FML

I'm so bored I could die. SPLAT

Uti vår hage där växa blå bär


Har åkt på en riktig sommarsjuka. Började i fredags på krogen med huvudvärk och halsont. Allt sög. Sen nästa dag var det feber och elände. Höll på att svimma på jobbet, blev inget jobb idag i alla fall och inget imorn heller troligen. Vettefan vad det är jag åkt på, har hållt i sig sen Spanien alla fall. Bläblä, inge kul alls. Idag har jag bara vart hemma. Gick till affären och var nära att svimma. Bakade piroger när jag väl kom hem. Mumsiga blev dem alla fall.

Back to the 80s

 I helgen var jag i örebro, då min kusin Ellinor hade 18-årsfest. Det var trevligt att träffa lite nytt folk för en gångs skull, men också lite scary. På fredagen gick vi först på stan lite, sen gick vi på Olearys och avnjöt Emelies personalrabatt. Hittade en ny favvodrink, White Russian. Sedan gick vi på bio och såg Harry Potter filmen. Den bästa av dem alla tycker jag, spännade och händelserik. 
Vart uppringd förut om ett jobb jag sökt och ska på intervju på torsdag. Läskigt, men hoppas jag får det. Är desperat efter jobb nu när det inte blir plugg. Idag ska jag och Jon troligtvis på bio och se Baksmällan II. Blir vår första bio tillsamans, vi är så galna nu förtiden. Gör massa nytt, middag, bio. VAD HÄNDER HÄRNÄST?
 
Våra galna outfits beror på 80-talstema på festen. Skippade dock kjolen när jag insåg att ingen annan klätt ut sig typ. Fucking bönder.

Edge of glory

Mamma hjälpte precis mig att söka ännu ett jobb, nu när det inte blir plugg. Duktiga oss! Söt Affiiii.

Skärgårdsmys











Jag har varit i min stuga i några dagar i det fina vädret. Hade Elvira och mina kusiner med mig med. Vi badade och solade, åkte ut med båten och gjorde ett försök till att fiska men slutade med bad från båten istället. Åkte i en liten gummibåt bakifrån i ca 2 knop med. Sedan rengjorde vi taket och promenixade. Hittade massa smultron med. MUMS. Älskar att vara ute i skärgården och mysa. Blir nog fler gånger i sommar med.


I don't wanna miss a thing


Jag kom, vi sågs, vi sa hejdå.
Så känns det. Kom nyss hem från Barcelona och då åker han upp till Norrland till stugan. Tråkigt tråkigt det tycker jag. Jag ville hitta på massa den här veckan, typ Kolmården :) undra vem som skulle va gladast där av oss två må tro. Men eftersom det är anusväder finns det inte mycket att göra. Ber att det är fint väder nästa vecka, då är jag ledig 4 dagar alla fall. Yay!
Snart ska jag ta bussen meed Vira till våran stuga. Hopppaass att vädret är hyffsat alla fall... Tar med några dvds just in case. Så nu blir det inte så mycket blogg under några dagar. Hejhej.

The saturday in pics





Lördagen i bilder!
What can I say, jag gillar att soffa i Jespers soffa. Och folk gillar uppenabrligen att ta bilder på mig då. Vaknade av en fin känsla med. Efter det gick vi hem, jag André och Jonathan. Jag kanske inte kör med en särskilt glamurös livstil, men den är jävligt kul alla fall!  

Bad dreams

Vaknade idag från en vidrig mardröm. Det var en sådan där dröm som man i början vet att det är en dröm, men sedan när det blir för verkligt börjar man tro på den. Det är sjukt hur ens hjärna kan skapa något själv som gör att man börjar må som skit.

Inside out

Nu ska jag iväg på finmiddag med Jonathan på resturang Rhodos i Nykvarn. Blir vår första dinner out tillsammans efter 8 månader som vi fyllde igår. Bakis och härlig är man ju idag med.

We might not get tomorrow

Nu väntar jag på André och Jon som ska hämta mig och sen drar vi till Andy, sen får vi se vad kvällen tar oss. Har taggat med att kolla på Pochahontas som har gått på Disneychannel. LOVE IT <3


Har på en annan blus jag köpte i Barca. Söta körsbär på den.

GO BANANAS

Jag vet inte vad det är med den här nya banantrenden de kör med i butikerna, men I like it! Köpte mig en egen i Barcelona. Gult är snyggt om man är lite brun tkr jag, men det lär man ju inet va så länge med tanke på detta skitväder. Kommer va piss hela min julisemester. Och jag som tänkte såhär: Jag tar semester hela juli för då är det bäst väder. Yeah right. Fyfan vad dåligt.


Bloppis?

Igår insåg jag hur mycket kläder jag verkligen har, och det är såna kläder jag tycker om och som är fina, men som jag aldrig använder. Så därför funderar jag på att anordna en bloppis på bloggen. Men undra om det funkar. Ska fundera på det i alla fall. Måste bli av med lite...

It's all part of the plan

Shit det var ett tag sen. Ett jävla tag sen. Har inte orkat gå in på datan på ett tag för känner att jag inte haft något ärende till den. Men nu har jag ju det. Idag har jag sökt 5 jobn. Jag har skrivit 5 olika personliga brev. Nu är det på allvar. Galet. Så jag tänkte eftersom att jag måste va inne och kolla mailen nu varje dag med tanke på alla jobb så whata hell, då kan jag ju lika gärna börja blogga också. Plus att pappa fixad världens dataskärm och ett asnice tangentbord till mig vilket gör det roligare att sitta vid datan.

Jag tycker att jag har vart duktig idag. Tagit tag i framtiden. Mamma och pappa frågar hela tiden om högskolan. Men jag känner att jag orkar verkligen inte tänka på den. Har vart skoltrött i 5 år. Plus att jag haft ett halvår extra av stress än alla andra då jag gick skola i USA med betyg... Så jag tycker jag förtjänar ett sabbatsår. Jobba, tjäna pengar, resa. Jag vill resa till USA, Australien eller England kanske. Men inte sätta mig i skolbänken om en månad. Fyfan. Imorn vill jag hitta på något roligt i alla fall. Får se vad det blir. Pöss.


"Everybody looses their minds"

RSS 2.0