Sorry I cannot text you I'm kind of busy

Sitter här med en orolig känsla i magen, känns inte bra alls. Prova proviva kanske? Hatar min paranoia. Idag är andra dagen på min 5-dagars-arbetes-grej. Alltså att jag ska jobba 5 dagar i rad. Behövs för jag är fattig och sparar samtidigt. Min plan är att Ida och jag ska roadtrippa i Usa nästa sommar. Och jag planerar på att spara till 30.000 så det är väl bara börja spara som sjutton då.  Vill tillbaka till San Francisco!! Slår New York och alla städer som finns.

For those who come to San Francisco
Summertime will be a love-in there
In the streets of San Francisco
Gentle people with flowers in their hair


A happiness I never knew





We just like to party, like to p-p-party yeah


Såhär såg jag ut igår på Halloween! Vart inte så lik Uma, så jag var med nerknarkad zombirbrud?


You scare me to death

Jag sitter här i mörkret i min lägenhet och har tänt massa ljud. Har gjort en Halloween låtlista på sporify och är lite smårädd. Helt plötsligt var det en läskig gubbe som stöna i hela lägenheten, höll på att kissa ner mig! Är supertaggad för ikväll. Hoppas det blir kul :)

Empire state of mind



Åh vilken snygg! Förhoppningsvis är den min om ett tag, om mamsi hittar den i N.Y. Skulle göra vad som helst för en resa dit just nu... precis vad jag behöver i denna gråa vardag.

We are beautiful and dirty rich

Åh fan vad livet är jobbigt. Varför måste man träna? Varför köpte jag ett gymkort för? Jag kommer aldrig älska träna så äre bara. Varför ska man välja ett jobbigt pass ist för att ligga i soffan och mumsa?
Jämt när man ser program som "Du är vad du äter" så blir man förbannad på de tjocka som grinar för att de är feta , och säger: "Men vafan det är väl bara att gå och träna". Äntligen förstår jag dem nu.

Happy happy Halloween

Idag har jag gått runt som Pippi hela dagen. Folk har viskat, pekat och skrattat. Men det är bara att hålla huvudet och flätorna högt! Har varit riktigt roligt ändå.

Imorgon är det riktiga Halloween för mig. Det ska bli utgång för mig och mina vänner och ser fram emot det jättemkt!



Jag imorgon! Knarkarchick från Pulp Fiction

Don't be a stranger

Idag var jag duktig och komma till skolan, trots att man nästan inte behövde. Vi hann spela in en reklamfilm och redigera allt. Bäst vi är assååååå. Imorgon äre ju maskeradtävling i skolan. Frida och jag är troligen de ända som kommer ställa upp och se ut som offer men men. Det blir nog kul! Idag har jag bakat bullar med, mumsi mumsi.


En bild där jag upptäcker att någon dragit ut benen på min lyckospindel

Just cause

Just nu sittar jag och mumsar på chipsresterna från helgen, vilket är underbart. Jag är också lite kluven. Vi ska ha maskeradtävling i skolan och jag vill hemskt gärna vara med, som pippi. Har ju alltid blivit kallad Pippi så jag tyckte det passa.  MEN jag har ingen pippidräkt. Så just nu letar jag efter pippikläder över hela huset. Hoppas jag hittar nåt. I helgen blir det halloween special också, happy happy. Älskar halloween

 
Blir nog inte så svårt


Don't bother me

Sitter här och är lite smått arg på mig själv...jag hade bokat in en eftermiddag att spela sims, som man inte spelat på år och dar! Mamma kommer och frågar om jag vill se Robin Hood med henne och pappa. Jag säger direkt nej för att jag har bestämt att den inter ät nåt bra. Så jag spelar i köket och sneglar lite på tvn. Nu i efterhand ångrar jag mig att jag inte kolla för den verkade riktigt bra...

Plus att jag hade kunnat sticka under tiden. Nu har jag bara ökat mina chanser att få epelepsianfall, man kan tydligen få det av Sims.

The raindrops keep falling



Hittade mig en hatt idag på stan! För 50 kr också. Kan det bli härligare? Det är ju nåt med mig och hattar, brukat ju köpa massa som jag aldrig använder. Vi får se hur det blir med den här. David tyckte jag såg ut som Angelina Jolie i chagenling. Hon har tydligen en sån. Hitta en jacka också, äntligen! Men den får ni se i morgon så har jag bloggmaterial då hehe..

Hold me near, never fear



Igår kom David hem till mig på kvällen och vi förfesta lite i mitt rum, lärde mig uppskatta vin hehe. Sen gick vi vidare till Johanna och fortsatte där, sen vidare till Sthlm. MEN jag och Fanny var tydligen för fulla för att komma in på Nype, och vi var nyktrast i gänget? Jag stod helt still och sa inget. Jälka vakter som tror de är så häftiga med sitt rep, usch. Leta vidare efter ställen , men sen kom inte David in på sitt pass för de såg inte att det var han. Men det passade bra för Mattias skulle ändå till Telge så vii åkte hem med han.










Massa fina bilder som Dave tagit.

The loving couple

DAVID säger:
vet inte ens vad jag ska ha på mig
eeelin' säger:
du är lika ful oavsett
DAVID säger:
jaha ja tack

eeelin' säger:
ja
fet också

eeelin' säger:
ska jag ha klänningen jag hade på min fest?

DAVID säger:
den asfula feta rosa?
ollonrosa

eeelin' säger:
aa precis

DAVID säger:
du är också lika ful i allt så ta va du villl


Look at her face, it's a wonderful face



I DID IT! Jag gjorde högskoleprovet, och det var inte hemskt utan helt okej! Jag hade turen att hamna i samma rum med Bex så jag var inte mobbad under rasterna. Jag tyckte inte heller att det kändes som man var där 8 timmar. Är stolt över min insats, har inga förväntningar dock. Kan gå hur som helst.

Idag ska jag ut i Sthlm, har inte varit ute på massa veckor på grund av jobb. Men nu ska jag det och jag hoppas jag får enormt kul! Har inget att göra imorn så nu kan man köra all in, faboulous. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, får leta igenom garderoben

All I'd want is you to be my sweet honey bee


Blä på allt. Nu ska jag va bitterbäver:

*Hatar att jag måste köpa en jacka för säkert minst 1000 om man ska överleva vintern.
*Hatar att när jag för en gångs skull är ledig och vill och kan gå ut, så vill ingen annan.
*Hatar att man måste betala allting och när folk tjatar om pengar.
*Hatar att man måste ta körkort.
*Hatar att jag kommer äta ihjäl mig och har ingen självkontroll.
*Hatar att jag suger i skolan.
*Hatar att Natur-Lisa hatar mig.
*Hatar att mitt rum ser ut som skit, men orkar inte ta tag it.
*Hatar att jag måste flytta till Örebro för att få min drömutbildning, om jag ens kommer in på den, men det lär ju inte hända med mina sugiga betyg.
*Hatar att jag fryser.
*Hatar att saker är orättvist.

You know that I love you boy

swaqqi,.'''''' 

Ett litet medelande från lilla Affis. Han vill ju vara med på allting.

Champion




Min egna lilla Champion. Helt underbar är han. Och i år ska vi vinna den där Lussetävlingen i LT!

Girl, you look good enough to eat




Har städat ur garderoben på alla mina vår&sommar kläder. Blev massa plats, så nu kan jag köpa ännu fler vinterkläder! Städa ur ca 20 klänningar som får ligga under sängen tills solen är tillbaka.


Nuvarande situation i min garderob: Ganska grå och tråkig. Buhuuuu

Don't call me GaGa


He ate my heart



Nu ska mumsa på de här godingarna som jag snodde från pappas firmafest och kolla på Paradise Hotel.

Never ending story




Dear lady, can you hear the wind blow?
And did you know
Your stairway lies on the whispering wind?


We rose from the ash like a pheonix



Nu vart jag lite irriterad. Igår shoppade jag loss som en idiot överallt, även på H&M. Då sa jag till Ellie: "Nu kommer säkert en sån där kupong i morgon, som man får rabatt om man handlar mycket" . Och så kom den idag. Great. Ser också mitt misslyckade nagellack, som heter Grafitti. Nice det blev. Men det kanske var jag som gjorde fel? Hur man nu kan göra fel med ett nagellack.

What a world

Jag blir så sjukt arg och  äcklad av våltäckstmän. Jag vet inte vad jag ska ta med till när man pratar om äcklona. I Örebro under flera månader har en våltäcktsman härjat runt och förstört livet på unga flickor OCH äldre kvinnor. Tänk, han har våltagif en 63-årig kvinna. En mormor. Det är helt sjukt. Jag förstår inte hur man kan leva med sig själv när man lämnar en 20-årig tjej i leran ute i skogen, helt förstörd. Hur tänker man då? Vad pågår i huvudet då? Hur kan man gå hem till sin lägenhet senare och bre sig en macka, och sätta sig i soffan. Tänker man på det man gjort? Är man stolt? Jag vill förstå hur ett sånt monster tänker.

Det är sådana här stunder som man vill bli kriminalare och sitta och förhöra ett sådant svin och förnedra han och få han att inse vad han gjort och hur vidrig han är. Men skulle nog inte klara av det, för jag skulle bara vilja slå in asiktet på han. Men kan helt ärligt säga att det skulle vara värt att sitta i ungdomsfängelse 1 år, efter att ha spöat ett sånt odjur. Tycker inte man ska få bli kallad människa om man har gjort det han gjort. Man ska inte få ha ett namn, man kan bli kallad Brottsling nr 13 eller nåt. Och så fan heller ska man få "vård" efter man gjort nåt sånt. Vadå vård? Varför ska man ha vård? Det går inte att bota en ond människa? Jag tror inte att man är sjuk och behöver hjälp när man våltar 10 pers, man behöver ett jävla kokt stryk. Och vem fan vill sitta och jobba med den här 23-åringen varje dag, fråga hur han mår och så. Jag skulle bara vilja spotta på han.  Jag tycker det är så underbart att mannens namn och adress är känt i hela Örebro. Då kommer han aldrig mer kunna ha ett normalt liv. För varför ska han ha det när han tagit tjejers liv? På ett sätt har han dödat dessa kvinnor och det tycker jag är fruktansvärt. Jag tycker verkligen mord och våldtäkt är samma sak. En död är psykisk och en är fysisk. Mamma säger att jag hatar mänskligeheten, och det gör jag verkligen. För såhär beter sig inte ens djur.

One of you, will be out





Liv i rörelse
Nu ska jag på invigning av pappas företag SNOK. Mingla med vuxna, hell yeah.

Don't let the necessary occur




Idag har jag bakat bullar. Yep det är dem som är på bilden, och jaa jag vet att de ser underbara ut. ÄNTLIGEN HAR JAG LYCKATS! Ville typ grina av lycka när jag tog ut dem. Har hunnit bjuda båder mormor och morfar och farmor på fika. Grandchild of the year? Såklart. Morfar nämnde också att de var "Himmelskt goda", och eftersom att min käre morfar är en väldigt fåordig man tar jag detta som ett nobelpris i bakning. Send me the check Alfred!

Getting on the front of the bus

Fick tillbaka mitt busskort idag, efter att ha tappat det. Fick blått. Är onöjd.

It's too late to apologize



Sitter här med lite dåligt samvete...Alfons satt och ville gosa med mig, och då sitter han och glor brevid i soffan. Mamma ropar och vill att jag ska hämta nåt. Så jag ger han bara en liten puff för att akta sig, och fet som han är då tappar han balansen och ramlar bakåt. Där låg han. Förnedrad och eländig. Förlåt älsk.

Happy Holiday

Ååååh vilken underbaaaaaar dag. Idag tog jag ett bussen hem, wonerful wonderful. Sen har jag legat här och kollat på Saltkråkan och garvat åt alla fula ungar. Vet inte vem jag hatar mest, Stina, Pelle eller Tjorven?

Ikväll är det premiär för Vampire Diaries, som jag och mamma längtat! Sen ska jag signa mig på gymmet med. Nu tror alla att jag blivit värsta nyttiga tjejen nu när jag pratar om dieter och gym, men nej nej. Jag är fortfarande samma feta tjej som är instängd i en giraffs kropp.



OCH I MORN ÄR JAG LEDIG!


Cause I miss you babe

Frida la ut på sin blogg en snyftvideo, blev inspirerad och la upp en själv. HÄR har ni en riktig grinvideo! 


 

Fuck fuck mother mother fuck

Faaaan vad jag hatar den här dietjäveln.
Tröstar mig med att jag ska köpa den här underbara väskan snart


Whata fuuuuuck

Nu blir jag lite upprörd. Har gått och väntat hela eftermiddagen på att Top Model ska börja, så börjar det en timme tidigare fast det står i tidningen att det är vanlig tid? Är detta verkligen lagligt? Tv3 kan ju inte bara sätta på programmet när de känner för det, vissa planerar faktiskt sitt liv efter tv:n. Ska nog skriva ett argt brev till Tv3

Scrub your troubles away

Hatar måndagar. Måndagar brukar vara underbara med sovmorgon och samhäll. Dessa dagar består de av Italieanska och dubbelsvenska. Men jag är grym på italienska. SKA ha Mvg. Gick dock hem efter idag för jag har ont i magen.

Har köpt en ny scrub till mitt fejs! Den kändes ganska fräsch. Vart Garnier denna gång.





Vira kom och busade med


RSS 2.0