Som soldater tågar vi...

Jag var nyss och tittade på Noels orkester konsert. Han har börjat spelat Baryton nu och jag tror det var första konserten idag. Tyckte han var väldigt duktig och han verkar tycka det är kul. Kommer nog komma och komma fler gånger, men hoppas få sittplats då.
Helt sjukt, för exakt samma musiklärare som han har hade jag för 8 år sedan. Ingen ny eller utbytt. Fick lite barndomsminne när vi hade våra musikcafén då jag var trummis. Goda tider.

We're gonna run this town tonight

har: lite smått ångest
ska: på noels baryton konsert
hör: Brooke knows best på MTV
bär: Röda pricka klänning
vill: ändra mitt hår
känner: att jag borde plugga
drömmer: att det inte fanns några problem alls

Btw jag fick brev från pliktis idag: Du är lämpad för tjänstgöring i Försvarsmakten


Bad romance

Dagen började dåligt, men slutade bra. Två inställda lektioner och sen fick vi slippa Natur. Fikade efter skolan med tjejer får klassen och sen åkte jag hem och gjorde julkort haha. Det tog ett tag men de vart fina.
Känns som jag har en busy vecka framgör mig, i alla fall efter skolan.

Tisdag: Åka upp till Sthlm och köpa jacka och byta en jacka.
Onsdag: Jobba
Torsdag: Tandläkaren
Fredag: Sthlm igen
Lördag: Stöpa ljus hos farmor, tradition!

Första advent

Igår kollade jag på Harry Potter 6 med Vira & Petter. Liten fin tradition vi har. Består typ av att vi kollar och skrattar åt alla eller att vira och jag förhör petter om hela filmen.
Ett fint ögonblick var när de pratade om att det var tvugna att hitta alla Voldemorts delar av hans skäj som kunde vara i olika föremål.
Petter: Uhoh nu måste Dumbledore hitta horokruxen som är olika föremål
Vira: Vadå är det Harrys glasögon :O?
( Hon var inte ironisk )

Idag i alla fall så jobbade jag 4 tim, nice med cash. Sen köpte vira och jag saker till bakning. Först spelade vi Bingolotto, som resulterade: Inga vinster och ett skapar hat mot Lotta Engberg.
Sen bakade jag. Det gick som en dans i början tills jag glömde mosa saffranen.
Antal raserianfall: 1
Det löste sig att mamma hitta en påse.




Fan vad fula, men men de är ju smaken som räknas


Ganska så upprörd

Just nu är jag ganska så upprörd. Igår var en underbar dag, det sa till och med Jytte och Jag. Efter skolan åkte vi upp till Sthlm och shoppade innan jag skulle jobba. Jag var på mitt bästa shopping humör och handlade massa fina saker jag behövde. Speciellt en jacka som jag sprungit och kollat på flera gånger utan att köpa. Så jag köpte den. Sen köpte jag även 2 klänningar för 400:- också. Dagen var räddad och jag var lycklig.

När jag kommer hem och visar upp kläderna för mamsen är jackan för liten! eller asså inte jätteför liten men så där jobbigt tight över axlarna, ska sluta gymma på en gång! Sedan vr de båda klänningarna för stora... Varav en går inte att lämna tillbaka för den var på REA. Kvällen förstörd, inte ens chips och harry potter hjälpte. Försökte klämma fram några tårar men det gick inte. Så nu måste jag åka upp till sthlm och byta jackan eftersom södertälje inte har den...


Mina gyllende skor

Här är mina underbaringar som jag köpte förra veckan på Dinsko. Jag och Jytte gick ner på lunchen för hon skulle köpa stövlar, då jag hitta mina babies. De är tyvärr hemska att gå i men snart så blir jag immun mot smärtan skulle jag tro. Frågan är bara om jag ska ha de i morgon i skolan.


Sex and the city

Idag började jag kl 10 med idrott, vi gymmade hela lektionen.
Älskar skolans gym, mycket bättre en Nykvarns. Det var skit jobbigt och kommer vara handikappad i morgon.
Jag berättade för Jytte idag hur min eftermiddag/kväll skull se ut. Jag skulle lägga mig i sängen direkt och kolla på SATC. Which I did. Har kollar på ca 5 avsnitt under dagen, love it. Känner mig så fräsch och wonderfull. Jag känner typ lite grann att jag vill ut och springa, men känner att efter ca 5 min ute kommer jag inte känna detsamma.


Pic's

Här är några av bilderna jag tog på David i mitt Fotoprojekt. Har tagit kort med systemis på framkallade kort.






Wonderfull day

Hur man märker att Wendela Hebbe Gymnasiet har ännu en ganska så tråkig föreläsning

En sover + snarkar (Jytte)
En tittar upp i taket (Joanna)
Två tittar på The Ugly Truth på ipod (Jag & Amanda)
En inne på internet på mobilen (Lisa)
Några låtsas anteckna, fast de ritar (Bildelever)


Ne nu jäklar...

Nu ska jag chocka hela världen med ett statement om New Moon.
Min åsikt: TRÅKIG. Varför? Jo Edward är typ med i 5 scener i filmen, och resten av filmen ligger Bella och skriker som ett psyko i sängen. God. Sen pratade alla om hur underbar Jacob är. Jag tyckte han var gräslig, för mycket abs och tråkigt ansikte. Och skulle nog aldrig kunna gilla någon som haft en så hemsk frilla som han haft. Han var irriterande med. Jag garvade bara åt han hela tiden. Sen tycker jag lite synd om Bella som måste välja mellan två galningar
En med ADHD och en som vill äta henne.
Sedan tycker jag inte alls den var någon rolig handling, ettan var ju lite spännande och mysig i alla fall. Sen var filmen fylld med dåliga skådisar, tråkigt tråkigt.

Filmen får @@ av fem möjliga


We rip this city

Första skolis idag. Hm. Men började första lektionen med ett MVG kul :D Fick betyget av temadagen vi hade i onsdags. Jag var nyhetsankare och Kjell tyckte jag var naturlig och duktig, kanske kan skaffa fram det och lägga på bloggen för det är väldigt roligt att kolla på haha.
Idag gymmade jag också, det var jobbigt och jag fick ont i skallen. Ganska onödigt att jag gjorde det också eftersom jag nyss hällt i mig två stora glas must, yes that's me. Men det var gott.

I morgon ska jag och Ida åka upp till Heron och kolla på New Moon, jag tror den är rysligt bra.
Men vém ska jag välja Edward eller Jacob? Jacob eller Edward? I DON'T KNOW!!





Pepparkakor

När jag kom hem från Julmarknaden kände jag att jag hade julstäming i kroppen. Så bestämde mig för att baka upp den lilla degen vi hade i kylen. Det blev två plåtar som jag och pappa sedan ganerade.




Jag gjorde inte de gröna så alla vet...




Julmarknad

Idag var jag mamma mormor och Vira på Taxinge Julmarknad. Den har vi inte varit på på flera år eftersom vi alltid missar när den är. Det var i alla fall jättemysigt med alla olika stånd som man kunde gå runt och titta på och provsmaka. Det blev strömingsburgare, havreboll och fika på Taxinge. Jag köpte faktiskt flera julklappar, men de kan jag ju inte visa här ;) Hemligt ju. Tänker defnitivt gå nästa år i alla fall.
Sen åt vi Sushi och Pizza till middag.


Köpte i alla fall en söt liten "Lyckospindel" till mig själv. Hoppas jag får tur då eftersom 2009 inte vart mitt år direkt.

Min middag


Pappas middag


Godast?


Living in a lonley world

Idag sov jag till 12, vad underbart. Sen gick David och jag ut i Novembersolen och tog kort till min fotoläxa. Jag tog alla 36 bilder och jag tror faktiskt de blev bra den här gången. De vart riktigt snygga tror jag. Hoppas bara resten av arbetet går bra. Sen gick David och jag hem till mig och åt macka och tittade i skolkatalogen. Ikväll får jag se vad kvällen bjuder på.


Just a small town girl

Hade tänkt visa upp sakerna jag köpte på stan igår, MEN bestämde mig för att utnyttja morgonen till att sova ist, mycket bra val. Men i alla fall så var jag på stan, och utan tillskydd så shoppade jag massa onödigt  jag inte behövde. Dåligt av folk att inte hjäpa en missbrukare när de ser en.
I morgon blir det nog STHLM med Jytte, som tur är vet om mitt missbruk och kan nog ingripa om det skulle behövas. Har gått och tänkt på en underbar jacka som jag vill ha.

Just a small town girl

Hade tänkt visa upp sakerna jag köpte på stan igår, MEN bestämde mig för att utnyttja morgonen till att sova ist, mycket bra val. Men i alla fall så var jag på stan, och utan tillskydd så shoppade jag massa onödigt  jag inte behövde. Dåligt av folk att inte hjäpa en missbrukare när de ser en.
I morgon blir det nog STHLM med Jytte, som tur är vet om mitt missbruk och kan nog ingripa om det skulle behövas. Har gått och tänkt på en underbar jacka som jag vill ha.

Giriga roffare

Asså jag verkligen bli sjukt irriterad på vissa männiksor. Som nu till exempel när jag la ut min jacka på blocket så bestämde jag mig för att kolla på väskor i fall det fanns nåt intressant. Då såg jag att det var skit många väskor till salu från Jimmy Choo kollektionen från H&M. Och grejen var att väskorna var samma pris som de i affärerna ( om inte mer ) och då är det säkert massa roffiga tjejer som har rusat till H&M när öppnade för kollektionen och köpte massa väskor för att sedan sälja dem på blocket för mer pengar. Så jäkla fult tycker jag. För tänk de som verkligen ville ha väskorna, ska de behöva betala med pengar för att vissa männiksor är så giriga?

Samma sak var det när Kiss var här i Sverige sist. Då var det också massa som köpte flera biljetter, och sen satte ut dem för 10 000 styck! Det är var helt sjukt. Också samma sak, tänk de som verkligen är fans. De får då lida för att folk bara ska tjäna pengar på allting. Varför ska de vara så?

Det roliga är att alla de där roffarna inte kommer få sina saker sålda, för nu lg det typ 20 annonser ute på blocket om väskorna. Hahaha rätt åt dem. Nu kan de sitta där med sina väskor de inte vill ha.


Mother...

Åååååååh!
Jag tycker verkligen inte om mitt IV-val foto. Varför tog jag en estet kurs när jag inte är en estet människa för 5 öre. För om det går dåligt för mig bryter jag ihop och blir galen. Så har det alltid varit och kommer nog alltid vara så. Jätteroligt är det... Jag har alldeles för höga förväntningar och vill att allt ska vara så bra fast det inte blir bra för jag suger på sånt här.

Så nu i helgen måste jag göra om alltiiiiiiing som vi jobbat med ca 4veckor. Trevligt trevligt så nu måste jag ta bilder i helgen. Igen.


Virus salamander

Vill bara säga att min syster är den bästa som finns, min absolut bästa vän!
Även fast du är en sur-vira ibland som du kallas ,så är du bra


And then we do it again

Första dagen efter en rätt så tråkig men lugn och skön helg. En rätt OK dag. Dagen har varit händelserik och varit upp och ner. Men det känns som jag äntligen är på rätt väg nu efter att ha varit i en dålig period länge nu. Nu börjar mitt nya liv!
Fan också...lova Jytte att jag skulle gå på varje spanska lektion hädanefter, hoppas hon glömt det


Jag för ett år sen, kanske bara jag som tycker jag ändrats

Plommonsnusk

Usch. Jag upptäckte nåt orange på min nya hemstickade halsduk gjord av mammis, jag gissar att det är från viras och mitt " Ruttna-plommon-som-ligger-på-marken-krig" på landet i lördags. Viras idé såklart, märks att hon är 19 ibland haha. Jag hittade i alla fall det mest saftiga plommonet som det vällde ut en krämig orange smörja som exploderade över den man kastade. Rakt i ryggen!
 Sen fick vi sluta när pappa skrek: FOKUS NU!
Hmm... vi krattade löv, hur mycket fokus behöver man?




Nu kanske alla tycker jag hänger ut min stackars pappa, men jag har man på sig en så hemsk sak så frå man skylla sig själv. Men han verkade inte oroad när jag hotade med att lägga ut på internet så...

In the ghetto

Idag vart jag uppjagad av mamma och pappa klockan 11, det var kratta-löv-dags!
Åt bullar till frukost som jag alltid gör hos farmor. Jag har olika frukost rutiner hos folk har jag kommit på.
Mormor: Rostad macka med ost
Farmor: Bullar
Hemma: Inget

Jag kratta i alla fall löv i flera timmar så det tar igen för att jag inte tränade på gymmet på hela veckan haha. Sen åt vi tacooo, yaaay. Sen åkte vi hem.

you keep dragging me back giving me all this promises I don't think you can keep


Den osminkade sanningen

Helgen kom igen

Idag är det fredag igen, fast det kändes som det var det i förrgår. Men det är ju tur att det går snabbt i alla fall.
Idag åker jag nog till landet och krattar löv, eftersom jag är så gammal.
Ska nog va duktig och va ute och springa där någon gång och sen ska jag skriva på min engelska. Vad trevligt. Hoppas det blir en jäääätterolig lördag i alla fall!


Oh lord


Förra året släpa mamma hem Peter Jöbacks som man fick lyssna på hela vinterna och nu denna! Vad blir det nästa år? Carolas bergis...

Och fast ditt hjärta kanske gråter

...så kommer drömen åter, och kärleken vaknar en gång. Den låten har spelats i min hjärna hela dagen efter TV-lektionen. Men anyways, varför skulle jag srkiva nu igen? Jo just det jag skulle berätta hur grymt irritrerad jag är på att de visar Arnold Schwarzjhfdjshfsa-vad-han-nu-heter filmer hela tiden. Jag HATAR honom. Han är typ världens sämsta skådis och kan bara spela en roll. Hans röst är så irriterande och han är riktigt gräslig. Spelar ingen roll hur mycket de gör reklam för hans sugiga filmer , ingen kommer ändå vilja se dem. Tur att han började som politiker ist...


Vilken Gud han var



Jag blir så glad när jag lyssnar på den här låten, men samtidigt blir jag frustrerad. Jag blir så galen när jag tänker på Freddie Mercurys död. Fy fan att dö i AIDS, och när man är så bra som han är och när man tänker på hur många liv han förändrat. Då menar jag inte bara med sin musik utan med att han var homosexuell och stod för det och det gjorde så att många andra ville stå för det. Just nu känns det som alla personer som förändrat andra dör. Tänker väl främst på Michael Jackson, jag menar om folk tog sitt liv för Michaels skull så lär han ju betytt och förändrat deras liv stort med hans musik. Människor inom media kan verkligen förändra folks liv så mycket att det är läskigt.

Tycker i alla fall Mercury förtjänar att bli hyllad stort, och inte bli i jämnförd med Eddie i idol som Josefin Craaford gör.
Då kan man lika gärna pissa på hans grav så att säga för att låta riktigt grov...

Sunday bloody sunday

Igår var jag på innebandy och kollade när Noel spelade, funderar på om jag ska bli en sån där supporter som inte missar en enda match av pojkar-00. Det är ändå ganska trevligt att titta på innebandy. Fast föredrar fotboll, man blir lite stressad av innebandy. Sen åkte jag och jobbade till klockan 10. Asså fett onödigt att vi har öppet till 10 på en lördag, vem storhandlar liksom på en lördag? Det enda folk kommer och handlar är typ en chipspåse och en cola. Sen åkte jag hem och kollade på the proposal, som jag inte såg klart för jag somna.

Idag gymmade ida och jag också, tredje gången den här veckan. Vad bra vi är. Snart åkte jag mamma och viris till mormor och morfar och firar pappadagen, fast utan pappa för den S.O.B är i San Diego! Bastard...

 


Söt...


MOHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAH YESSSSS!!!!!!
Det som skulle hända hände äntligen, jag är så lycklig!
RABIH åkte ut ut idol yesyesyes. Hela mina familj satt och skrek och jublade och det var så himla mysigt tycker jag. Vi är så snälla i vår familj. Men det slog mig nyss, vem ska jag nu störa mig på i idol? Jag måste alltid ha nåt att störa mig på, annars är det inge kul.

Det är dags för fredagsmys....

Om det så är det sista jag gör. Hej.
Idag tog jag min egna lilla sovmorgon, var verkligen sjukt trött och kändes lite onödigt att hinna till fotolektionen för att jag skulle ändå inte kunna jobba för mina bilder är ej klara.
Idag skickade jag också in Alfons till årets lussekatt. Skrev en sjukt töntig motivering varför han skulle vinna. God om den står med i tidningen blir det jobbigt att visa sig ute.
Efter skolan gymmade jag och ida lite efter att ida kommit hem och efter min dagliga powernap. Det var trevligt och jobbigt. Känner att jag kommer ha träningsvärk i morgon, men men.
I morgon blir det jobb till kl 10 på kvällen sen vet jag inte vad dagen bjuds på. Nåt skoj hoppas jag.
Önskar att jag var en killer på att designa bloggen, är skittrött på den. Help me


Bild från grillningen med klassen, hoppas på flera sådana roliga tillställningar

Alla älskar pumpan

Haha en liten rolig händelse hände just nu. Jag och Simon illustrerade och skärde en pumpa ju lagom till Halloween. Nyss kom the girl next door till oss, ca 10 år haha. Hon bad i alla fall om att få låna pumpan en kväll till sin Halloween fest. Godhjärtad som jag är så sa jag att hon kunde behålla den helt och hållet. Man är ju så snäll.
Skulle ändå ha ruttnat vilken dag som helst.


Förstår att hon ville ha den

Presenter!

Idag var det tisdag, min hatdag, men dagen blev inte så dålig after all. Den gick hyffsat snabbt vilket jag inte trodde att den skulle göra. Jag fick tillbaka mitt samhällsarbete om svininfluensan, jag fick MVG- :D Jag blev faktiskt jätteglad för jag kämpade som ett svin rent ut sagt, tårar och svett gick det åt.

Och idag kom Papi hem från USA också. He brought gifts! Jag fick en parfym som jag beställt och sen myskläder från Victoria's Secret. Rosa såklart.




Mama I'm coming home

Idag var det första dagen i skolan efter lovet, inte allt för hemskt att gå upp men det blir väl värre i morgon I guess. Och det var inte nice att släppa in Alfons som vråla som en stucken grisg tio i 7 ( skulle faktiskt gå upp 7 ).
Skolan var ganska okej, bara tre lektioner och sedan två omprov, ge mig G Gud! I går satt jag och var förundrad över hur långa mina naglar blivit. Asfina var de. Under dagen gick tre av dem av. Great.

Ida och jag var på gymmet idag, det var roligt faktiskt. Men det var grymt jobbigt och jag är lika tränad som en noshörning, och vig för den delen. Men vi ska gymma tre gr i veckan i en månad nu, duktiga duktiga.


Bjuder på en bild på mig som jag såg ut på Halloween! Jag var Tönt/Nörd

Halloween!

I helgen var det Halloween! Det var en ganska så trevlig helg, idol sög dock. Varför kollar jag på skiten? Vet ej. Men anywaaaays. Det vart pumpautskärning, utklädningshalloweenfest och idolkollning i helgen! Tre saker jag inte gjorde förra året. Duktigt av mig att göra saker jag inte gjorde förra året.

¨




Dagens citat: PUMPAKÄRNOR!
När jag såg att det fanns kärnor skrek jag som en 5-åring som hittat godisgömman hos farmor
Gulligt jag vet

RSS 2.0