Make up or break up

Hej snuttisar. Idag var det en kort dag i skolan med endast en lektion. Gick på stan efter skolan. Hittade en ny studentklänning som är underbart fin och den spöade min gulliga som hängde hemma. Så jag köpte den. Väl hemma sov jag i soffan ett tag. Sedan insåg jag att det var sista dagen att lämna tillbaka den gamla klänningen så det var bara att åka tillbaka till stan. Tur jag hade var Ida i stan och liftade med henne hem, sötis hon är!

Sedan har jag övningskört, gick bra tycker jag! Imorgon ska det firas att Andy tagit studenten. Ska bli mysigt!


Min egna tidning











Min tidning jag kämpat med i flera veckor gjord i Indesign.


För att va själlös är jag väldigt känslosam


I'm like a dog chasing cars


En bild på en sliten och trött tjej som togs i morse, som har varit i skolan 8.20 varje dag denna veckan, även fast jag haft sovmorgon och vart ledig. Allt för den förbaskade tidningen, men i morsen lämnade jag in den. Får jag inte MVG börjar jag grina tror jag. Måste även skriva en analys om en skitsvår text i engelskan för att få ett MVG. Den känns tokjobbig, men efter den är allt skolarbete över.

Idag var det roddtävlign i maren. Vi vann inte men vi hade skitkul ändå. Efter skolan följde Jonathan med mig hem, allt var bra. Fin kille de där
Imorgon ska jag jobba från 9-14. Wie.

Finally

André säger:
du är värsta smart elin
skarp brud

Äntligen har någon fattat...

Then we wouldn't be here

Jag sitter just nu och skriver min ledare till min tidning som har deadline imorgon!!! Jag har köttat så mycket tidning de senaste dagarna så att hjärnan är helt mosig. Har varit kaos idag och knappt kunnat få ut orden rätt ur mun. Men som sagt, imorn är det över och jag kunde inte va gladare än någonsin. Men jag är också väldigt nöjd med den och det har varit roligt att jobba med den. Hade även italienska prov idag, provet som avgör kursen typ. Jag tycker det gick skitbra, men man vet ju aldrig med språk, kan ju gå rent åt helvette. I helgen ska mamma och pappa till landet, skulle va mys att hänka men jag jobbar hela helgen. Kanske blivit första doppet då? Jag håller även just nu på att planerar min bonde-oufit tills imorgon då vi ska ro i maren! Ska bli skitkul tycker jag.


P.S. Jag är kär

4 ocean colors




Fick med mig 4 nya nagellack med mig hem. Snyggelisnygga. Fick även med mig lite småkraffs som en tröja, ett linne, ögornfransböjare, franslim, fransar, ring, örhängen. Fick fnatt på stan helt enkelt.

Red dot


Idag har jag på mig min nya fina blus som jag hittade på en spontanloppis i Nykvarn. Man hittar alltid det finaste där man minst anar det. Köpte det av en söt tant i pensionärsföreningen. Hittade till och med 3 st! En randig sen en svartprickig. Älskar blusar med inga armar, sjukt fint.

I just do things

Har återigen dilemma med att en gubbe ska komma hem och kolla på vårt badrum. Vårt handfat är sönder. Mamma vill att jag ska va hemma då för sist fick ju Affe ett utbrott på gubbarna och låg och vråla i vardagsrummet. Hatar att planera mitt liv efter någon random gubbe.

The pressure's on, believe it

Jag sitter och funderar och knåpar på vad och hur jag ska få ihop min tidning på 12 sidor, har med allt man ska ha med den men den fyller ändå inte upp. Jobbigt jobbigt. Imorgon ska jag i alla fall sitta kvar och arbeta med den eftersom jag börjar jobbet kl 5. Nu måste jag bli klar med krönikan. Damn

I'm a little drunk and I need you now

Grillkväll igår på Hökan. Vi var där till 10 sen tog det väl en timme att ta sig hem till mig. Efterfest med Jon, André och Andy. Rolig och en blöt kväll!


<3

New mill grill



Nu blir det ut i det fina vädret och grilla med massa gosisar. Tror det blir en heltrevlig kväll. Hoppas på värme. CIAO

Mirakel


Imorgon blir det grillning ut i den fria i Nykvarn med massa finisar. Jag tror det kan bli en fördjävla kväll alltså. TAGGAD

I know why they call him The Joker


Har precis kommit hem från en promenix med min babe. Han satt på tröjan. Mamma var med som sälskap. Nu ska jag äta jordgubbar

Cherry cum



Har doppat mitt hår i körbärssås idag. Jag tycker det vart fint. Vart nöjd med det. Flera färger? Javisst!

I trappen, i hissen, i hallen, jag faller


Snyggt hår. Försöker mig påt imorn. WILD AND CRAZY FUCK YAO

Outfit



Studentoutfitten kirrad!
Klänning från VILA. Köpte en inte så speciell klänning,  var inte så noga med hur den skulle se ut. Kan i alla fall använda den fler än bara 1 gång. Jonathan var smakråd så har ni klagomål får ni vända er till han.
Skorna har jag köpt från Nelly.com för 200 spänn.

Hello world I'm your wild girl

Har gått ner 1½ kilo efter kryssningen. WOHO. Det lönar sig att va så nervös att man inte kan äta

King Henke


Hittade min prins på jobbet. Kändes som han glodde hela tiden på mig, önsketänkande? Nej. Kände hur han stirrade och våra ögon möttes hela tiden. Ska make a move nästa gång jag jobbar.

Björn Axén visning









Nu är jag hemma igen efter en kryssning med mycket hårt arbete. Började på Wellas Hårstudio där vi blev sminkade och håret blev fixat. Sedan fick vi prova kläderna vi skulle ha till visningen. Självklart lyckas jag få de högsta stilettklackarna. Jag går aldrig i klackar och är inte särsklit bra på det, hade hoppast att vi skulle få låga. Vid 3 kom en buss och hämtade oss och skjutsa oss till båten. Direkt när vi kom fram bättrades sminket och håret på och sedan fick vi öva lite på catwalken. Jag skakade som ett löv för jag var sjukt nervös, var den enda som inte gått visning förr. Sedan vare på med klackarna och de 4 visningarna skulle börja för det var 1200 frisörer som skulle se oss. Efter 5 timmar i klackar var man ganska mör. Vi fick middag sen gick vi runt lite på båten och gick och la oss vid 1.

 Vid 6 skulle vi upp igen. Våra mobiler ställde om sig till finsk tid så tvi gick upp en timme för tidigt också så vi sov i några soffor medans vi väntade. Sen vart vi sminkade igen och sedan var det visning igen för att visa hur vi gjort frisyrerna. Fick sitta i 45 min inför 200 pers och bli fixad. Vid 3 var arbetsdagen slut och då vart det lite Tax Free. Köpte lite godis och smink. Fick en goodie bag med volymshampo, balsam, spray och vax från Sebastian. Sedan tog vi Taxi till Björn Axéns studio där vi fick produkter för ca 1000 och sedan presentkort på salong för 1000 kr. Värd helg!

Här är alla bilder jag har men lär få fler sen

Half a year


Idag har vi hängt ihop i 6 månader. Grymt

101116

This ship can't sink! Oh I assure you, she can

Insåg precis att det blir min första resa till ett "annat land", visserligen går båten nog bara till finland/åbo (vad vet jag). Har aldrig rest någonstans utan mamma, Vira eller Ida. Är lite nervös med tanke på den lilla info jag fått. Har fått veta att det är visning på Björn Axén på en båt som går klockan 6, att jag ska ha beiga underkläder, och att jag ska va i Stockholm klockan 8. Vad jag ska göra i land 10 timmar innan har jag ingen aning om. Blir npg mycket väntan. Hoppas jag hittar någon vän att socialisera mig med och hoppas jag inte får dela hytt ensam. Då kommer jag bara ligga vaken hela natten och vänta på att vatten ska börja strömma in. Jag frågade mamma om hon trodde det fanns flytvästar på rummet och om de hade högtalare i hyttarna som väcker en om man sover. Flytvästar hade dem inte, det är ju dålig det. Övervägde att svänga förbi landet nu på morgonen och plocka en. Varmt i vattnet ska det ju vara i alla fall så det känns ju tryggt, simma är jag ju ganska bra på med. Inte ska det storma heller. Nämnde jag att jag är båträdd?

Nåväl. På återseende. Kommer hem måndag kväll. Får se om jag är en ny människa då. Ciao


Förlåt


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Solo

Att inte bry sig är en befriande känsla

I'm a student

Sitter inne på Nelly.com och letar studentklänning i sista sekund. Jag har inte orkar ta tag i det, för ärligt så spelar det faktiskt inte så stor roll vad jag har för klänning på mig så länge den bara är vit. Har hitat en väldigt enkel med mönster i ryggen för 300 kr. Ska nog diskutera med mammi idag om vilken det blir.

What do you believe in?



David och jag tog en Picknick på IP i solen. Myselimys! Käkades brownies och drack saft. YEAH

Satisfaction

Slutade kl 11 idag, solen skiner och jag vill ut i solen, men alla är i skolan. Böööhhhhh

I won't kill you, because you are just too much fun


Avnjuter att glas Rosé så här på tisdagskvällen!



Driver det är vinbärsaft. Ska renskriva min redovisning imorgon som kommer reta gallfeber på alla. Mest André tror jag.

Golden


If I lay here
If I just lay here
Would you lay with me and just forget the world?

No, I kill the bus driver

Bra dag idag.

1. Det var supervarmt, körde sommarklänning och hela köret. Satt och solade utanför skolan och vart riktigt krämig! Woho.

2. Har äntligen kommit igång på riktigt med min tidning, känns som den kan bli riktigt bra.

3. Kollade på Inception på engelskan.

4. Fick ett telefonsamtal som gjorde mig glader, hoppas det blir som planerat!

5. Slutar halv 11 imorgon, najsnajs!


Lyrics


I've learned love is like a brick, you can Build a house or sink a dead body

Judas, Lady Gaga

There's nothing else I can say

Not to self: Sätt dig inte i situationer du inte kan/vågar ta dig ur.

The dark knight rises


Äntligen har de releasat den på IMDB! Längtar längtar. Tycker också att det är coolt att Nolan använder sig av många från Inception. Särsklit coolt att han tagit med Joseph Gordon Levitt, min nya favvo som är identisk med Heathan (spelade även med honom i 10 things I hate about you). Dock är hans roll i nya Batman inte klar än, men jag hoppas inte att han är tänkt för Jokern, för det tror jag ingen kan göra så bra som Ledger. Det tycker jag är ohedrande mot han. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR till premniären!!!


Pack of pericide



Nu äre dags! Andrés coola band Pack of Pericide har spelning ikväll på UB! Som vi väntat. De är med i en tävling så heja heja!! Sitter med en Rosa Pantern nu, mumsy. Har mina favvofransar på mig, fan så fina de är...

True friends stay forever

E: Det första jag tänkte när du gick förbi var hur oerhört fet du blivit :S
D :Säger du som satt inne och käka pizza och kebab fettojävlakebabpizzahora
E: Men jag e smal ändå?
D: I så fall äre bara du som tror de :S
E: Jag vet att jag är de
D: Fet ja? Skönt att jag slapp säga det


Excuse me officer, there seems to be a fire



Skiva igår, den var kul! Tiden gick förjävla snabbt, kan det bero på alkoholen? Jag skallade en typ på dansgolvet, yeap sån är jag. Vart några mumsiga rosa pantern såklart. Skjuts fick man av Simpan hem, den pärlan. Jag har missat första lektionen för var tvungen att sova lite extra och duscha ut den hemska färgen i mitt hår. Nilott för mig var ju att ingen såg att jag sprayat håret där inne... Jag var utklädd till ELD btw. Men seriöst, fanns ju inget annat, emo, ekorre, elefant det är inget för mig!

A little fight in you, I like that

Besviken, jävligt trött på den känslan. Hejdå


RSS 2.0