I left because you didnt' ask me to stay


You can't always get what you want

Hejhejhallå!
Har precis stigit upp ur sängen efter att ha legat och gosat. Inatt drömde jag att jag hade en bebis och livet som småbarnsförälder. Slutade med att jag och pappan bröt, classic. Idag ska jag ut till Randwick hem till en som heter Max. Jag, han och Josh ska kolla på Django och sen kommer fler folk för fest. Sen åker vi nog vidare in till stan på kvällen. Det skulle vara poolparty men eftersom det är anus väder vettefan alltså.
Hoppas på en rolig kväll alla fall!


Never a frown with Golden Brown

Kunde inte sova först klockan 4 inatt, vad fan. Vet inte varför. Men nu är klockan 9 alla fall och jag är uppe med tuppen. Brukar annars ligga och gosa till 12. Men idag ska jag surfa igen. På australia day! Vad aussie av mig. Är taggad faktiskt! Är riktigt kul men svårt, tro inte att det är simpelt för att det ser enkelt ut!


Tårka aldrig tårar utan handskar

Vad sjukt. Har inte skrivit på 1 år typ. Men här är jag. Vilka kommer se det här? Säkert ingen. Jag har legat i sängen 3 timmar nu utan att kunna sova. Jag vet inte varför. Har inte druckit kaffe så det kan inte va det. Jag tänker på så mycket. På dig. På framtiden. På mig. På varför världen är så orättvis.

Innan kollade jag på Del 2 av Torka aldrig tårar utan handskar. Otroligt vacker och fruktansvärd historia. Kanske därför jag inte kan sova. Började tänka så mycket. Se den ni som läser alla fall.

Jag har varit sugen på att blogga den senaste tiden, är rätt kul ändå och jag har rätt mycket att säga tycker jag. Får se om jag kommer fortsätta.


RSS 2.0