid. Man går bara hemma. Vill så gärna ha ett heltidsjobb!


Btw, killen får 5/5!

P O T A T O E S


Bra jävla sugen på chips är jag. Lurar med mig pappa till Statoil för att köpa mig en påse eller två. Men don't judge me för påsarna på Statoil är små...

My precious



Like a lion

Igår var Lions Loppmarknad i Nykvarn som varje år. Gick dit med David ocjh kollade lite. Roligast var när de öppnade och folk sprang som gnuerna som dödade Mofasa. Hittade lite klänningar, short och en väska. Jag gillade pälsen, synd bara att den var lite stor och luktade skit. En random tant sa att jag passade i den alla fall. Sen förföljde hon oss... Weird


Ett äkta Halleluja moment


Idag hände något som nästan fick mig att brista ut i gråt. Av lycka. Jag hittade mina absolut favorit glasögon som jag köpte förra sommaren och också använde hela förra sommaren, men som jag också tappade bort förra sommaren. Trodde de var gone forever men så idag när jag städade hela rummet, som jag fortfarande håller på med, så hittade jag min jordgubbsväska som jag kände hade nåt i sig. Och det var dem. Tack Gud.

Lips like morphine


Att vara arbetslös är ganska tråkigt faktiskt. Men att jobba är också tråkigt. Jag har alla fall en helg att se fram emot med loppmarknad och fest hos Frida! Ska bli riktigt roligt. Finns massa andra roliga saker jag vill göra. Gå på Grönalund, åka till GBG och gå på Liseberg, åka på partykryssning, mysa på skansen eller åka till min stuga. Men ingen har blivit av i sommar och jag vet inte vad ursäkten är.

Chocholate cupcakes


Mumisga muffins jag och Jonathan gjorde idag!

Receptet på mina smarriga muffins som jag lärde mig göra i 4:an. De är sjukt goda och seeega.

* 2½ dl socker
* 2 dl mjöl
* 1½ tsk vaniljsocker
* ½ tsk bakpulver
* 2 ägg
* 100 g smör
* 4 msk kakao
* ½ tsk salt

Börja med att smälta smöret och låt det svalna. Visa socker och äggen pösigt. Blanda i de övriga ingredienserna och ta sist i smöret. Fördela smeten i 3/4 i formarna. Grädda 10 min i 225*

A little bit shorter


Ganska mycket kortare, men det var hemskt slitet så. Frisören skällde lite på mig att det var så oklippt och hon ville helst klippa 12 cm men det ville inte jag! Hittade också väääääärldens finaste och varmaste jacka i Sthlm. En sådan som jag velat ha i 2 år...

Haircut @ Björn Axén

Nu ska jag och morsan åka upp till Stockholm för att klippa hos på Björn Axén där jag har 1000 kr i presentkort. Kommer inte ihåg senaste gången jag klippte mig så det är väl dags att klippa bort det slitna. Får se om jag fuckar ur och klipper nåt galet. Lebblugg? Vem vet!


Före bilden. Mitt hår ser ut som hö :S


Though I keep searching for an answer


Har inte haft någon breath-taking helg, mer av en familje helg. Men det var mysigt och spenderades hemma hos Mormor. Igår var det Kräftis alla fall. Skjutsade Elvira lite överallt igår också. Fick storstryk av Noel. Käkade tårta. Idag har jag fortsatt och sökt jobb, duktiga mig.

Want to know how I got these scars?



Har på mig min underbara klänning från ZARA som jag köpte i Barcelona. Fransarna är Lash Arden nr 105 och glittret kallas Galaxy och är från Make Up Store! Verkar som det vankas krök idag. NICE.

You look scared, is it the scars?


Sitter och sniffsar på mitt nytvättade hår. En sån skön känsla. Det är fan mycket hår att hålla reda på, men snart ska det trimmas lite, men bara lite! Idag var jag och Jonathan på stranden och solade och badade, därav mitt röda fejs. Vi simmade mycket och det var jobbigt, kanske underlättar det inte att man har panik heller.

Snart ska jag åka och hämta pappa och sen mamma för att sedan gå ut och äta, vilket var mitt intiativ. Vi ska åka någonstans till Mariefred. MYS

Vill du mig något så träffas vi där

Idag gick jag upp tidigt för att gå till sjukan. Fick betala 150 spänn för att få kräkreflexer. Gjorde 2 halsprov där de kör ner grejer i strupen på en. Fyfan. Ovärt också eftersom jag inte fick nåt knark att pilla i mig. Funderar på att bli sosse, GRATIS VÅRD WIEEE!



RSS 2.0