Weekend weekend

Det har varit en toppenheg tycker jag. I fredags roadtripa jag och Jonathan till Trosa där vi var inbokade på hotell och spa (tack pappas jobb och dad). Anyways så kom vi dit vid 4 och checka in och simmade runt lite i jacuzzin med alla 40+are. De undra nog hur vi fan hamnat där. Efter bad vart det tvårätters med vin. Var rätt nice vin faktiskt. Eftersom Jonathan jobbade hela dagen och jag är en lat mäniska somnade vi vid 12.

Dagen efter käkade vi frukostbuffé och sedan bar det av mot Södertälje där jag skulle provjobba på ett bageri, skitkul vare. Igår sen var vi ute det vanliga gänget på The Strip där jag aldrig mer vill gå. Lång kö, för mycket folk och man kan inte snacka alls. Idag packar jag för fulla muggar inför kommande flytten på lördag. 6 dagar kvar på Åshöjden.


Bild från Sibylla igår. Vacker? Ah

Everybody takes a beating sometime


Sitter och väntar spänt på att våra väskor från USA ska komma med alla våra inhandlade saker. När vi fick höra att de kanske var borttappade i Bryssel kändes shoppingresan till NY rätt waste, men nu kommer de snart som sagt.

Usa var som väntat, W O N D E R F U L. Har köpt massa bra saker och ghorde inte av med så mycket som jag trodde jag gjorde. Imorgon firas 1 år med Jonathan, woho.

Aw, sweet

New York baby, New York


Bild i Central Park, NY
Laddar inför NY på torsdag. Vill ha med mig en så tom resväska med mig som jag kan fylla med stuff så vill inte ta med mycket alls. Har hitills packat trosor... Vad mer behöver man? Har inga skor att ha på mig så blir det mina trasiga Converse. Fick slänga mina skor jag köpte i Januari för 500 spänn som jag endast använt ett 20-tal gr, för de hade spruckit och nitar trillat bort. Sjukt dåligt. Hoppas jag hittar ett par boots där snabbt.

Furry
Tre söta tröjor från Forever 21, love den sista!

Forget about the price tag


Dagen startade inte något bra alls idag. Vi upptäckte att Affe hade blivit biten jätteilla i halsen och han var jättehängig och mjauade inte. Såklart såg ju jag det värsta, men han verkar må bättre nu och har fått kokt fisk. Mamma och jag åkte och köpte fler tapeter till mitt nya rum och lite andra saker. Sedan åkte vi dit och kollade vad pappa hade åstakommit, och tapeten var assnygg! Är nöjd.
Om jag varit oklar med att jag flyttar så kan jag ju berätta att jag flyttar om några veckor, men flyttar bara ca 500 meter bort till en större lägenhet. Är exciiiiited


Baby i held yah

RIGGA Klädställning, silverfärgad Bredd: 118 cm Min. höjd: 126 cm Max. höjd: 160 cm Max. belastning: 30 kg
Åkte upp i den hemska trafiken med David idag upp till Ikea. Jag ville mest ha nåt att göra idag, men behöve även lite saker. Ville ha en klädställning till mitt så kallade "blommrum" i mitt nya rum där balkongen är. Tänkte hänga mina finkläningar där. Köpte även lite ljus, goseråttor eoch en fluffy matta. Sen köpte vi de sista tapeterna som behövdes också. Vill flytta NU!

Look who joined the party

Nu var det slut på denna lediga vecka. Hade vart nice att jobba kanske och få lite kosing, men det kanske är bra att vila upp sig lite. Har hängt med Jonte sen i onsdags och vi har bl.a kollat på The dark Knight extramaterial som var väldigt intressant och gjort pizza och sånt. Idag ska jag åka iväg med Ida och David och byta mina tapeter och sen växla pengar till USa som jag åker till på Torsdag!!! Behöver massor av saker, jeans, boots, trosor, fransar, tshirts m.m. Är galet sugen på shopping, har fastat så länge nu. Ser mest fram emot Forever 21 såklaaart.

That's adorable. Pink Hulken och Lilla My

RSS 2.0