Klantarsle

Har verkligen fått mitt straff att jag tappade mobilen på bussen. Har varit mobillös i en vecka, men låste upp den igår, men det tog tydligen 12 tim att göra. Det gjorde att jag missade samtal från vikarieförmedlingen igår, vilket gjorde att jag missade jobb idag. Fan vad irriterande. Men försöker tänka everything happens for a reason. Var säkert en skitjobbig klass jag skulle ha idag eller nåt...
Sista gången jag tappar mobben alla fall.

Håll i mig och släpp aldrig taget





Jag har en förmåga att se ut som en hund på vissa bilder. Varför vet jag inte, men jag tycker ajg gör hundlikande ansiktsuttryck. Har fått kommenaterar av andra också. Although kommer man ju ganska långt i livet med puppy eyes

Fake it 'til you make it


Insåg vilken fake jag var idag. Fakeskinnjacka, fakeskinnbyxor, fakeskinnskor och fakefårskinnväst. Men jag gillar fake. Jag tycker inte som vissa att om man har fakepäls på sig att man ändå stöder pälsindustrin med att ha kopior, för om jag inte har äkta päls och skinn bojkottar jag ju industrin, alltså stöder den inte. Fake är billigare och luktar bättre också. Fake it 'til you make it liksom. Mer fake åt folket!

Fury

Idag var jag på stan med Paula och fixade lite saker. Jag fick mitt simkort till mobilen så ikväll funkar den, yay. Men har vart ganska skönt utan mobben också. Jag köpte lite strumpbyxor och sådant och sedan gick vi och fikade. Hittade en asgosig mössa också på barnavdelningen på Stadium. Hoppas på rysskyla i vinter så kan jag använda den! Bestämdes även att jag ska på fotbollsmatch på söndag. Noel som har hemmamatch så det ska bli skitkul. Älskar att kolla fotboll. 


Mysmössan från Stadium. Älskling fick va med på ett hörn också.

Visst är det fel av mig


Ville visa en bild på min underbara jacka från ellos. Är verkligen nöjd med den. Hittade ju en jacka i Stockholm som typ var på halva priset och satt helt perfekt och var asvarm, MEN den var gjord av dun och hade en rävpäls på kragen, och detta är ju jag lite emot. Visst hade det varit underbart att ha den jackan och hade säkert vart varmare och snyggare med den, men är hellre ful och kall än att gå runt med dåligt samvete 24/7. ANIMAL POWER FOREEVVEEEER. Lol.

Fucking mistakes

Ibland blir man riktigt jäkla förbannad på sig själv och ångrar sig som fan. Detta handlar då om en kjol. Jag köpte kjolen i 9:an skulle jag tro. Det var en typisk skoluniform-kjol. Svart, med veck och en liten rosett. Vid varje garderobsrensing höll jag alltid upp kjolen och tänkte "Nä nu slänger jag skiten", just var den var jobbig att hänga upp och svår att matcha utan att man såg barnslig eller horig ut. Men varje gång behöll jag kjolen och tänkte "Nej dey kommer säkert vara någon gång i framtiden då jag vill ha kjolen. Men till sist vid en garderobsrensning slängde jag den.
Och nu vill jag ha den. För nu har jag insett hur man kan matcha den. Är inte det så typiskt?


Ungefär en sån här kjol, fast i mocka typ och med en rosett.

Marabella


Tomma ord vill jag bara slänga tillbaka


Everybody screamed, when I kissed the teacher

Då var man officiellt vikarie för låg-och mellan stadie + fritids! Är taggad faktiskt, och glad att man äntligen får börja jobba.


Måste skaffa glasögon så barnen tar mig seriöst

Bounce back up

Börjar bli lite smådeppig på att bara vara hemma och inte ha någon inkomst. Har varit van med sen jag var 15 att alltid ha ett jobb och pengar och har ofta kunnat köpa det jag vill ha själv. Thats no longer the case. Men fick ett litet upplyft nu när jag idag fick mitt intyg av polisen där det står att jag inte är någon dömd pedofil, vilket gör att jag kan få arbeta som vikarie. Kommer troligtvis kunna få komma på intervju denna vecka och i bästa fall kanske jag får börja jobba nästa vecka. Yay! Är glad att få komma ut och göra något.

Snuffle


Åååh! Gosig och bäst

Jag är en liten kanin, liten fast ovanligt fin


Min nya älskade mössa från H&M. Gillar ju kaniner så tänkte "Whata hell" + att öronen är jättegosiga att ta på

Turtle neck



Jacka: Nordstroms
Skinnkjol: H&M
Polotröja: Cubus
Knästrumpor: Claire´s

Love is not a maybe thing


Idag ser det ut som en mysig höstdag ute. Får se hur kallt det är nere på stan som jag ska bege mig till och möta Virisen. Igår var jag hos David och kollade på Harry Potter III. Fan, har blivit en Harry P nörd. Gillar alla filmerna. Har sökt ett skitkul jobb idag i Gamla stan som jag veeeekligen vill ha. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA. Det är heltid också.


NAJS

Nu tar jag med popcorn och drar på movienight med David! Mys

Fashion lashes



Sitter och är lite småtaggad på utågång i helgen med massa fina. Funderar på vilka fransar det blir. Är sugen på dessa, som jag hade på studentskivan. Riktigt snygga tycker jaaag.

Love it


Åh åh åh. Fina klänningar från H&M som jag vill ha. Den ena är billig och den andra är smått dyr. Och jag vill ha båda. Och jag är fattig och utan jobb. På första gången sen jag va 14 år. FUCK. Köper nog båda alla fall med Vira imorn.


The fall


Nu känner man verkligen att det är höst ute. Men sjukt hur snabbt det gått! För två veckor sedan var jag i stugan och solade och badade, och nu helt plötsligt kan man inte ens gå i strumpbyxor utan att frysa häcken av sig. Glad att min vinterjacka kommer ASAP för den lär man ju behöva börja använda nu. Fast jag tycker ändå hösten är mysig. Dock är hösten mest mysig när man är kär med, annars kan den lätt va grå och sugig. Vilken tur jag har då! Btw så var jag på stan med Vira idag och hämtade lite framkallade bilder och köpte lite stuff. Det var mys. Tycker dock Södertäljes caféutbud är mindre mys, finns ingenstans där man kan krypa ner i en gosig fotölj och avnjuta en kopp te. Skamligt.

Wanna know how I got this SCARF?




Köpte mig en mysig och varm halsduk idag på Scorett. Man kan ha den på två olika sätt. Svart med vita prickar, eller vit med svarta prickar. Love it! Den har jag ikväll nu när hösten är här...

Holy Christ


Hittade en bild på min mobil tagen av hemlig man. Men HOLY crap vilken jävla morgonfrilla. Var det därför det var svårt att borsta ur.

Nailpolish

Diggar nya nagellacket från Make Up Store, JENNIFER



Jag saknar dig, jag hatar dig

Ida och jag var på bio idag och såg Jag saknar dig. Jag hade hört att skådisarna var dåliga, men trodde ändå det bra manuset skulle väga upp det. Det gjorde det inte. För dessa skådisar, och då menar jag alla skådisar i hela filmen, var helt värdelösa. Överdriver inte nu, utan hela biosalongen satt och skrattade under begravningen i filmen när det säkert var meningen att det skulle vara jättesorgligt, men det gick inte att se på grund av det dåliga skådespeleriet. Och jag tror inte man kan skylla på att vi säkert är för gamla för filmen för att den handlar om 14-åringar, och det var däför den var dålig, för att Fucking Åmål som gjordes för 13 år sedan handlar om 14-åringar också.

Blir rädd över hur dålig filmen var. Var beredd att gå ut från salongen flera gånger för det var så pinsamt. Ångrar att vi inte gick och såg Smurfar 3D. Jag var redo för att grina som fan, men det var inte ett enda ögonblick som det ens fanns en chans till tårar. Tycker synd om författarna till boken som tydligen ska vara jättefin, att deras verk blivit våldtagen. Usch. Tror min preformance i 1:an som Phocahontas på grundskolan var mer anmärkningsvärd än detta skräp.


Gold of the forrest

Idag cyklade jag och David till skolan i jakt på guld! OCh Guld hittade vi. Vi var ute ute i 2 timmar så nu är man fan trött. Jag har ett falköga för guld och vann jakten.



Denim, regn och Australien

Idag åkte jag som sagt upp till Sthlm med Joanna. Vi gick först på en mässa med företag som anordnar resor till Usa, Australien, Afrika etc. De ordnar så att man antingen kan plugga eller jobba utomlands. Jag och Joanna vart supertaggade på att dra till the land down under och plocka frukt till exempel. Gäller bara att spara pengar!


Hittade västen med fakefårskinn inuti som jag velat ha så gärna. Den ska jag ha över skinnjackan i höst. Varmt och snyggt! Skinnbyxorna hittade jag inte. Västen är från H&M


All that glitter's gold




Hittade ett skitfint glitter till ögon, naglar etc på Make Up Store. Mitt tredje glitter därifrån, denna gång var det Nova.

Dagens

Snart tar jag tåget upp till Stockholm för att träffa Tant Grön som hon kallas. Vi ska troligtvis gå på någon mässa om att bo i USA och sedan ska vi leta jobb. Heja!


Top med spetskrage, Second Hand Långkjol, H&M


Au revoir Shosanna


Sjukt snygg tjej och bra skådis. Vill också va så snygg och kunna franska

These boots are made for walking

Jag tänkte att om jag ska beställa skinnbyxor så måste jag ju ha ett par snygga boots till det. De här från Skopunkten tycker jag är snygga! Ska nog kolla in dem imorgon när jag åker till Sthlm.


Thank you jesus

Känner mig verkligen som en blessed kattägare när Alfons bestämmer sig för att spy i min säng när jag bytte lakan i förgår. Ännu bättre vart det när jag upptäckte att det runnit ner på golvet på filmer, kablar etc.

F to the u to the c to the k

Jonathan sa att min blogg är en misär, det gjorde mig illa. Tydligen ska man uppdatera varje dag... Så okey, ska väl det. Idag har jag sökt ännu ett jobb. Tycker jag är väldigt aktiv i jobbsökandet och förtjänar ett roligt och välbetalt jobb. Kollade lite på H&Ms hemsida idag och hittade massa kul.














Beställer nog idag efter att ha rådfrågat mamma lite

Hard work work

Fyfaaaaan vad jag är trött. Var ute och gick nyss och det var fan hemskt. Tänkte i mitten av promenaden: Ne nu vill inte jag gå mer. Men jag var ju ändå tvungen att gå för att komma hem... Sjuk människa.
Men har vart duktig och sökt ett jobb på 30-35 t/v och det verkar riktigt kul och ligger mitt i Stockholm. Nu ska jag hämta mitt och mammas paket från Ellos med nya lakan och vinterjackor. Sen ska jag duscha, tvätte håret ordentligt, sätta på nya lakan och sedan åka och jobba 3 timmar! Duktiga mig va.


Sunshine

Har spenderat helgen ute stugan i Skärgården. Jag åkte med mami och papi och tog med mig Jonathan och har haft den bästa helgen på länge. Vi har solat, jag spontanbadade i trosor, käkat plommon och tagit lagom vackra bilder. Sjukt bra helg med massa onyttigt käk, men värt det.





















Vad generös jag är med bilder idag! ENJOY

Blow me

Mitt äckliga kvarter har bytt alla kanaler så nu har vi fått Cartoon network iställer för MTV. Världens bottennapp. Hur fan ska det blir med Jersey Shore premiären på Söndag??? Ärligt, MTV är den kanalen jag kolalr mest på. FML

RSS 2.0