I'm titanium

Kom precis ur duschen efter en lugn och skön dag. Jobbad som vanligt, men vi hade möte i 2 timmar så lite trött var man allt efter. Efter jobbet svängde jag förbi Jonathan och snoozade lite i hans fotölj medans han spelade. Sen åkte vi hem till miiig. Känns som allt rullar på bra just nu och jag är glad!
Gjorde ansiktmask med denna idag. Är riktigt refreshing faktiskt. Diggar Neutrogenas shit


Classy


Det har varit en skön och lugn helg. I fredags var jag med David hela dagen, var i stan och trallade runt lite och käkade sen på Max. Senare på kvällen gick jag långprommis med Ida i vinterkylan och sen fick jag nattbesök av Jonathan. Somnade hyffsat medans killen höll sig uppe till 5, galet. Dagen därpå chillade vi i soffan tills han gick hem för att göra sig ordning till att dra till Jesper. Jag körde en nykter kväll så vi tog bilen för att slippa vargavintern.
Det var trevligt hos Jesper med spel, lek i trappan och skratt. Idag har jag och Jonathan klarat ut Uncharted 2, så nu kan jag börja på 3:an jag fick i julklapp av mormor!

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt
Har avklarat min första vecka på Transauto AB och jag stormtrivs. Ser fram emot nästa vecka. Skulle göra vad som helst för att börja heltid där. Igår kom mina två böcker Style me Vintage i brevlådan. En för smink och en för hår. Innehåller sminkningar och frisyrer från 20-talet och uppåt. Älskar dem.

New year, new chancesNytt år då! 2012. Nyår var nice, men förra året var tusen gånger bättre. Firade dock med samma fina människor som förra året. Det vart bara en kaoskväll. Har funderat starkt på att skippa alkoholen ett tag, på riktigt. Mår shit av skiten. Känns som det inte är värt det alla gånger. Så mitt nyårslöfte i guess är att va nyttig over all.
Idag var i alla fall första dagen på nya jobbet och jag gillar det! Tiden gick snabbt och jag hade uppgifter hela tiden. Får se hur jag känner vid veckans slut, men tror jag kommer trivas. Imorgon ska mamam och mormor hämta mig efter jobbet och vi ska på loppis.

RSS 2.0