Religions? I have no believes

Alltså ångeeeeest. Jag sitter här med den hemska religionsuppgiften, eller jag har öppnat ett nytt dokument i Word! Det är verkligen sjuuukt tråkigt och meningslöst. Man gör uppgiften för att kunna få ett högre betyg, men jag lovar att jag ändå kommer få G i slutbetyg som jag fick i Naturkunskap då jag kämpade hela lovet med en uppgift. Religion och jag går verkligen inte ihop. På lektionerna går det verkligen inte att hålla ögonen uppe för mig, jag menar det är ju svårt att va intresserad av nåt som man vet inte finns på riktigt? Okej nu ska jag verkligen börja med den... GO ELIN


Payback's a bitch


Puke


På jobbet idag kommer det fram en gubbe, läser på min lilla skylt och säger:

Äckliggubbe: Jaså så du är använd...;)
Jag: Ursäkta?
Äckliggubbe: Jaa det står ju det, att du är använd.
Jag: Eh...(vänder mig om och spyr. Typ.)

Baby loves a dance in the dark

Idag drog jag mig en sovmorgon för att jag var så trött, efter en helg med på tok för mycket sömn (borde det inte vara tvärtom då?)
Kom till skolan i alla fall då vi bara hade en lektion, Svenska. Fick veta att jag fick VG på mitt tal, vilket gjorde mig hyffsat glad med tanke på att jag skrev det på en timme kvällen innan. Dock grämer det mig lite att jag kunde fåt MVG om jag bara hade kunnat det lite bättre utan till...
Sedan efter skolan hängde jag med Jonis Galonis. Såg världens sämsta film, fortsättningen på 30 Days of Night, som jag älskar. Denna hatade jag. Sjukt dåliga effekter och skådisar. Hade också bytt skådisar helt och hållet. Lack man blir. Sedan jobbade jag, som vanligt på måndagar.

Dip your candle!
















Ljus och bus vart det hos farmor och farfar igår. Jag hade mycket trevligt. Massa mat och massa skratt som det alltid blir med släkten. Idag ska jag åka iväg och jobba 6 timmar, vad jobbigt det låter.

Baby give me one last dance


ÅÅÅÅÅÅÅÅH!! Årets lussekatt bild eller vad? en 7,5 kilo snuffle som pressat sig i en julpynt låda. Kan det bli Juligare?

Whatever happens, happens





3 bilder på en brud och sedan på hennes nya jeans som hon köpte för 99 spänn (från början 699), någon som kan räkna ut den rabatten i %? Nej inte hon heller. Snygga och sköna är de i alla fall!

Får se vad kvällen bjuder på, något roligt förhoppningsvis!

Life's a bitch. And then you die


Förnedrad av en 9-åring. Snart 10. Men vart ingen bio för mig, vissa har ju 2 prov imorn. MUMS

Twiggies




A blast from the past








Haha hittade massa gamla bilder på mig från 9:an, tråkigt nog ser jag likadan ut...

A love game

I wanna kiss you,
but if I do then I might miss you, babe
It's complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy Cupid
Guess he wants to play, wants to play
A lovegame, a lovegame




You made me lose my faith


She looks good, but her boyfriend says she's a tramp



Gick upp tidigt idag med, var nervös inför mitt Svenska tal som jag skrev på 1 timme fram till halv 1. Fick klä mig som en yeti när man gick till bussen för det var snöstorm och shit. Talet gick utomordentligt bra! Det som jag trodde skulle suga verkade alla gilla, trevligt! Frida och jag gick sen på stan 1 timme. Jag hittade mig en ny hårborste och ännu ett par jeans! Har blivit mer jeans nu på sistone än klänningar.


The cry baby is back


Vill typ gråta när jag ser den här bilden. MITT HÅR :( Så här fint var det innan kärringjävlen fuckade upp det totalt. Nu är det fult som fan. Tack för mig.

Her boyfriend says she's a mess

0ä¨'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''+Jag är uppe! Detta8*+

Aaa det där var ju då Alfons fel. Han är uppmärksamhetsberoende så han la sig nyss på datan och höll på. Puttade bort han, så nu sitter han med ryggen mot mig och surar. Fine.

Jag börjar om:

Jag är uppe! Detta är galet. Jag brukar i vanliga fall kliva upp vid den här tiden på dygnet. Men idag klev jag upp 06:20 och tog mej en dösch. Och nu har jag inget att göra? Äta frukost? Ne. Städa huset? Ne. Plocka ur disken? Ne. Så jag sitter här.
Idag har jag mina nya lebb-brallor med! Hittade dem på Malmö för 200:-, (en anledning varför inte Malmö suger fullt ut). Sen idag vet jag inte vad dagen bjuds på, eller jo det snuskiga svensk-talet, nooooooooo. Sen har jag massa bröd att ge till ankorna i dammen. Well well, nu ska jag borsta tänderna och shit.

Sorry I let you down

Jag har fått förfrågningar om jag och Alfons ska ställa upp  LT:s "Årets Lussekatt". Jag kan tyvärr medela att vi inte kommer delta i år. Efter förra årets fiasko har det kännts tungt under året, att bli nobbad är ju aldrig kul och det vet vi alla eller hur? Ni kanske tycker jag e självisk som inte anmäler Alfons i år, men det är endast för hans eget bästa. Bilderna jag tagit i år blev helt enkelt inte bra, och jag vill inte ställa upp om det inte är helhjärtat och känns helt rätt. Jag vet att en dag kommer Alfons förstå varför jag inte anmälde oss.

Ni som önskat att se hans vackra nos i LT framöver kan glädja er och kolla in Alfons egen kategori "Snuffles modellbilder". Där delar jag med mig av hans looks. Jag ser det som övning för framtida uppdrag. Lussekatt 2011 här kommer vi!


Lanvin by H&M




Väldigt fina och inspirerande kläder. Väldigt min stil! Dock skulle jag aldrig köp en klänning för över 1000 spänn. Synd att de ska vara så dyra, men man kanske kan vänta på att de rear ut dem i vår när H&M inser hur snåla svenskar är? Hopefully

Dance in the dark


Jaha, om man ska ta och städa nu då? Är inte taggad på att städa nåt som inte jag skräpat ner...
Malmö bilderna kommer upp på tisdag, fungerar inte att lägga upp från mobilen av någon weird anledning. Man fick ju inte ha med sig kamera in på arenan. När jag städat klart ska jag kolla på Teen Mom och sedan kaaaaaanska kolla över Sv muntliga.. Men bara kanske


Bros before hoes


Två riktiga snuffles i min soffa idag. Var pigga ett tag sen vart det däck. Så i min ensamhet fick jag titta och kolla på dubbade Harry Potter och det vises sten och garva ensam. Sorglig tjej. Men jag hade i alla fall min boyfriend som höll mig sälskap när de andre inte palla trycket. Mr.Black <3

It's like an angel sighing



Fransarna som jag hade hos Jesper! Riktigt coola, men dock så obekväma. Kvällen var i alla fall kul som fan, galna händelser och shit. Som det brukar bli. André sitter i min soffa och är förstörd, bokstavligen. Idag blir en riktig mysig bakisdag. Nice

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks




I can't get enough of you baby, can you get enough of me?


Hittade mig en het svart gentleman i garderoben, gillart! Åh jag  älskar dig...

Cheating is a sin

Otrohet är nog ett av de fulaste sakerna jag vet. Jag tycker det är en så sjukt onödig grej att utsätta sig själv för och utsätta någon annan för. Jag menar varför? Jag hatar den där jävla skiten "Jag var så full" VAFAN? Så man menar att när man dricker några öl blir man en helt annan människa? När jag dricker är jag precis samma Elin, dock något gladare etc. Och det är alltid samma förlåt "Jag ångrar mig, älskar ju dig egentligen". Vad fan gjorde du det från början då? Om man nu älskar denna person, varför stoppar man inte sig själv och går hem till den ist? Jag vill veta vad man tänkte just i detta nu. Att skylla på The Heath of th moment är så sjukt äckligt. Ha självkontroll för tusan.


Too cool for school

Nu har jag Geografi lektion. Vi kom nyss fram till att detta var den bästa Geografilektionen vi någonsin haft. Vår vikarie Johanna har kommit tillbaka för att at en lektion med oss, så vi sitetr nu och chillar i datasalen och lyssnar när hon berättar om högskolan.


Purses are like popcorn, you can't just get one


Är sugen på denna väskan. Den är snygg i svart också. Har den redan i rosa och grön, men enligt mig kan man aldrig få för många väskor

Choose your battles my friend











Mys dag

Idag var en väldigt bra dag. Vaknade inte astrött, som jag borde gjort för jag kan inte sova nu för tiden! Måste hitta mig en ljudbok att somna till igen. Det var nice tider. Sedan bar det av till skolan för nationellt prov i Svenska B. Jag var inte taggad eller otaggad, helt neutral. Gjorde provet på ca 3 timmar, André stod utanför och peka på klockan när jag skrev rent. Han e så underbar. Sen drog man till matsalen och hem sen. Erbjöd André tak över huvudet i 30 min för att hans tåg gick då. Vi provsmakade choklad som kommit från pappas vän i Australien. Många goda överaskiningar och några kräkreflexer blev det. Sedan gick André och nu lagar jag mat.




Has he thoughts within his head

Jag längtar till helgen! Känns som den kommer bli den bästa på mycket länge. Bara massa roligt inplanerat med gosiga kompisar. På fredag tar Ida och jag flyget till Malmö, vadå miljövänlig? Och där checkar vi in på Ibis Hotell och går på Lady Gaga! Missade ju henne när hon var i Stockholm i Maj för jag var i Usa, så kör nu ist. Sedan tar vi flyget hem på lördag, och då blir det utgång med boysen igen. Jag är glad nu.


Saknar sommaren lite. Det var ju varmt då.

A pounding in my brain

Du är bra.

Chill it out, take it slow





Fikade med Vira efter skolan idag. Tog även med mig allt det här hem (betalade förstås). Allt från BikBik och allt sammanlagt 300 kr! Like very much...

You're my best friend

Igår jobbade jag först fram till klockan 2, sedan hämta pappa mig och så övningskörde jag hem. Heja mig! Mådde dock riktigt dåligt igår, sjuk och eländig. Senare kom pappas mates från Australien så det var trevligt att sitta och prata lite med dem, sjukt svår dialekt. Vart erbjuden att komma och bo i Australien när jag ville, det är ju nice!

Sedan vart det vidare till Patrik för förkrök inför krogen då Jesper skulle bli av med oskulden! Härlig kväll med bara människor man tycker om. Kan det inte alltid få vara så?


Anger management

Nu är jag arg och ledsen. Vira och jag skulle på marknaden igår, men då hade hon tappat sitt körbevis. Och idag åker hon upp till Sthlm för att hämta Petter som tydligen tar 4 timmar. Blir ingen marknad tydligen kulis :)

This is not happening

Sitter här med en vidrig förkylning och en vidrig engelska analys. Snor en quote som min käre vän André brukar säga: Allt suger!


Happiness

Idag fick jag min lönesbes, and I tell you, oh my brothers, it was a sweet one.

The Cartoon Medley



Kolla på denna video! Man blir inte besviken. Man får höra alla låtar från barnprogram man såg när man var liten. Den är underbar.

24 Hour Body




Vill tipsa om mitt shampo 24 Hour Body, från Treseme. Det heter 24 hour, för att det ska ge volym i 24 timmar. Och så luktar det mums med! Tvättar mitt hår 2 gr/veckan för att spara på slitage. Fönar det oftast också. Köpte mitt på Coop Forum där man kan få Shampo+Balsam för 95 kr. Wihu!
Dock så måste jag klippa mig...


I'm flying Jack




Synd att de är hell attt ha på sig, för de är dösnygga

Show me your lashes



Är sugen på att köpa massa fransar! Hittade en amerikansk sida där man kunde köpa massa galna för ca 20 kr! Jag gilllar. Hoppas det går att beställa hit till numera snöiga Sverige.

Body step is for bitches

Idag var jag på Body step. Mitt första pass på min gymmånad som kosta 450 kr. Min gymmånad är nu slut också. Och jag lämnade passet efter halva tiden, om ens det. What can I say? Body Step är för kärringar. I'm out!

Dröm garderob


Detta rum och garderob skulle ju inte alls sitta fel. Är nästan halfway there för jag har två av klänningarna där hihi. Cool jag känner mig. Ikea kan man hitta inredningen och vissa klädera H&M. Stolt svensk!

Living a teenage dream

Nu har har jag pillat och plockat med bloggen i flera timmar! Typ. Men nu är jag klar. Typ. Bara headern som saknas. Nåt tips? Ska i alla fall ha mitt ordspråk "It's not who I'm underneath, but what I do that defines me". Tycker det stämmer. För jag dömmer personer efter deras gärningar.

Excuse the mess

Ursäkta röran, jag bygger om.


So live your life




Såhär trippade jag iväg till tåget hem till André igår. Skulle egentligen bli utgång, tror jag? Men den glömde vi bort. Mysig kväll med mysiga boys. Gillart! Kör man på topp på kvällen, börjar man dock i botten på morgonen...

You know I love u

Min lista på mina favorit bad guys

1. Alltid du älskling, alltid du



2. Henry, Good Fellas



3. Lätt snyggast i Harry Potter!



4. Alex Delarge

 

5. Cyrus the Virus, Con Air


Inspiration




Just me and my boyfriend

Jag har haft ett eget litet träningspass med lilla Affe idag! Jag har länge funderat på att jag vill tatuera in Alfons tass. Så jag hade förberett med färg och ett vitt papper för att göra avtrycket. Men sen låg Alfons under Viras säng. Jag kikade in och ropade på han, men han kom inte. Så jag sa kom får du mat och då kom han fram, och då var jag ju självklart tvungen att ge han det, man kan ju inte luras. Så han kom fram och åt lite, sen såg jag honom gå mot Viras rum igen. Så jag gick mot han och då sprang han för livet. In under sängen. Så då kröp jag under och försökte gräva fram han, men det gick inte. Så då drog jag ut sängen och försökte putta ut han uppefrån. Men då bet han och rev min hand. Han klämde även upp huvudet och fräste åt mig. Efter flertal bitattacker gav han upp och kom fram. YES.

När han kom fram lyfte jag upp den 8-kiloklumpen och tog tassen för att göra avtrycket. Det vart gräsligt. Föröskte flera gånger tills han slet sig och sprang runt i köket och tv-rummet. Så då vart det fullt med massa svarta tassavtryck överallt. Så då försökte jag ta han för att tvätta tassen, men han sprang under bordet. Fick tag i han till slut i alla fall. Men inget avtryck på pappret blev det i alla fall. Fan.


She keeps Moet et Chandon in her pretty cabinet




Utgång ikväll! I södertälje på stanleys, ska tydligen bli kareoke kväll. Wiho! Nu ska man skämma ut sig. Blir tjejkväll med brudarna i klassen. Såhär ser i alla fall jag ut i kväll. Mamma trodde inte att Södertäljefolket inte skulle gilla min look, det tror inte jag heller.

Hi I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass


Sånt här gör jag mig glad dessa jobbiga tider. Störda boys som gör allt man inte ska. Det gillar vi! Gillar också att pappa och jag ska se den i helgen Mumsi!

Sweet dreams



Det här lovet är inte så underbart som jag hoppades att det skulle bli. Det består just nu av jobb och läsa About a boy. Har inte så mycket pengar att spendera så går inte att hitta på så mycket annat. VARFÖR MÅSTE MAN TA KÖRKORT??!! Det är bara dyrt... pengar som försvinner rakt ut i luften, och det enda man får är ett litet plastkort.

RSS 2.0