Dickhouse productions

Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute och gick med David förut, sen pluggade jag lite. Ida och jag failade och åkte till badhuset för att simma. När vi precis satt  på oss bikinin säger gubben i högtalaren: Sydpolen stänger nu om 15 min. Vi trodde det stängde 9. Så det var bara att klä på sig och åka hem igen. Sitter och väntar på grisjonte som ska komma hit. KUL

 
LÄCKRA!

How I met... POVERTY

Fuckade ut nyss och beställde How I met your mother säsong 2 & 3. Hoppas de hinner komma innan hela lovet är slut. Känner att internetshopping kommer bli min ekonomis död, men hey it makes me happy.

Eat, fuck off, and die


Skulle inte se den här filmen om jag ens fick betalt.

When he's looking she falls apart

Allt suger. Bloggar när livslusten är tillbaka, troligtvis till helgen.

How I met your mother

Igår när jag gick runt på jobbet hittade jag säsong 1 av How I met your mother för 99 kr! Jag vart överlycklig, har börjat älska den serien. Nu har jag blivit så läskigt beroende av den bara för jag har den tillgänglig, springer och tänker på det hela tiden och försöker titta så fort jag får tid över. Tycker den är bra för humorn är samtidigt inecklad men ändå på låg nivå, passar mig.


´



Who likes her, just as she is


NU: Plugga inför Italienskan imorn.
SNART: Jersey Shore
IMORGON: Skola och simning

Poor baby



Vira kommer hem med detta till lilla Alfons. Så himla elakt. Det är såna här saker man faktiskt inte ska prata öppet om. Det är ju hans manhood vi pratar om. Den stackars 14-år oskulden.

I could walk a tousand miles to be with you

Idag är jag ledig. Redan igår kände jag att jag var otaggad på att vara ledig eftersom jag kände mig väldigt sälskapsjuk, vilket jag är nu också. Därför blir det inte bättre att jag sitter i lägenheten alldeles ensam. Inte ens Alfons umgås  med mig. Allt är ganska tråkigt också. Visst kan jag plugga men, det finns inget direkt akut att plugga med och då brukar det inte gå för mig. Eller jo, lite panik äre ju med Italienskan. Jag har ju prov i morgon, men jag känner mig ganska säker. Men ska nog ta tag i en Kärleksmums och sedan Italienska boken. LATER.

The Situation is Jersey Shore


Mitt nya beorende! Folk som slåss, skvallrar, super och är allmänt störda. Loveeee it. Kommer ligga bänkad i min säng varje dag 21:50!

You say I'm a bitch like it's a bad thing


Typ jag på jobbet.

We are almost superheroes


Alla Hjärtans dag blev galet. Vi har gjort Kärleksmums, wok, gått till Ica, spelat Dead Space 2 demot, kollat Jersey Shore och larvat oss. Kunde inte bett om något mer. Fler trevliga dagar åt folket!
Gillar killen där uppe alltsåååå! Menar inte Gud nu, utan han på bilden. Ni vet han...

Will you be my valentine?


Hemma från skolan nu. Gick hem lite tidigare idag, kändes inte så nödvändigt att kolla på debatt i skolan. Idag är det Alla Hjärtans dag. En fin dag då man ska uppskatta sin käresta lite extra, men annars är det en vanlig dag bara. Jag ska umgås med Jonathan hela dagen. Myselimys!

I'm gonna sing like Johnny Cash




Idag har jag bakat muffins. Elvira tog åt sig att baka till sitt jobb till Alla Hjärtans dag, även fast hon inte inte ens vet hur man sätter på ugnen. Så jag fick save her ass. De ser riktigt romantiska ut. Hoppas jag får en trevlig dag själv imorgon!

Ready, set, go!


Klänning? CHECK! Fransar? CHECK! Naglar? CHECK. Jag är ready to go! Dock har jag inte kommit på hur jag vill a håret än, men det fixar jag snart. Nu ska Joanna firas att hon fyllt år. Hejhej!


I was born this way




Jag åkte in till stan med Virisen och uträttade lite ärenden. Behövde en ny klänning till idag och len mascara. Kom hem med lite mer grejer, som det brukar bli. Tyckte underkläderna var ursöta!

HalleFUCKINGluja

ALLT E BRA! Samhällen som plågat mitt samvete i 2 veckor nu är klar och inskickad. Dagen har varit hyffsad bra. Pallrade mig ut i en halvmeter snö och snöstorm och står sedan vid bussen en stund när det kommer fram en vänlig själ och säger att alla bussar är inställda idag. Klagar jag? NEJ. Jag går hem, ringer fröken och sover ytterligare 3 timmar.
Kvällen spenderas med en gosig kille som jag gillar.


Fuck the economy

Ekonomiupgiften förstör mitt liiiiiiv. Den är så sjukt jävla tråkig. Fattar inte hur alla kan vilja bli Civilekonomer, vill man typ dö då eller?


Back to black


Skolveckan har gått hyffsat snabbt, vilken man uppskattar då helgerna är bäst. Jag har somnat i soffan varje dag den här veckan, vet inte alls vad det är med mig. Hade skitont i armarna imorse också och vart paranoid och trodde jag hade en skum sjukdom. Kom på senare under dagen att det var därför jag och Frida filmade på stan igår. Yesss, jag får träningsvärk av att hålla en kamera. Idag ska jag bli klar med samhällen som har legat och gnagit mig i 2 veckor nu. Ska bli skönt att bli av med skrället. Endast 2 lektioner imorgon så man slutar 11:20, gillart!

Underbar vän

eeelin' säger:
jag e rädd

David säger:
Nejdå

eeelin' säger:
jo, jag kommer va skittjock på min student

David säger:
Aaa tjock blek och rödhårig

eeelin' säger:
vadå rödhårig

Alltid förföljda är vi. Inte lätt att va ginger


Eloise are we more than just friends?

Vågen hos farmor gjorde mig självmordsbenägen. FUUUUUUUUUUUCK


Ge mig. Lol.

What is normal?


Dagen började i slask och slutade i solsken. Vart nerstänkt av en bil imorse som var mindre kul, men vart glad i slutet av dagen när solen sken. Dagen bestod som vanligt i skolan av ingenting, chilligaste skolan jag vet tror jag. Eller just nu skriver jag en uppsats som skulle va inne för ett tag sen.

Juste! Min mormor vann auktionen om min skidjacka jag ville ha. Den kommer på posten alledels snart. Längtar till den 7 Mars då skidresan sker!

Spending all my days with you




Lille gnossaffis kom och joinade när jag låg död i soffan. Dock var det väldigt behagligt, jag gillar att ha tyngd mot ryggen. Denna tyngd väger 7,5 kilo!

I'm an agent of chaos

Jag har hittat mig en skidjacka på Tradera som jag är sugen på. Jag behöver en till skidresan den 7 Mars. Jag har en tråkig grå hemma som är , jaa tråkig. Den jag har hittat är hallonfärgad, skitcool. Dock jobbar jag ikväll när budgivningen slutar så jag ska be min kära Mormor som är Tradera-expert att buda åt mig. Hoppas den blir min!

Love and other drugs


Hemma från bion nu. Den var helt okej tycker jag. Jake var med, men jag har insett att han är för snygg för min smak. Han är ju sådär självklart snygg, och det är ju inge kul? Han var vackrare i Brokeback Mountain, ung, söt och kär i världens vackraste. Kan inte Heath komma tillbaka så de kan bli tillsammans? Fanns inget finare par än de två, vet att de vart kära med. Sitter och sngelar lite på melodifestivalen, har blivit ganska trött på skiten. Förut var jag så insatt att jag grät när Måns Zelmerlöw gick vidare. Av ilska alltså. Vad resten av kvällen bjuder på får jag se helt enkelt. Imorgon blir det jobb hela dagen, är otaggad som tusen.

Create yourself


Drar på bio nu med Idahoe och Bexkex. Vi ska se en smörig kärleksfilm, men sånt kan vara ganska så nice ibland. Jake är ju med så den kommer va bra oavsett handling!
Kom på att man behöver inte alls klistra fast lösgonfransar för att va snygg, det räcker att måla dit dem.

Så sant så

Hej karma det var länge sen. Welcome back old friend!

Just me and my boyfriend

Kvällen har varit segis, har varit mycket trött och legat med mitt gostäcke i soffan och kollat på tre matprogram med mamsen. Snacka om att man vart hungrig och småsugen. Varför är jag trött? Jag har ingen anledning till det, har varit en lugn dag. Lille gos Affe kom i alla fall och snuffsade med mig lite. I morgon blir det alla fall en pluggdag.


Do I really look like a guy with a plan?



Igår var jag och simmade med Ida på Sydpoolen, vart inte så många längder för att det var träning i stora poolen. Men det var jobbigt ändå. Sedan mötte jag Grisen och vi halkade hem till mig. Dagen började med en nice sovmorgon och sedan tog jag buss och tåg upp till Nacka där jag mötte Frida, Jytte och Joanna. Vi interjuvade en vältränad kille på ett gym om dieter. Det var ett roligt och intressant uppdrag. Vi tog en fika efteråt. Dagen var kort och bra. Nu har jag vilat lite, har vart trött hela dagen lång. Och nu ska jag nog ta tag i den försenade uppsatsen...


A little fight in you, I like that

Sitter på Tidningslektionen och är riktigt trött. Har helt ändrat mitt dygn den senaste tiden. Förut gick jag alltid och la mig klockan 11, nu har jag börjat bli trött klockan 1. Det är inte så bra. Det var alla fall hyffsat varmt idag, vilket gjorde mig glad. Kommer ihåg hur underbart vädret var när Frida tog den här bilden på mig. Det som är så mysigt med våren är att alla i klassen ligger ute på bänkarna tillsammans och solar. Längtar till solen. Har börjat fundera på en tatuering jag ska göra. Är ganska så säker på vilken quote jag ska ha, men inte helt säker med typsnittet. Ska alla fall fundera ett bra tag innan jag verkställer.


RSS 2.0