I know that I've got issues, but you're pretty messed up too


Det var en väldigt skön dag i skolan. På filosofin diskuterade vi filmen Matrix, första gången jag vart "aktiv" på den lektionen. Efter lunch satt vi och solade hela rasten, gäller att pressa varje dag nu fram till studenten nu när det inte blir en USA resa som bygger upp brännan... Efter det kom jag äntligen igång med FN-rollspelet. Thank God. Har till och med haft mardrömmar om det. Efter skolan gick jag lite på stan och köpte lite stuff. Väl hemma gjorde jag Wok till mig och Pappsen och nu ska jag snart ut och gå med Ida.

Vill bara tillägga att ibland älskar jag verkligen vissaa delar befolkningen! BTW sa jag älskar? Menar hatar 


Loosers

Till alla haters som kommenterar min blogg: Alltså jag vet att ni bara är avundsjuka på mig för att min blogg är askänd och jag får gratisprylar hemskickade 24/7 av massa företag som vill sponsra mig. Liksom den här bitchen. Vill liksom va mig och allt, och det är väl lite gulligt men jag har tröttnat, jag vet liksom att jag är snyggare, bättre etc. Avundsjuka är så patetiskt. Personen, vem det nu är verkar ju få en kick av att skriva bithiga saker på min blogg.  Så lägg ner bara. 

Somliga går med trasiga skor

 FOTO: Desirée Hallén





Resultatet av Dessans projektarbete! Sjukt fina klänningar, och jag tycker bilderna vart väldigt fina med.


You and me could write a bad romance

Dagen var en fin dag. Sov dock inte bra alls inatt. Låg och frös och vakna hela tiden, buhu. Väl i skolan jobbade vi med datorer hela dagen. Sen tog jag Frida & Thilda långlunch och snicksnackade lite, det var roligt. Efter skolan gick jag på stan med Jonathan. Jag solade lite medans han åt hamburgare på donken. Sen köpte han en väska, ville också ha men fick hålla mig i skinnet. Efter det jobbade jag 3 timmar, ett lagom långt pass tycker jag!

Idag lärde jag mig varför svanktatuering heter Trampstamp. Bra att veta tycker jag. Tack Jonathan för att du dela med dig av din allmänbildning.

Arriverderci

Jag sitter i skolan efter min italienska lektion. Har haft muntligt prov, vilket gick ganska bra. Är lite stolt över att jag kan snacka italian. Får mig att bli sugen på att se denna underbara film.


Inglorius Basterds. GE MIG. behövs inte hör den hemma, höhö

All I want is everything


Jag sitter i min gosiga säng som har rena lakan och tinar upp! Var ute nästan naken i en timme och tog kort. Jag tror att bilderna blev bra, Desiree verkade nöjd i alla fall. Klänningarna var superfina och sat väldigt bra, men gud vad kallt det var. Stod och bytte om bakom en liten stuga precis vid vägen, så om någon åkte förbi och såg en blek ranglig naken tjej så var det jag.

Igår var jag ifall hemma hos Vira och Andrea på fest. Det var trevligt att träffa lite nytt folk som jag inte gör alltför ofta. Sedan tog jag bussen till Sinners och träffade André och Jon. Efter mycket om och men gick vi in på Sinners. Det var en helt okej kväll. Är inte bakis alls idag i allafall, vilket jag heller inte brukar bli.
Snart kommer i alla fall Jonathan hit och har bakissöndag med mig. Förutom att vi inte är bakis.


The tree is talking Merry


Nu går jag ut i skogen och tar bilder med Desiree till hennes projketarbete. Wish me luck! Hejsvejs

My heart loves you




Nu drar jag på TJEJFEST hemma hos min storasyster Vira. Det blir min första på åratal. Jag är nervös. Efter det blir det nog krogen med boysen.

He ate my heart

´


Mamma och jag har städat hela mitt rum! Så otroligt skönt. Vi rensade ut halva garderoben vilket resulterade 4 påsar med kläder, buhuhu. Mamma var så dömande så slängde massor, men det var faktiskt sjuk skönt. Nu är det bara att fylla på med nya kläder. Happy happy! Det är mycker roligare och enklare att städa när man får hjälp. Sen har jag spelat lite. Vet inte om det att man får ut sin ilska att skjuta folk eller om man bara blir mer arg. Känner mig uppstressad just nu så kanske inte då. Idag ska jag på inflyttningsfest hos min storasyster. Mamma har tjatat att jag ska fixa present. "Man ska ha med en present när man går bort till någon", svarade med "Lol det är ju min syster jag ska till".

If you hate it you have to put a ring on it




Har vart ett emotionell wreck den senaste tiden. Vad som helst har fått mig att brista: disneyfilmer, snöbollar i ansiktet, slaktade tvättbjörnar (förståligt), elektriker som skulle hälsa på, jaa ni förstår mitt problem. Inget kul alls. Men sådan är jag. Så: If you hate it you have to put a ring on it.

Idag har jag på mig ett förkläde som jag köpte på en loppis för 10 kr. NICE PRICE

Gingers do have souls


Det har allt trillat fram några fräknar när man suttit i solen på rastarna. Jag gillart! Ge mig mer.

I dance alone


Det var bättre förr. Vad är det med mig idag? Började nästan nyss grina för att det ska komma några elektriker gubbar hem till oss imorgon och fixa nåt. Jag vart upprörd för jag vill va hemma och de kan komma närsomhelst. Man kan alltså inte dusha, ligga i sängen och spela, sitta i soffan och löka, inte laga mat. För de ska fixa runt i hela jävla lägenheten. Och man vet inte om de kommer imorn eller på torsdag och de har sagt att de kan komma mellan 7-18. Fan jag får ju damp. Vill kunna va ostört i mitt hem. Har ingenstans att ta vägen lol. Allt är jobbigt.

Emo cry

Jobbigt. Jobbigt värre.


Put your gameface on


Jag har kollat klart på How I met your mother, säsonng 3 så just nu är jag sysslolös på kvällarna. Har en tvångstanke att jag måste kolla på någonting innan jag somnar. Som tur är beställde jag hem Uncharted 2 till mitt PS3 som jag kan spela! Kommer på posten närsomhelst. Längtar efter att gamea.


Introduce a little anarchy

Idag har jag jobbat hela dagen så är lite sliten. Har ont i mina stackars fötter. När jag kom hem duschade jag och tvättade mitt hår, sjukt nice med nytvättat. Dock svårt att få det snyggt. Kanske sover med ett par knutar för att rädda håret imorgon. Håller just nu på att städa och rensa mitt rum. Har alldeles för mycket skit som jag inte vill slänga men som jag absolut borde för det ligger och skräpar. Känner att mitt rum behöver växa upp. En 12-åring skulle lätt kunna bo där, men det bort en snart 19-åring där. Ska i alla fall försöka slänga så mycket som möjligt. Vill ha ett coolt rum...


Jätterosa tjej och jätterosa rum

So sick of love songs

Ibland är man riktigt rolig en lördagkväll!


Walk, walk fashion baby



Det var en grå och trist dag idag. Ingen sol. Märktes på allas humör. Vi hade fått smak på The good life. Dagen började med veckans shit-lektion: Filosofi. Lektionen som är som ett fängelse. Man sitter bara av tiden, stirrar rakt fram. Efter lunch satt Alexander och André och snackade om hur kinserna flår tvättbjörnar levande. De knäckte mig och jag började gråta. I kafeterian. Inget stoppar mig! Det är verkligen sjukt hur hemskt djur i världen blir behandlade. Mår illa när jag tänker på det.

Efter skolan lockade jag med mig Jonathan på stan, det var inte så svårt. André följde med ett tag också. Jag ville hitta Uncharted 2, eftersom jag klarat ettan men det fanns inte i affären. Jag behövde lite nya kläder också, känner att jag inte har något kul att ha på mig. Behövde lite nya toppar så det blev lite sådant. Kläder gör mig glad. Får alltid ett rus i mig och blodet pumpar för fullt. Efteråt på bussen höll jag på att somna, blir så när adrenalinet försvinner. Imorgon är det fredag med potatisbullar i skolan. JIPPI!


Inject me baby, I'm a free bitch



Dagen började med en sovmorgon och en dusch. Gillar inte dusch på morgonen, man är så frusen när man går ut sen. Sedan bar det av till skolan för att jobba med datorer hela dagen. Under dagen sjöng vi gamla godingar som var poppis när vi var barn, vi snackade om vilka som är heta i Disneyfilmerna och solade och åt godis. Jag kom fram till att lejonet Scar är hetast och Frida har en grej för Robin Hood. Mickis tyckte vi var sjuka i huvudet. Galet skönt var det alla fall att sitta och sola! Solar man varje dag lär man ju va hyffsat fräsch till studenten. Vi avgörde också vem som var snyggast med underbett, jag vann hihihi. Mina käkar är inte så smidiga så det var nog därför. Efter skolan våldgästade jag Jonathans hus. Det var trevligt. Sen övningskörde jag. Det gick skitdåligt. Efter det våldgästade Anni och David mig. Gillart!


Born this way




Videon är jättestörd och jag älskar den. Har haft låten i hjärnan hela dagen. Vill ha hennes lugg och hennes långa rosa hår. Synd bara att alla är så torra att alla skulle flippa om man drog en Lady Gaga.


I'm on the right track baby

Dagen började klockan 2 av att jag vaknade och trodde klockan var 6 (andra gången på 2 veckor). Jag fattar inte ens varför jag tror jag ska gå, upp klockan 6 för jag går aldrig upp klockan 7 annars. Jag gick upp i köket och tände lampan för det var ju kolsvart, jag tänkte helt enkelt att det var något fel på solen just idag. Glodde sen ordentligt på klockan och såg att den faktiskt var klockan 2, så det var bara att gå och sova igen.

Senare på dagen låg jag och halsov vid en data. Drömde att jag skulle köra in en kontakt i ett vägguttag men det var värsta segt. Så jag låg och tryckte på en knapp på datan flera gånger. Jag blir lite orolig faktiskt.
Jättefint väder vart det idag också! Första gången i år satt vi ute på rasten och solade. Jag inbillade mig att jag fick fräknar. Men det trodde inte André.
Efter skolan jobbade jag, cash ge mig.


Pretty woman walking down the street


Mina tankar om den äckligaste filmen i världen: Pretty Woman.

And it breaks my heart

Jag satt och zappade i mitt rum på mina ca 6 användbara kanaler. De visade Dumbo på Disney Channel och jag visste direkt att jag skulle börja lipa. Disney filmer där mammor och papper försvinner får mig att börja gråta som inget annat. Om någon skulle börja härma låt oss säga Lillefot när han ropar efter hans mamma skulle jag grina som en gris. Vilket har hänt. I klassrum & fest. Inget stoppar mig.

De mest sorgliga ögonblicken i Disneyfilmer, top 5:

1. Lejonkungen
Scenario: Simba letar efter sin pappa som har ramlat ner från en klippa. Han hittar honom under ett litet berg där han ligger. Död. Simba snyftar förgäves och säger: Pappa vi ska gå hem nu, kom. Han börjar bita och slita i sin fars öra och försöker väcka han. Mufasa rör sig inte.

2. Landet för länge sen
Scenario: Det har varit en jordbävning. Lillefot har kommit ifrån sin mamma. Han hittar henne sedan där hon ligger skadad på en klippa. Han säger åter och åter: Mamma res dig, kom vi ska gå. Men hon är för skadad. Lite senare i filmen tror sig Lillefot se sin mor, men det är bara hennes skugga. Men han ropar förtivlat och förgäves MAMMA, MAMMA, MAMMA

3. Micke & Molle
Scenario: Micke har bott hos den söta hela sitt liv typ. Men när han blir stor blir han ett problem och psykogrannen tvingar tanten att lämna bort honom. Micke tror att han och tanten ska på en utflykt i skogen. Men när hon sätter ner han vid ett träd och kramar han förstår han att så inte är fallet. Hon kör iväg med sin bil och lämnar han i skogen i regnet

4. Dumbo
Scenario: Dumbos mamma har blivit instängd i en liten vagn där det står "Mad elephant". Hon vart instängd för att hon vart galen för massa barn retade Dumbo. Han får alltså inte träffa sin mamma när han vill. Han går dit och gråter jättemycket, jättestora tårar väller fram. Han kryper ihop i hennes snabel och gungas fram och tillbaka

5. Bambi
Scenario: Kommer inte ihåg så mycket av Bambi men kommer ihåg detta. Bambi är på en äng för att hans mamma skyddat han från jägare. Man hör ett skott och man får se Bambis ledsna face. Han tvingas bo med surfarsan som hade ett One night stand med hans morsa I guess.

Detta var nog mitt mest känslosamma inlägg ever, enjoy.


One of us is gonna die young

Dagen började med att jag vaknade i en iskall säng hemma hos Vira. Hennes täcke är lika tunt som ett löv. VARFÖR?! Sedan gick jag till skolan och uppför x antal backar. Värsta jag varit med om. När jag kom till skolan jag jag stressad och svettig, underbart! Hade en ganska akward engelska lektion med 5 pers på lektionen. Min grupp planerade vårt projekt. Känns skönt att vi ligger så bra till. Idag fyller min farmor år så vi ska dit på middag ikväll. Sedan tror jag vi ska dra in några och sitta på Sinners. Är otaggad, men det kan nog bli mys!


She's a tramp, she's a vamp but she still kills the dance


Sitter och planerar morogndagen. Vilka kläder man ska ha och så vidare. Får alltid ångest när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Och får ångest under dagen om jag bara slänger på mig något fult. Som igår. André och jag konstaterade tillsammans att jag var den gråaste människan i världen. Som en mus. Ska nog fixa mina twiggies imorn. Brukar va jobbigt att få det snyggt. Men här fick jag till det riktigt bra!

Att slå tillbaka är alltid värt

Idag var jag hemma från skolan för att bättra på min hälsa. Den vart ännu bättre när Jonathan joinade, eftersom han också är lite sjukis. Vi kollade på How I met your mother. Jag har lyckats kolla igenom mer än halva andra säsongen. Sjukt bra serie! Slår Vänner alla gånger faktiskt. I alla fall. Min mor fyller år idag så jag åkte upp tåget till Sthlm och mötte familjen. Vi gick och åt på resturang. Jag käka räksallad. Mammas gamla skor som hon hade i en påse blev snodda. Nitlott för tjuven. Mamma whinade ett tag, men jag tyckte det var asroligt.

Här är hon. Ser inte ut att va en dag över 30! Min mamma är MILF

He licked his lips and said to me, girl you look good enough to eat

Min blogg har varit under konstruktion i några dagar. Det har vart kämpigt, men nu tycker jag den är ganska fin. Lite rosa sådär. Har gjort den lite smalare nu så alla feta bilder kommer ba kapade, så man får ha lite överseende med dem.

Igår var vi i Romme! Bästa dagen på lovet tycker jag. Det är så mysigt att åka skidor och sitta och småprata i liften. Åkte mest runt med Thilda så det vart mycket skratt och flams för mig. Ramlade ett par gånger, det var jobbigt att ta sig upp vilket bevisar starkt att jag är otränad. Dock åkte jag på en liten förkylning efter resan. Ganska mycket träningsvärk har jag nu. Men det vare värt!


Jättefina människor!

I just came to say hello


Jag sitter här helt utmattad efter att Noel har vart här . Även fast vi spelade data-spel är jag alldeles slut. Tragiskt som det är ligger jag på samma mognads nivår som min 10-åriga kusin och garvar åt cp-humor,  bajs och allt det där simpla som ingen annan skrattar åt. Vi spelade Zoo Tycoon, ett spel där man gör djurparker och vi vart osams över att jag sålde våra nyfödda djur till "Äckelgubbar som plågar ihjäl djuren med att göra experiment på dem". Jag försökte förklara för han att det var endast för "Businessen" men det visste han inte vad det var. Tydligen brydde jag mig inte om djuren. Anyways, har ont i magen av allt skratt och är trött. Är inte van med vilda ynglingar hemma.

They now call you mental

Åkte in till stan idag och shoppade med Bexi. Behöve köpa lite nytt. Speciellt trosor eftersom jag rensade ur mer än hälften av såna man inte använt på flera år. Skönt! Blev lite annat också. Äntligen har jag köpt nya skor med. Mina har precis gett upp. Läcker in och grejer. Jävligt nice när man tror att man har en summa på banken, sen kollar man och det visar sig vara dubbelt så mycket. YEAH.

 Är också galet taggad inför skidresan på måndag. Är rädd att denna övertaggning kommer sluta med ett brutet ben och få lift ner av någon snygging på snöskoter. Vore typiskt mig. Bäst att hålla mig till de blå backarna.


Lindex

H&M

Åhlens

Accent

Intersport

RSS 2.0