Hard work work


Sitter hemma på min "lunchrast" nu och har precis käkat. Snart ska jag get back out there till en annan skola och jobba till klockan 5. Jag började klockan 7 imorse. Jag föredrar faktiskt att börja 7 än 8 för då får man frukost i skolan hihi. Jag är så girig efter jobb just nu, så fort chefen ringer tackar jag ja direkt. Kanske är f´ör jobbet är så roligt så det är lättförtjänta pengar med. Efter jobbet ska jag till stan med Idahoe och hon ska köpa lite för Halloween. Jag kaaanske ska köpa en klänning. Men bara kanske. Snart är det lördag med! Tagga.

FML

Har haft den absolut värsta dagen i mitt arbetsliv idag. Typ. Det var fan mer soft att mocka 15 boxar med hästskit som 13-åring. Behöver bara stå ut veckan ut med jobb till klockan 11, så jäkla soft. På torsdag ska jag nog till stan med Ida och sen på fredag hem till Vira.


Det irriterar mig att man är typ snyggare när man är bakis och har gårdagsen smink än när man vaknar pigg och utvilad och sminakr sig då. It's a funny world we live in

My Pumpkins







Idag pysslade Jonathan och jag lite inför Halloween som kommer i helgen. Jon ritade (såklart, forna bildeleven) och jag hjälpte till att kröpa ur och kniva ut the face. Jävlar vad cool den blev tycker vi. Den ser riktigt läskig ut tihi.

Love of my life


Seriöst. Är bitter som fa-an.

The joke is on you


All right. So, listen. Why don't you give me a call when you want to start taking things a little more seriously? Here's my card.


I'm going to be a dick to your son


Min fina valross jag gjorde idag. Älskar när barnen sitter och pysslar för då får jag också göra det, awkward att sitta helt ensam och göra det. Hängde dock inte med och kröp på golvet... Men när någon frågade hur en valross lät och jag härma fick jag konstiga blickar.
Imorgon ska jag jobba 7:30-16:30, halleluja!

If you're going to San Francisco

     
Idag har jag jobbat 10 timmar, yes 10 timmar. Från 7-17. Plus att jag har världens förkylning med slemhosta, snorrinn och ont i halsen. I natt vaknade jag och mådde hur dåligt som helst, men behövdes verkligen på jobbet idag. Satt vissa stunder och bara blundade när barnen lekte. Imorgon jobbar jag 8-16:30 med samma barn, skönt det alla fall. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och slappa och käka gott. Är värd det. Som fan.

Halloween

Jag har verkligen fått Halloween på hjärnan och jag har redan bestämt vad jag ska va. Grejen var att jag ville jättegärna va två saker så det var lite tråkigt att behöva välja. Men sen så nyss såg jag att 550 anordnar Halloweenfest på fredagen och Stanleys på lördagen, så då kan man gå på båda! Jättekul tycker jag.


En bitter liten söt bäver


Har tydligen blivit många sömnlösa nätter för Jonathan, men jag sover så gott så ♥

Make up @ Cinderella

När vi var inne på Taxfreen idag spanade mormor in två Make-up artister som sminkade dem som ville. En pro-gratis sminkning är väl aldrig fel tänkte hon, så hon fick sitta i stolen och jag tittade på. Då kom min moster Helena och sa "Den här lilla tjejen vill också bli sminkad. Var inte rädd för att kladda på nu!"
Så då vart jag sminkad mitt i affären. Det kladdades på väldigt mycket foundation, som jag aldrig använder men det skulle visst bli en fin lyster. Och det blev det. Jag tycker det var snyggt alla fall. Gillar dock inte att bli sminkad, gillar inte händer i mitt face.


Klassiskt sotade ögon

SER NI LYSTERN ELLER??!!

Victoria's Secret




Laddar inför USA och kollar på Victoria's Secret (som också skeppar till Sverige) vad jag ska handla. Försöker rensa min underklädslåda så ofta det går och nu känner jag verkligen att det behövs en uppfräshcning. Vickys har ju en bra deal, 5 för 25$ vilket är ca 170 kr, vilket inte allsär så dyrt som man tror att denna affär är.
Jag ska också spana in en ny rosa hoodie eftersom min gamla därifrån har blivit några år. Ett par mjukbyxor ska jag också ha, och gråa är snyggast tycker jag, men jag gillar att dessa är lite upp-piffade med detaljer. 

3 VECKOR TILL USA

Pray the lord my soul to keep

Kom nyss hem från kryssning med när och kära. Jag är inte direkt ett fan av kryssningar, och efter denna har jag insett vad det är för folk som oftast åker på kryssningar: Patetiska människor. Inte för att de jag åkte med var det, för sällskapet var underbart men resten av skeppet ville jag spy på. Folk tar sig friheten att ragga på en, kyssa en och bete sig allmänt otrevligt. Men vi käkade gott vi i familjen och snackade skit som vi flickor gör. Jag köpte i alla fall en ny mascara, hudkrämer, vin och lite godis så jag är nöjd!


Nya Lancome! Kostar över 200 kr men är värd det, för det finns ingen annan mascara som är så bra.


I got the moves like Jagger


Idag gick jag upp vid 10 och david kom hem till mig. Kort efter kom Jon också och berätta om sitt nya jobb! Vi käka scones och sen åkte jag och David till stan. När vi kom hem bar det av till skogen för svampplock. Vi hittade massor. Så mycket att det till slut inte vart kul. Jag gillar spänningen!
Imorn blir det i alla fall jobb 7-16

Baby love yourself today


Idag jobbade jag med lekis och fritids igen och måste säga att jag verkligen trivs. Jobbet är chill, man är omtyckt och samtidigt händer det saker hela tiden så tiden går fort. Framtida jobb kanske? Vet man aldrig men skulle absolut kunna fundera på det. Imorgon ska jag ta varma kläder för då blir det skogen, yay... Hoppas på varmt väder. Jobb hela veckan utom torsdag blir det dessutom. Började 7 idag så det vart frukost med barnen så var riktig trött nyss och tog powernap i soffan.

BTW såg jag premiären av nya 2½ men och jag gillade det faktiskt. Ashton levererade (som vanligt).


If you are good at something, never do it for free

Bara sådär vart jag på heltid en arbetande kvinna. Idag har jag jobbat på förskolan 8-17. Det var roligt och tiden gick snabbt.

Tis: 7:00-15:30
Ons: 8.30-16:30
Tors: Intervju
Fre: 7:00-16:00

Vart helt plötsligt en busy vecka med jobb!. Men jag behöver pengarna så jag tackar och tar emot.

Turinge marknad

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå 12 för då ska Ida och jag gå på marknaden. David brukar alltig gå med oss men han valde ju att flytta till Halland... Igår var vi ute på krogen det vanliga gänget. Jag kände mig inte så dricksugen som vanligt. Med mig äre så att om jag har druckit mycket en hel kväll så man är kalas, då brukar det ta flera veckor för mig att kunna dricka igen. Så igår vart det ganska nyktert för mig, men jag tycker det var ganska skönt. Har inga pengar att spendera på sprit heller då jag drar tull USA om en månad och shoppar. För Jon vart det mycket dricka alla fall för han ligger i mitt rum och sover. Han kommer nog inte märkar att jag är borta.

På inköpslistan idag står i alla fall:

*Brända mandlar (!!!)
*10 Strumpor för 100 spänn. (Jag gillart, och behöver strumpor...)

Cheesy weesy


Ostpinnarna är klara! Mumsyy..

See you later aligator


Min krokodil jag gjorde på fritids idag. Igår gjorde jag en lila, men den tvinades jag ge bort...

I got 99 problems but a bitch ain't one

Idag gick jag iväg i spöregnet till jobbet och arbetade 4 tim. Det var ganska lugnt idag, vilekt alltid är lite tråkigt. Nu håller jag på och gör ostpinnar för vi ska äta pasta idag. Senare kommer nog Jonathan hit också.

I'm forever yours



Satt och kollade lite på Forever 21 hemsidan och kollade in lite vad jag kan hitta när jag åker tid om en månad!!! Har precis insett att jag åker till landet där alla drömmar slår in. shopping-vis alla fall. Har ett rejällt fyllt konto att handla med. Behöver massa nya kläder också. Och trosor från Victoria's Secret, har inte köpt där på evigheter.

I alla fall så diggar jag den svarta klänningen sjukt mycket! Vill hemskt gärna ha den...

Cinnamon


Idag är det Kanelbullens dag! Undrar varför man firar den. Funderar på om jag ska baka det lite senare, men jag gillar fan inte kanelbullar...Kardemumma är mycket godare tycker jag. Så vi får se om jag kanske rebellar sen och bakar nåt annat.

Goes off crazier than usual



Idag jobbade jag på Björkesta igen. Sjukt skönt jobb, bara från 8-13:30. Jobbar gänr adär fler gånger. Ett + är ju at jag bor 2 min från skolan också. Idag är det sol och fint ute så jag och Jon ska ta en tripp till stan.Han vill handla kläder, men jag måste spara och plånboken är i bilen så det är väl lika bra så har jag ingen anledning att handla.

Chilly willy

Usch nu börjar jag verkligen känna av hösten. Blir alltid så frusen då. Idag har jag frusit hela dagen i skolan trots jeans och en tjock collegetröja. Blir ofta gos i soffan med mysfilten som är som lammull. Mitt underhudsfett är verkligen anus, men det är väl sådant man får offra när man skippar proteinet. När andra går i koftor på krogen springer jag runt med vinterjackan.


Blir många såna hära stunder, men hey vad ska man göra om man fryser ihjäl. Tur man har en svettig kille att gnossa in sig i. Nej men nu hittar jag på, det är ju jag som är svettig, kallas ju för svett-elin.


It's what you do

Idag vart jag inringd som vikarie klockan 7! Jag hade en helt okej första dag och ska dit imorgon igen. Hoppas på att jag är lite piggare imorgon. Men vikarie är rätt nice, många raster, inte tungt arbete och underhållande. Får se hur mycket jag får jobba denna vecka. När jag kom hem var Jonathan kvar hos mig och vi hängde lite, eftersom jag slutade klockan 2. Är trött som ett as. Naptime soon.

RSS 2.0